Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα .

Θελω να κανω μια ερωτηση αν μπορει να με βοηθησει καποιος. θελω να κανω εγκατασταση εναν ηλιακο αλλα χωρισ να τρυπησω την πλακα τησ ταρατσας. Λεω να φτιαξω πεδιλα απο μπετο να τα κολλησβ κατω και να πατησει εκει πανω συνολικο βαροσ μαζι με τον ηλιακο 300+ κιλα. Πιστευετε οτι θα εχω θεμα με τον αερα?

Δημοσ.

Τρυπάς το μπετό και μονώνεις.Υπάρχουν ένα σωρό (ασφαλή) υλικά,μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα θα σε κατατοπίσει.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tomc4t είπε

Καλησπερα .

Θελω να κανω μια ερωτηση αν μπορει να με βοηθησει καποιος. θελω να κανω εγκατασταση εναν ηλιακο αλλα χωρισ να τρυπησω την πλακα τησ ταρατσας. Λεω να φτιαξω πεδιλα απο μπετο να τα κολλησβ κατω και να πατησει εκει πανω συνολικο βαροσ μαζι με τον ηλιακο 300+ κιλα. Πιστευετε οτι θα εχω θεμα με τον αερα?

Αν εσυ μπορεις να το φτιαξεις καντο ετσι! Εχω δει σε πολλες ταρατσες βαζουν πλακα πεζοδρομιου(μικρη διασταση) εχω δει και απο τουβλακια πεζοδρομιου..

Λογικα τα κολλας με κολλα πλακιδιων και γυρω-γυρω βαζουν τσιμεντακι με σχεδιο μισοφεγγαρο για να μην κραταει νερα..  Στο τελος θα το περασεις ολο με (πινελο)  καποιο μονωτικο υλικο και εισαι οκ!  Συμφωνω και γω καλα θα ειναι να μην τρυπιεται η πλακα..

Οχι δεν θα εχεις θεμα με τον αερα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...