Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σε ολους,

θα ηθελα να ρωτησω το εξης. ποια θεωρειτε οτι ειναι η καλυτερη λυση και οικονομικη λυση, ππροκειμενου να αποθηκευω οικογενειακες φωτο κυριως των παιδιων?

προς το παρον χρησιμοποιω google photos , αλλα επειδη τελειωνει ο χωρος, σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση του πακετου κ να παρω τα 100gb cloud με 2ε το μηνα.

εχετε μηπως να προτεινετε καποια καλυτερη λυση?

Επεξ/σία από demmian
Δημοσ.

Αυτα ειναι τα πιο πολυτιμα αρχεια που εχουμε Εγω τα εχω σε 2 εξωτερικους δισκους σε ενα συρταρι και θα κανω αλλο ενα και θα τον παω στο χωριο😄

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά . Μάλλον θα πάω στη λύση 2-3 δίσκων και του office αν κ δεν μου αρέσει καθόλου το one drive κ το outlook .

Καλες γιορτές κ καλές φωτογραφίες οικογενειακες

• Like 1
Δημοσ.

Το Jottacloud έχει καλές τιμούλες, και είναι και ευρωπαϊκό

Δημοσ.
3 ώρες πριν, demmian είπε

@than06 δεν το ηξερα αυτο.. 

@Orestis_G ειναι αξιοπιστο αυτο? δεν το εχω ξανακουσει.. θα του ριξω μια ματια

καλη ανασταση!

https://www.idrive.com/photos/

με 1  ευρω για ενα χρονο και απεριοριστο αποθηκευτικο χωρο σε οποιαδηποτε αναλυση, μετά 10 ευρω ετησιως

αλλιως google photos ή αν χρησιμοποιεις το office τοτε microsoft 365 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/4/2022 στις 8:25 ΠΜ, jaguar13 είπε

office 365 personal με 1ΤΒ δεδομενων, το βρίσκεις σε πολύ οικονομική τιμή εκεί κοντά στο BF και έχεις και το office.

+1

Αγοράζεις BF ή σε προσφορές amazon αρκετά χρόνια personal και μετά το μετατρέπεις σε family.

NAS - offline δίσκοι σε διαφορετικά μέρη κλπ καταλήγουν πάντα στο να χάνεις τα πάντα μετά από 10-15 χρόνια.

Επεξ/σία από elpenor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...