Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα 

Εχω ενα σταθερο κομπιουτερ , ενα λαπτοπ και το κινητο 

Εχω gmail για φιλους  και otenet  email  για  υπηρεσιες  συναλλαγες επειδη το εχω 20 χρονια τωρα.

Στο σταθερο βλεπω ολα τα email  απο το thunderbird   στο  λαπτοπ  απο  την ιστοσελιδα gmail  και απο το κινητο την εφαρμογη gmail.

Καποτε χρειαστηκε να ανεβασω ενα βιντεακι  στο youtube  στο PC  και επειδη ζηταγε εγγραφη  μου εδωσε ο γιος τους κωδικους του  και το ανεβασα .

Απο τοτε στο PC οποτε προσπαθω να ανοιξω  ιστοσελιδα gmail  μου βγαζει το ηλεκτρονικο ταχυδρομειο του γιου  .

α) μπορω να τον καταργησω απο το PC μου μονο; μην χασει  οτι εχει στο youtube  η τα email του 

β) ψαχνοντας στο λαπτοπ  για  το τι κωδικους εβαλα δεν υπαρχουν μαλλον θα ειχα πατησει να μην τους κρατησει .

γ) ψαχνοντας σε αρχειο οπου κραταω ολους τους κωδικους  ysername kai password  τα ποιο σημαντικα τουλαχιστον  βρισκω

1) google κωδικο προσβασης   -----------    και ηλεκτρονικο ταχυδρομειο ανακτησης 

2)  google gmail   με ysername  to gmail μου  kai password -------------

3)google account μαλλον στο κινητο  με αλλο  password ----------------

Mαλλον τα εχω κανει να μην πω  . Χρειαζεται να χρησιμοποιησω το Hangouts  

Στο λαπτοπ δεν εχω προβλημα αφου μπαινω στην ιστοσελιδα 

Στο κινητο μαλλον πρεπει να κατεβασω application  γιατι αν και καθαρο android δεν το εχει το gmail 

Στο PC  τι κανω παιδια;  μπορει να βοηθησει κανεις;  ουτως η αλλως πρεπει να  ξεφυγω απο το gmail του γιου μου .

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, otso είπε

Kαλημερα 

Εχω ενα σταθερο κομπιουτερ , ενα λαπτοπ και το κινητο 

Εχω gmail για φιλους  και otenet  email  για  υπηρεσιες  συναλλαγες επειδη το εχω 20 χρονια τωρα.

Στο σταθερο βλεπω ολα τα email  απο το thunderbird   στο  λαπτοπ  απο  την ιστοσελιδα gmail  και απο το κινητο την εφαρμογη gmail.

Καποτε χρειαστηκε να ανεβασω ενα βιντεακι  στο youtube  στο PC  και επειδη ζηταγε εγγραφη  μου εδωσε ο γιος τους κωδικους του  και το ανεβασα .

Απο τοτε στο PC οποτε προσπαθω να ανοιξω  ιστοσελιδα gmail  μου βγαζει το ηλεκτρονικο ταχυδρομειο του γιου  .

α) μπορω να τον καταργησω απο το PC μου μονο; μην χασει  οτι εχει στο youtube  η τα email του 

β) ψαχνοντας στο λαπτοπ  για  το τι κωδικους εβαλα δεν υπαρχουν μαλλον θα ειχα πατησει να μην τους κρατησει .

γ) ψαχνοντας σε αρχειο οπου κραταω ολους τους κωδικους  ysername kai password  τα ποιο σημαντικα τουλαχιστον  βρισκω

1) google κωδικο προσβασης   -----------    και ηλεκτρονικο ταχυδρομειο ανακτησης 

2)  google gmail   με ysername  to gmail μου  kai password -------------

3)google account μαλλον στο κινητο  με αλλο  password ----------------

Mαλλον τα εχω κανει να μην πω  . Χρειαζεται να χρησιμοποιησω το Hangouts  

Στο λαπτοπ δεν εχω προβλημα αφου μπαινω στην ιστοσελιδα 

Στο κινητο μαλλον πρεπει να κατεβασω application  γιατι αν και καθαρο android δεν το εχει το gmail 

Στο PC  τι κανω παιδια;  μπορει να βοηθησει κανεις;  ουτως η αλλως πρεπει να  ξεφυγω απο το gmail του γιου μου .

Θα κάνεις απλά αποσύνδεση...

Δημοσ.

Ευχαριστω ,  μπορει να φανω ηλιθιος αλλά  πως ;

οκ το βρηκα  μετα μου βγαζει  Choose an account  και εχει επιλογες 

• Use another account
  •  
    Remove an account

αν κανω remove  το χανει και ο γιος ; η μονο απ το κομπιουτερ μου;
Δημοσ.
4 ώρες πριν, otso είπε

Ευχαριστω ,  μπορει να φανω ηλιθιος αλλά  πως ;

οκ το βρηκα  μετα μου βγαζει  Choose an account  και εχει επιλογες 

• Use another account
  •  
    Remove an account

αν κανω remove  το χανει και ο γιος ; η μονο απ το κομπιουτερ μου;

Όχι, δεν χάνεται. Απλά διαγράφεται από το ιστορικό για μελλοντική επανασύνδεση στον υπάρχον φυλλομετρητή.

:) 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι δεν διαγράφεται τίποτα 
Μπορείς να κάνεις αποσύνδεση από το λογαριασμό Gmail του γιου σου και να επανασύνδεσης με το δικό σου λογαριασμό 
Μόλις ανοίγεις το Chrome επάνω δεξιά και λίγο πιο κάτω έχει ένα στρογγυλό γραφικό το οποίο το πατάς αναπτύσσεται ένα μενού και κάτω κάνεις αποσύνδεση του λογαριασμού που θέλεις και μετά επανασύνδεση με το δικό σου προσωπικό gmail

image.png.e07ca86b0c00a7d8af24a1ce8c4feb3a.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...