otso Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Kαλημερα Εχω ενα σταθερο κομπιουτερ , ενα λαπτοπ και το κινητο Εχω gmail για φιλους και otenet email για υπηρεσιες συναλλαγες επειδη το εχω 20 χρονια τωρα. Στο σταθερο βλεπω ολα τα email απο το thunderbird στο λαπτοπ απο την ιστοσελιδα gmail και απο το κινητο την εφαρμογη gmail. Καποτε χρειαστηκε να ανεβασω ενα βιντεακι στο youtube στο PC και επειδη ζηταγε εγγραφη μου εδωσε ο γιος τους κωδικους του και το ανεβασα . Απο τοτε στο PC οποτε προσπαθω να ανοιξω ιστοσελιδα gmail μου βγαζει το ηλεκτρονικο ταχυδρομειο του γιου . α) μπορω να τον καταργησω απο το PC μου μονο; μην χασει οτι εχει στο youtube η τα email του β) ψαχνοντας στο λαπτοπ για το τι κωδικους εβαλα δεν υπαρχουν μαλλον θα ειχα πατησει να μην τους κρατησει . γ) ψαχνοντας σε αρχειο οπου κραταω ολους τους κωδικους ysername kai password τα ποιο σημαντικα τουλαχιστον βρισκω 1) google κωδικο προσβασης ----------- και ηλεκτρονικο ταχυδρομειο ανακτησης 2) google gmail με ysername to gmail μου kai password ------------- 3)google account μαλλον στο κινητο με αλλο password ---------------- Mαλλον τα εχω κανει να μην πω . Χρειαζεται να χρησιμοποιησω το Hangouts Στο λαπτοπ δεν εχω προβλημα αφου μπαινω στην ιστοσελιδα Στο κινητο μαλλον πρεπει να κατεβασω application γιατι αν και καθαρο android δεν το εχει το gmail Στο PC τι κανω παιδια; μπορει να βοηθησει κανεις; ουτως η αλλως πρεπει να ξεφυγω απο το gmail του γιου μου .
kormos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, otso είπε Kαλημερα Εχω ενα σταθερο κομπιουτερ , ενα λαπτοπ και το κινητο Εχω gmail για φιλους και otenet email για υπηρεσιες συναλλαγες επειδη το εχω 20 χρονια τωρα. Στο σταθερο βλεπω ολα τα email απο το thunderbird στο λαπτοπ απο την ιστοσελιδα gmail και απο το κινητο την εφαρμογη gmail. Καποτε χρειαστηκε να ανεβασω ενα βιντεακι στο youtube στο PC και επειδη ζηταγε εγγραφη μου εδωσε ο γιος τους κωδικους του και το ανεβασα . Απο τοτε στο PC οποτε προσπαθω να ανοιξω ιστοσελιδα gmail μου βγαζει το ηλεκτρονικο ταχυδρομειο του γιου . α) μπορω να τον καταργησω απο το PC μου μονο; μην χασει οτι εχει στο youtube η τα email του β) ψαχνοντας στο λαπτοπ για το τι κωδικους εβαλα δεν υπαρχουν μαλλον θα ειχα πατησει να μην τους κρατησει . γ) ψαχνοντας σε αρχειο οπου κραταω ολους τους κωδικους ysername kai password τα ποιο σημαντικα τουλαχιστον βρισκω 1) google κωδικο προσβασης ----------- και ηλεκτρονικο ταχυδρομειο ανακτησης 2) google gmail με ysername to gmail μου kai password ------------- 3)google account μαλλον στο κινητο με αλλο password ---------------- Mαλλον τα εχω κανει να μην πω . Χρειαζεται να χρησιμοποιησω το Hangouts Στο λαπτοπ δεν εχω προβλημα αφου μπαινω στην ιστοσελιδα Στο κινητο μαλλον πρεπει να κατεβασω application γιατι αν και καθαρο android δεν το εχει το gmail Στο PC τι κανω παιδια; μπορει να βοηθησει κανεις; ουτως η αλλως πρεπει να ξεφυγω απο το gmail του γιου μου . Θα κάνεις απλά αποσύνδεση...
otso Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Ευχαριστω , μπορει να φανω ηλιθιος αλλά πως ; οκ το βρηκα μετα μου βγαζει Choose an account και εχει επιλογες Use another account Remove an account αν κανω remove το χανει και ο γιος ; η μονο απ το κομπιουτερ μου;
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, otso είπε Ευχαριστω , μπορει να φανω ηλιθιος αλλά πως ; https://support.google.com/mail/answer/8154?hl=el&co=GENIE.Platform%3DDesktop Αλλιώς πες το στο γιο σου να το κάνει απο όπου και να είναι. 1
kormos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, otso είπε Ευχαριστω , μπορει να φανω ηλιθιος αλλά πως ; οκ το βρηκα μετα μου βγαζει Choose an account και εχει επιλογες Use another account Remove an account αν κανω remove το χανει και ο γιος ; η μονο απ το κομπιουτερ μου; Όχι, δεν χάνεται. Απλά διαγράφεται από το ιστορικό για μελλοντική επανασύνδεση στον υπάρχον φυλλομετρητή.
ldpssavvas Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μην αγχώνεσαι δεν διαγράφεται τίποτα Μπορείς να κάνεις αποσύνδεση από το λογαριασμό Gmail του γιου σου και να επανασύνδεσης με το δικό σου λογαριασμό Μόλις ανοίγεις το Chrome επάνω δεξιά και λίγο πιο κάτω έχει ένα στρογγυλό γραφικό το οποίο το πατάς αναπτύσσεται ένα μενού και κάτω κάνεις αποσύνδεση του λογαριασμού που θέλεις και μετά επανασύνδεση με το δικό σου προσωπικό gmail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα