Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Ενώ το development, όταν οι περισσότερες εταιρίες είναι της λογικής "κώδικας με το κιλό", είναι πολύ ενδιαφέρον.

Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να αράζω ένα 8ωρακι με το καφεδάκι μου και να δοκιμάζω παιχνίδια. Ναι δεν νιώθεις ότι κάνεις κάτι παραγωγικό, αλλά νιώθεις μήπως στις παραπάνω εταιρίες που ανέφερα; Αντιθέτως έχεις και το άγχος του "να βγει το feature 'χθες' ".

ΥΓ: Όσο για το "δεν μαθαίνεις κάτι καινούριο"... αν δεν ασχοληθείς μόνος σου να μάθεις τι αξίζει και τι όχι, θα μάθεις ότι πιο legacy υπάρχει ή pointless yet another frameworks που υπάρχουν.

Αν δεν έχεις εργαστεί στο QA δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το development, παρά μόνο στη θεωρία. 

Από κει και πέρα, προφανώς ο καθένας έχει τα γούστα του. Η γυναίκα του κολλητού μου για παράδειγμα παρόλο που έχει 2 πτυχία και εργαζόταν 7 χρόνια σε λογιστήρια, δεν την πάλεψε και εδώ και 3 χρόνια παραιτήθηκε και δουλεύει service σε ξενοδοχεία. Τα λεφτά είναι τα ίδια ακριβώς (μιας και στο service έχεις και tips), αλλά τουλάχιστον δεν έχει καθόλου άγχος.

Οπότε σαφέστατα δεν αντιλέγω μπορεί να είναι για κάποιους προτιμότερο να βρίσκονται στο QA ώστε να είναι όπως λες και εσύ πιο χαλαροί, και ας κάνουν repetitive πράγματα. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Shinji ikari είπε

Ενώ στην Ελλάδα;

12 ώρες τουλάχιστον για φράγκοδίφραγκα, εννοείται απλήρωτες υπερωρίες. Παίζεις ένα κομμάτι ενός μετρίου παιχνιδιού μέχρι να ξεράσεις και να χαλάσουν τα μάτια σου. Αναφέρεις όλα τα bugs. Το παιχνίδι βγαίνει στην αγορά με όλα τα bugs που βρήκες γιατί δεν υπήρχε χρόνος και χρήμα να διορθωθούν. Την επόμενη μέρα τα ίδια.

Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ ποσό άσχημη έχει γίνει η κατάσταση για να ενώθηκαν Αμερικανοί και να έφτιαξαν σωμάτιο.

Στην Ελλάδα υπάρχουν σωματεία αγωνιστικά που έχουν κατακτήσεις και σήμερα....βλέπε cosco,efood,Λάρκο κλπ...δίνουν το παράδειγμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, silentalex16 είπε

απο αυτα που έγραψα, εσυ αντι να γελάσεις λιγο αυτο κατάλαβες...

μια χαρα το καταλαβα, και αν ειδες εβαλα και χαμογελο. Το κειμενο πηγαινε κυρίως σε αυτους που έχουν πραγματικα αυτήν την άποψη για όλους όσους ασχολούνται με το συγκεκριμένο κομμάτι της πληροφορικής

Δημοσ.
20 ώρες πριν, babisgr είπε

Στην Ελλάδα υπάρχουν σωματεία αγωνιστικά που έχουν κατακτήσεις και σήμερα....βλέπε cosco,efood,Λάρκο κλπ...δίνουν το παράδειγμα

Όλα τα σωματεία που ξέρω εγώ, το αφεντικό είναι το σωματείο. Έτσι θα καταλήξουν κι αυτοί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...