NikosKallithea Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, tilaverboy είπε Ασβεστοχωρι σε στενό οποτε ναι. Παιδιά δεν τρέχω γιατί φοβάμαι την ταχύτητα μέχρι 120 πάω το πολύ 130 σε Εγνατία πουθενά αλλού. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο λάστιχο; Ε τότε τι ψάχνει για τα πλαϊνά;
liakinen Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Ότι σου είπαν τα παιδιά σε προηγούμενα post. Βρες γιατί έγιναν έτσι (δεν φταίνε τα λάστιχα) και μετά πας για άλλα αν χρειαστεί. Χαμηλές πιέσεις, ευθυγράμμιση και μεγάλες ταχύτητες κατά το στρίψιμο είναι το πρόβλημα και όχι γενικά σε ευθεία υψηλές ταχύτητες.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Στις 11/4/2022 στις 7:09 ΜΜ, Haldol είπε Δε βάζουν πάντα τα ίδια. Έχει να κάνει με τις κατά καιρούς συμφωνίες. Π.χ. εμένα (επειδή κι εγώ T-ROC έχω) ήρθε με Bridgestone Turanza T001. Πολύ καλό λάστιχο. Φίλης το Α1 CityCarver (ακριβότερο αμάξι) ήρθε με πολύ χειρότερα ελαστικά, αν και δε θυμάμαι μάρκα τώρα. η Toyota βάζει Bridgestone Ecopia που καλά είναι, αν η εναλλακτική είναι να πας μόνο με τις ζάντες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα