maparios Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας, δε ξερω σε πιο section επρεπε να ποσταρω για αυτο γράφω εδω, ζητω συγνωμη και αν ειναι εφικτο απο τους mods να το μεταφέρουν στο σωστό section. εχω τα 2 αντικείμενα του τίτλου στον υπολογιστή μου, και τα 2 απο το 2020 σε αρκετα ''κλειστό'' κουτί και λογο της χρησης τους θελω να αλλαξω παστες. η ερώτηση μου είναι, να χρισημοποιήσω πάστα δίχως σιλικόνη, ή είναι τσάμπα τα λεφτα; σκεφτομουν για αυτη https://www.e-shop.gr/thermal-grizzly-kryonaut-thermal-grease-1gr-p-PER.816400 αν ειναι να εχει εστω και 5% καλύτερη ποιότητα δε τα λυπάμαι τα 7 ευρώ, η αποψη σας;
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/4/2022 στις 3:22 ΜΜ, maparios είπε εχω τα 2 αντικείμενα του τίτλου στον υπολογιστή μου, και τα 2 απο το 2020 σε αρκετα ''κλειστό'' κουτί (...) θα εχει εστω και 5% καλύτερη ποιότητα (...), η αποψη σας; Για τι θερμοκρασίες μιλάμε; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από Τέρης Α.
3DJIN Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) προχτες δεν ειχε ενα thread οπου ενας ..... πηγε να αλλαξει χωρις λογο την παστα σε μια καρτα γραφικων και κατι εκαψε? φιλε μου για να ρωτας σημαινει οτι εισαι επιφοβος. μην κανεις τιποτα αν δεν υπαρχει προβλημα. η σιλικονη για τα πλακακια του μπανιου ειναι η καλυτερη... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από 3DJIN
mp44christos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) γενικα καλο ειναι να εχεις μια παστα. Ολο και καπου θα σου χρησιμεύσει. Στην gpu δεν θα αλλαζα ειναι κόπος και αν δεν ξερεις θα της κανεις ζημια. Και αν θες να κανεις καλη δουλεια πρεπει να της αλλαξεις και παντς με ειδικη παστα. CPU άλλαξε της δεν χανεις τπτ συνδύασε το και με ενα καθάρισμα. Tldr: παρε μια mx4/5 nth1/2 η την thermal grizly και θα την εχεις χρονια. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από mp44christos
maparios Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 17 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εφόσον αφορά κάρτα γραφικών και επεξεργαστή, ανήκει στην ενότητα Hardware (αν μετακινηθεί και κάποιος νομίζει ότι αυτό το μήνυμά μου είναι άσχετο, το θέμα αυτό βρισκόταν στο ''Μπλα-μπλα'') Για τι θερμοκρασίες μιλάμε; θα παρατηρήσω το απογευμα θερμοκρασιες και θα γραψω γιατι ειμαι στη δουλεια τωρα 13 ώρες πριν, 3DJIN είπε προχτες δεν ειχε ενα thread οπου ενας ..... πηγε να αλλαξει χωρις λογο την παστα σε μια καρτα γραφικων και κατι εκαψε? φιλε μου για να ρωτας σημαινει οτι εισαι επιφοβος. μην κανεις τιποτα αν δεν υπαρχει προβλημα. η σιλικονη για τα πλακακια του μπανιου ειναι η καλυτερη... στη συγκεκριμενη υλοποιηση που εχω της rx5700 ειδα στο youtube πως εχει πολυ κακης ποιοτητας σιλικόνη και για αυτο ειναι ενας απο τους λογους που θελω να την αλλαξω..στο βιντεακι ελεγε οτι μετα την αλλαγη ειχε 15 τις εκατο παραπανω επιδοσεις! και ναι, ειμαι επιφοβος ειναι η αληθεια.. 13 ώρες πριν, mp44christos είπε γενικα καλο ειναι να εχεις μια παστα. Ολο και καπου θα σου χρησιμεύσει. Στην gpu δεν θα αλλαζα ειναι κόπος και αν δεν ξερεις θα της κανεις ζημια. Και αν θες να κανεις καλη δουλεια πρεπει να της αλλαξεις και παντς με ειδικη παστα. CPU άλλαξε της δεν χανεις τπτ συνδύασε το και με ενα καθάρισμα. Tldr: παρε μια mx4/5 nth1/2 η την thermal grizly και θα την εχεις χρονια. οταν λες ειδικη παστα τι εννοεις; για τα pads γνωρίζω πως πρέπει να αλλαχτούν.. στην cpu έβαλα γκρίζλι παλι, το 2020 Φεβρουάριο.. δεν χρειάζεται αλλαγη ακόμη λες; και αναφορικά με thermal grizly που πρότεινες.. αξιζει να δωσω παραπανω χρηματα για την cryonat η και με τις αλλες εκδόσεις που εχουν σιλικόνη κάνω τη δουλειά μου;
leros2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 18 ώρες πριν, maparios είπε εχω τα 2 αντικείμενα του τίτλου στον υπολογιστή μου, και τα 2 απο το 2020 Μην πειράξεις τίποτα, ούτε καν να πατήσουν δεν έχουν προλάβει οι πάστες...... Μετά από 4 χρόνια και αν..... 1
maparios Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, leros2004 είπε Μην πειράξεις τίποτα, ούτε καν να πατήσουν δεν έχουν προλάβει οι πάστες...... Μετά από 4 χρόνια και αν..... σε ευχαριστώ για την πρόταση αυτο θα πράξω
mp44christos Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, maparios said: θα παρατηρήσω το απογευμα θερμοκρασιες και θα γραψω γιατι ειμαι στη δουλεια τωρα στη συγκεκριμενη υλοποιηση που εχω της rx5700 ειδα στο youtube πως εχει πολυ κακης ποιοτητας σιλικόνη και για αυτο ειναι ενας απο τους λογους που θελω να την αλλαξω..στο βιντεακι ελεγε οτι μετα την αλλαγη ειχε 15 τις εκατο παραπανω επιδοσεις! και ναι, ειμαι επιφοβος ειναι η αληθεια.. οταν λες ειδικη παστα τι εννοεις; για τα pads γνωρίζω πως πρέπει να αλλαχτούν.. στην cpu έβαλα γκρίζλι παλι, το 2020 Φεβρουάριο.. δεν χρειάζεται αλλαγη ακόμη λες; και αναφορικά με thermal grizly που πρότεινες.. αξιζει να δωσω παραπανω χρηματα για την cryonat η και με τις αλλες εκδόσεις που εχουν σιλικόνη κάνω τη δουλειά μου; https://www.computer-systems.gr/en/content/product/k5-pro-60g-3x20g Γενικα αστο αν δεν εχει πιασει φωτια μην κανεις τπτ. Αλλα παρε μια καλη παστα πχ προτείνω την mx5 να υπαρχει. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από mp44christos
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Στις 11/4/2022 στις 3:22 ΜΜ, maparios είπε σε αρκετα ''κλειστό'' κουτί Μπορείτε να βελτιώσετε και το κουτί αλλάζοντας τους ανεμιστήρες με καλύτερους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα