Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

γνωρίζει κανεις τι επιβαρυνση θα έχουν τα ετησια ασφαλιστρα σε περιπτωση ατυχηματος.

Ο λόγος που ρωταω είναι επειδη είχα 2 ατυχηματα με το αυτοκινητο μου μεσα στον προηγουμενο χρονο

και εφταιγα εγω και στις δυο περιπτωσεις

ξερεις κανεις ποσο θα με επιβαρυνει η ασφαλεια μου ?

Εχω ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Δημοσ.

Καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις απευθείας, αφού όμως πρώτα διαβάσεις τους όρους του συμβολαίου σου (μπορεί να το βρεις και ο ίδιος). Αν και το σύστημα bonus-malus δε χρησιμοποιείται πλέον οι ασφαλιστικές πάντα υπολογίζουν το "ρίσκο" σου. Παρόλα αυτά, και να αυξηθούν, δεν είναι κάνα τρομερό ποσό η επιβάρυνση... 

Δημοσ.

Νομίζω παίζει ρόλο και το πόσα χρόνια οδηγείς (φαίνεται ότι οδηγείς, δλδ έχεις κάποιο όχημα ασφαλισμένο στο όνομα σου ή είσαι δηλωμένος σαν οδηγός σε ασφαλισμένο όχημα άλλου) και δεν έχεις εμπλακεί σε ατύχημα. Δλδ αν οδηγείς 10+ χρόνια χωρίς κανένα ατύχημα και είχες 2 τώρα τον τελευταίο χρόνο δε νομίζω να δεις κάποια σοβαρή διαφορά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις απευθείας, αφού όμως πρώτα διαβάσεις τους όρους του συμβολαίου σου (μπορεί να το βρεις και ο ίδιος). Αν και το σύστημα bonus-malus δε χρησιμοποιείται πλέον οι ασφαλιστικές πάντα υπολογίζουν το "ρίσκο" σου. Παρόλα αυτά, και να αυξηθούν, δεν είναι κάνα τρομερό ποσό η επιβάρυνση... 

το ποσο αυτο είναι που θελω να μαθω.... μια εκτιμηση πανω κατω για να εχω μια εικονα . ποσο ειναι 10€ π.χ 20€ η μπορει και παραπανω ? επειδη είναι δυο ατυχηματα μεσα στον ιδιο χρονο ... εαν ηταν ενα δεν θα ρωταγα καν γιατι ξερω οτι η επιβαρυνση είναι πολυ μικρη

1 ώρα πριν, afentiko είπε

Νομίζω παίζει ρόλο και το πόσα χρόνια οδηγείς (φαίνεται ότι οδηγείς, δλδ έχεις κάποιο όχημα ασφαλισμένο στο όνομα σου ή είσαι δηλωμένος σαν οδηγός σε ασφαλισμένο όχημα άλλου) και δεν έχεις εμπλακεί σε ατύχημα. Δλδ αν οδηγείς 10+ χρόνια χωρίς κανένα ατύχημα και είχες 2 τώρα τον τελευταίο χρόνο δε νομίζω να δεις κάποια σοβαρή διαφορά

οδηγω πανω απο δεκα χρονια συγκεκριμενα 12 χρονια το οχημα ειναι ασφαλισμενο στο δικο μου ονομα εγω ειμαι ο ιδιοκτητης του.

η αληθεια είναι οτι τοσα χρονια που οδηγω δεν εχω τρακαρει δοξα το θεο με υπαιτιοτητα δικη μου εννοω να φταιω εγω.

με εχουν τρακαρει αλλη βεβαια αλλα δεν εφτεγα εγω. Και επειδη εχω αλλαξει 2-3 ασφαλιστικες εταιρειες τα τελευταια χρονια λογο καλυψεων

γι αυτο και ρωτησα....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thukididis είπε

το ποσο αυτο είναι που θελω να μαθω.... μια εκτιμηση πανω κατω για να εχω μια εικονα . ποσο ειναι 10€ π.χ 20€ η μπορει και παραπανω ? επειδη είναι δυο ατυχηματα μεσα στον ιδιο χρονο ... εαν ηταν ενα δεν θα ρωταγα καν γιατι ξερω οτι η επιβαρυνση είναι πολυ μικρη

Οταν θα πρέπει να ανανεώσεις θα το μάθεις.Αν είναι πολύ θα πας σε άλλη εταιρία.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οταν θα πρέπει να ανανεώσεις θα το μάθεις.Αν είναι πολύ θα πας σε άλλη εταιρία.

τον αλλο μηνα ληγει το ασφαλιστηριο μου και επειδη δεν μου εχει ερθει ακομα το ειδοποιητηριο

γι αυτο ρωτησα....

εαν παω σε αλλη εταιρεια δεν μεταφερεται η επιβαρυνση??

Δημοσ.

Όλες οι ασφαλιστικές βλέπουν το ιστορικό σου, είναι ορατά αυτά μέσα από τα συστήματα τους. Οπότε αν είναι να έχεις επιβάρυνση θα έχεις σε όλες, απλά μπορεί να υπάρχουν διάφορες στα ποσοστά που βάζει η κάθε μία εταιρεία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω να σου απαντήσω ακριβως, αλλά είχα ατύχημα με το μηχανάκι του πατέρα μου και στα επόμενα ασφάλιστρα εξακολουθούμε να έχουμε εκπτωση λόγω μη εμπλοκής σε ατύχημα (ή όπως σκατα λέγεται). Γιατί την έχουμε αυτήν την εκπτωση, δεν ξέρω. Ίσως επειδή η υπαιτιότητα ήταν 50-50;

Επεξ/σία από GodzillaCover
Δημοσ.

με ενα θα μπορουσε να μην εχεις καν αύξηση η καποια τύπου 2 3 ευρω (ειδικα αν δεν εχεις παρελθόν)
με δυο και τον ίδιο χρόνο...... ειναι ένα θέμα  στο εξωτερικό πολλές φορές κανουν και αμφισβήτηση ικανότητας αναλογα με το ατυχημα  (εδω δεν παιζει κάτι τέτοιο προφανώς ελλαδα ειμαστε)

Δημοσ.
18 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Βάλτο το ριμαδι στο γκαραζ, μην κυκλοφορεις.

που τετοια τυχη!! μακαρι να ειχα ενα γκαραζ!! αλλα δεν εχω δυστυχως

Δημοσ.
15 ώρες πριν, GodzillaCover είπε

Δεν ξέρω να σου απαντήσω ακριβως, αλλά είχα ατύχημα με το μηχανάκι του πατέρα μου και στα επόμενα ασφάλιστρα εξακολουθούμε να έχουμε εκπτωση λόγω μη εμπλοκής σε ατύχημα (ή όπως σκατα λέγεται). Γιατί την έχουμε αυτήν την εκπτωση, δεν ξέρω. Ίσως επειδή η υπαιτιότητα ήταν 50-50;

Με αυτό στα bold εννοείς ότι γράφει κάπου "bonus malus 1 ή 2 ή 3" πχ? "Έκπτωση λόγω μη εμπλοκής σε ατύχημα" δεν έχει τύχει να δω ποτέ πάνω σε ασφαλιστήριο.

Πάντως το bonus-malus πλέον δεν λέει κάτι, παλιότερα είχε νόημα επειδή εφαρμοζόταν πάνω σε σταθερό τιμοκατάλογο που λάμβανε υπόψιν μόνο φορ. ίππους και περιοχή, ενώ τώρα τα ασφάλιστρα υπολογίζονται δυναμικά λαμβάνοντας υπόψιν πολύ περισσότερες παραμέτρους.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Με αυτό στα bold εννοείς ότι γράφει κάπου "bonus malus 1 ή 2 ή 3" πχ? "Έκπτωση λόγω μη εμπλοκής σε ατύχημα" δεν έχει τύχει να δω ποτέ πάνω σε ασφαλιστήριο.

Πάντως το bonus-malus πλέον δεν λέει κάτι, παλιότερα είχε νόημα επειδή εφαρμοζόταν πάνω σε σταθερό τιμοκατάλογο που λάμβανε υπόψιν μόνο φορ. ίππους και περιοχή, ενώ τώρα τα ασφάλιστρα υπολογίζονται δυναμικά λαμβάνοντας υπόψιν πολύ περισσότερες παραμέτρους.

Πήγα μόλις και το κοίταξα. Λέει «30% εκπτωση λόγω μη ζημιών»

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...