sirtari Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Παιδιά θα ακουστεί λίγο αστείο το θέμα, αλλά τέλος πάντων... Ο πατέρας μου, (υπερήλικας πλέον), ανακάλυψε κάποια στιγμή το facebook και το ερωτεύτηκε. Και για να λέμε την αλήθεια είναι η μόνη "παρέα" που τού έχει απομείνει. Κάποια στιγμή όμως από λάθος χειρισμό με τον κωδικό του, ο λογαριασμός του κλειδώθηκε. Για να τον βοηθήσω ακολούθησα την διαδικασία, έστειλα έγγραφο ταυτοποίησης και ήρθε αυτόματη απάντηση ότι περίπου σε 24 με 48 ώρες το αίτημα θα απαντηθεί. Έχουν περάσει εβδομάδες, έχω ξαναστείλει το έγγραφο, αλλά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Τέλος πάντων, τού δημιούργησα έναν νέο λογαριασμό στο facebook, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο παλιός λογαριασμός παραμένει κλειδωμένος, αλλά συνεχίζουν φυσικά να έρχονται μηνύματα δραστηριότητας και να γεμίζει το email του. Η ερώτηση είναι η εξής: Αφού δεν μπορώ να μπω στον κλειδωμένο λογαριασμό, υπάρχει άλλος τρόπος να ζητήσω την ολική κατάργησή του? Και αν αυτό δεν γίνεται ξέρει κανείς γιατί αργεί τόσο η απάντηση στο αίτημα για ξεκλείδωμα;
lek88 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, sirtari είπε Παιδιά θα ακουστεί λίγο αστείο το θέμα, αλλά τέλος πάντων... Ο πατέρας μου, (υπερήλικας πλέον), ανακάλυψε κάποια στιγμή το facebook και το ερωτεύτηκε. Και για να λέμε την αλήθεια είναι η μόνη "παρέα" που τού έχει απομείνει. Κάποια στιγμή όμως από λάθος χειρισμό με τον κωδικό του, ο λογαριασμός του κλειδώθηκε. Για να τον βοηθήσω ακολούθησα την διαδικασία, έστειλα έγγραφο ταυτοποίησης και ήρθε αυτόματη απάντηση ότι περίπου σε 24 με 48 ώρες το αίτημα θα απαντηθεί. Έχουν περάσει εβδομάδες, έχω ξαναστείλει το έγγραφο, αλλά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Τέλος πάντων, τού δημιούργησα έναν νέο λογαριασμό στο facebook, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο παλιός λογαριασμός παραμένει κλειδωμένος, αλλά συνεχίζουν φυσικά να έρχονται μηνύματα δραστηριότητας και να γεμίζει το email του. Η ερώτηση είναι η εξής: Αφού δεν μπορώ να μπω στον κλειδωμένο λογαριασμό, υπάρχει άλλος τρόπος να ζητήσω την ολική κατάργησή του? Και αν αυτό δεν γίνεται ξέρει κανείς γιατί αργεί τόσο η απάντηση στο αίτημα για ξεκλείδωμα; Αν πατήσεις εκεί που λέει "ξέχασα τον κωδικό μου"; Στην σελίδα του log in
sirtari Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, lek88 είπε Αν πατήσεις εκεί που λέει "ξέχασα τον κωδικό μου"; Όχι δεν γίνεται, πλέον όταν προσπαθώ να μπω στον παλιό λογαριασμό βγαίνει μήνυμα ότι είναι κλειδωμένος και δίνει οδηγίες τι έγγραφα να στείλεις για να τον ξεκλειδώσουν. Αυυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα ότι δεν υπάρχει τρόπος να μπω στον λογαριασμό τον πλαιό και τις ρυθμίσεις του... 1
lek88 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, sirtari είπε Όχι δεν γίνεται, πλέον όταν προσπαθώ να μπω στον παλιό λογαριασμό βγαίνει μήνυμα ότι είναι κλειδωμένος και δίνει οδηγίες τι έγγραφα να στείλεις για να τον ξεκλειδώσουν. Αυυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα ότι δεν υπάρχει τρόπος να μπω στον λογαριασμό τον πλαιό και τις ρυθμίσεις του... Είχε το πραγματικό όνομα στο προφίλ του στα ελληνικά; Ή γκρικλις ή κάποιο ψευδώνυμο;
sirtari Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, lek88 είπε Είχε το πραγματικό όνομα στο προφίλ του στα ελληνικά; Ή γκρικλις ή κάποιο ψευδώνυμο; Το πραγματικό και στα ελληνικά 1
thanosbrt Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, sirtari είπε Τέλος πάντων, τού δημιούργησα έναν νέο λογαριασμό στο facebook Να ξέρεις ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον και όσο υφίσταται ο παλιός λογαριασμός (έστω και banned) θα είναι ουσιαστικά σαν να έχει δύο. Αυτό απαγορεύεται και τα τελευταία 1-2 χρόνια είναι αρκετά πιο αυστηρά σε αυτά το Facebook, οπότε καλό θα ήταν να περιμένετε να τελειώσει το θέμα με τον αρχικό λογαριασμό που κάνατε appeal για το ban, γιατί μπορεί να μπείτε σε φαύλο κύκλο άνοιξε/κλείσε λογαριασμών. Γενικά όλα αργούν στο support του Facebook, δεν είναι περίεργο, απλά υπονομή και όσο μπορείτε δώστε το σωστό υλικό ταυτοποίησης εξαρχής, ώστε όταν ελεγχθεί να μην έχετε μπρος-πίσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα