kinitos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, AtiX είπε Όχι φίλε μου έχεις άδικο… γιατί την μπαταρία και μόνο αυτή? Και τις κεραίες, και την οθόνη, και τον επεξεργαστή, και την κάμερα, και τα ηχεία, και να βάζεις ότι θέλεις μέσα, και να βγάζεις ότι δεν σου χρειάζεται, και να πηγαίνεις στον οποιοδήποτε Λάμπη που πιάνουν τα χέρια του… δικά σου είναι τα λεφτά, δικό σου και αυτό που αγόρασες και αν δεν πετύχει έχεις και την εγγύηση για το περάσεις τσάμπα… τι κορόιδα είμαστε? οκ δεν συνεχιζω μαλλον δεν καταλαβαινεις πως το λεω και στο τελος θα παρεξηγηθουμε 2
AtiX Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, kinitos είπε οκ δεν συνεχιζω μαλλον δεν καταλαβαινεις πως το λεω και στο τελος θα παρεξηγηθουμε Να παρεξηγήσω τι? Ότι εσύ θεωρείς ότι αγοράζοντας μια συσκευή με ενσωματωμένη και μη προσβάσιμη μπαταρία θεωρείς ότι πρέπει να μπορείς και να την αλλάξεις μόνος σου? Αυτό δεν είναι σημείο παρεξήγησης, είναι σημείο μη επαφής με την πραγματικότητα…
kinitos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 32 λεπτά πριν, AtiX είπε Να παρεξηγήσω τι? Ότι εσύ θεωρείς ότι αγοράζοντας μια συσκευή με ενσωματωμένη και μη προσβάσιμη μπαταρία θεωρείς ότι πρέπει να μπορείς και να την αλλάξεις μόνος σου? Αυτό δεν είναι σημείο παρεξήγησης, είναι σημείο μη επαφής με την πραγματικότητα… No comment και τέλος καλα μας κάνουν. 3
MrRush Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, kinitos είπε οκ δεν συνεχιζω μαλλον δεν καταλαβαινεις πως το λεω και στο τελος θα παρεξηγηθουμε Τζάμπα το σάλιο σου χαλάς, μην ασχολείσαι, χαμένη υπόθεση. Απλά κάποιοι νομίζουν ότι είναι μεγαλομέτοχοι στην Apple και θέλουν επίτηδες να χάσουν δικαιώματα και να υπερασπιστούν την Apple. Δεν υπάρχει εταιρία που να είναι με το μέρος σας και πάρτε το χαμπάρι. Case in point, η AMD το 2019 έφερε επανάσταση στους CPUs και πλέον δεν άξιζε να πάρεις Intel. Έβαλε τις τιμές χαμηλότερα από Intel και όλοι λέγανε η AMD είναι θεϊκή εταιρία και άρχισαν να κάνουν σαν fanboys. Μόλις η AMD έγινε κυρίαρχη δύναμη στην αγορά των επεξεργαστών οι τιμές ανέβηκαν και ανέβηκαν πολύ. Οι εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, ψάχνουν να βγάλουν κέρδος με όποιο τρόπο. Το right to repair είναι πολύ σημαντικό γιατί εγώ μπορεί να θέλω να παίρνω Pixel που δεν πωλείται εδώ, από Αγγλία, και να ζητήσω από την εταιρία μου να μου στείλει ανταλλακτικά γιατί πλέον μπορείς να τα πάρεις γνήσια από το ifixit και να αλλάξω ότι θέλω μόνος μου. ΓΙΑΤΊ να μην μπορώ; Δεν το πλήρωσα; Το πλήρωσα. Τότε μου ανήκει. 2
geostratis Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Και στην Τροία ελαβαν κάτι τετοια δώρα και δεν ψυλλιάστηκαν τίποτα...
kinitos Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, MrRush είπε Τζάμπα το σάλιο σου χαλάς, μην ασχολείσαι, χαμένη υπόθεση. Απλά κάποιοι νομίζουν ότι είναι μεγαλομέτοχοι στην Apple και θέλουν επίτηδες να χάσουν δικαιώματα και να υπερασπιστούν την Apple. Δεν υπάρχει εταιρία που να είναι με το μέρος σας και πάρτε το χαμπάρι. Case in point, η AMD το 2019 έφερε επανάσταση στους CPUs και πλέον δεν άξιζε να πάρεις Intel. Έβαλε τις τιμές χαμηλότερα από Intel και όλοι λέγανε η AMD είναι θεϊκή εταιρία και άρχισαν να κάνουν σαν fanboys. Μόλις η AMD έγινε κυρίαρχη δύναμη στην αγορά των επεξεργαστών οι τιμές ανέβηκαν και ανέβηκαν πολύ. Οι εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, ψάχνουν να βγάλουν κέρδος με όποιο τρόπο. Το right to repair είναι πολύ σημαντικό γιατί εγώ μπορεί να θέλω να παίρνω Pixel που δεν πωλείται εδώ, από Αγγλία, και να ζητήσω από την εταιρία μου να μου στείλει ανταλλακτικά γιατί πλέον μπορείς να τα πάρεις γνήσια από το ifixit και να αλλάξω ότι θέλω μόνος μου. ΓΙΑΤΊ να μην μπορώ; Δεν το πλήρωσα; Το πλήρωσα. Τότε μου ανήκει. Στο μισό πρώτο μήνυμα ειμαι 100% μαζι σου. Στο υπόλοιπο οχι. Η εταιρεία απο την στιγμη που σου δίνει εγγύηση καλγ; λειτουργίας εχεινκαι την ευθύνη καινεμειςντην υποχρέωση να είμαστε σωστοι μεντο προϊόν. Αλλα εδω έχειν ξεφύγει η κουβέντα σε μη κατανοητά θέματα. Μιλάμε για διαφορετικα πράγματα. Θα διαφωνισω με εσένα στην επισκευή εν μέρει όπως είπα πριν. Μιας και μπορεί να μπλέξει το πράγμα. Πολυ ξεκάθαρο ειναι ενα pc που το παίρνεις έτοιμο καινσου λένε μην το ανοίξεις αν ςχει εγγύηση ας πουμε 3 χρόνια. Αλλα αν το αλλαξεις δεν χανεις εγγύηση. Ψιλα γράμματα αλλα είπαμε τέλος ο καθένας ας κάνει αυτο που καταλαβαίνει απλα οταν όλοι καταλάβουν που παμε θα έχουμε φτάσει και δύσκολο θα είναι να γυρίσουμε 1
ChimairaX Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 21 ώρες πριν, AtiX είπε Με δουλεύεις τώρα? το λογύδριο του ChimaeraX που έκανες και like σε ποιον αναφερόταν… βρες μου πως αυτά που αναφέρει μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα με την εγγύηση και μετά έλα να μου πεις περί αφέλειας… Εγώ αναφέρομαι ξεκάθαρα στην περίπτωση της επισκευής εκτός εγγύησης. Για περιπτώσεις που δεν πέφτει λόγος σε καμία εταιρεία να πληρώσει από την τσέπη της λόγω εγγύησης, αλλά για περίπτωση όπως σπάσιμο οθόνης ή πίσω τζαμιού που φταίω εγώ. Και οι ενστάσεις μου ήταν αυτές. Δεν αναφέρθηκα στον όρο εγγύηση. Την σπασμένη οθόνη δεν την καλύπτει καμία εγγύηση κανενός ούτως ή άλλως (πλην εξαιρέσεων).
AtiX Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Στις 12/4/2022 στις 1:38 ΠΜ, kinitos είπε Στο μισό πρώτο μήνυμα ειμαι 100% μαζι σου. Στο υπόλοιπο οχι. Η εταιρεία απο την στιγμη που σου δίνει εγγύηση καλγ; λειτουργίας εχεινκαι την ευθύνη καινεμειςντην υποχρέωση να είμαστε σωστοι μεντο προϊόν. Αλλα εδω έχειν ξεφύγει η κουβέντα σε μη κατανοητά θέματα. Μιλάμε για διαφορετικα πράγματα. Θα διαφωνισω με εσένα στην επισκευή εν μέρει όπως είπα πριν. Μιας και μπορεί να μπλέξει το πράγμα. Πολυ ξεκάθαρο ειναι ενα pc που το παίρνεις έτοιμο καινσου λένε μην το ανοίξεις αν ςχει εγγύηση ας πουμε 3 χρόνια. Αλλα αν το αλλαξεις δεν χανεις εγγύηση. Ψιλα γράμματα αλλα είπαμε τέλος ο καθένας ας κάνει αυτο που καταλαβαίνει απλα οταν όλοι καταλάβουν που παμε θα έχουμε φτάσει και δύσκολο θα είναι να γυρίσουμε Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα γιατί αντέδρασα, λανθασμένα, έτσι σε εσένα… Συγνώμη, κατάλαβα λάθος τα μηνύματα σου… 1
kinitos Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, AtiX είπε Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα γιατί αντέδρασα, λανθασμένα, έτσι σε εσένα… Συγνώμη, κατάλαβα λάθος τα μηνύματα σου… Ημουν σίγουρος και γιαυτό σου είπα οτι κάπου χαθήκαμε ολα κομπλέ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα