MINDER Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Καλημέρα. Είχα τσιμπήσει κάποια προσφορά antivirus που είχα δει στο insomnia. Αργότερα είχα κάνει και ανανέωση μέσω άλλης προσφοράς για άλλο ένα χρόνο. Αυτό που δεν πήρα χαμπάρι είναι ότι είχε περάσει στο paypal αυτοματοποιημένη ανανέωση συνδρομής. Σήμερα είδα μήνυμα στο email ότι μου χρέωσαν 79.99€ για άλλο ένα χρόνο αυτόματα. Έστειλα μήνυμα πρώτα στην εταιρεία ότι επιθυμώ ακύρωση της συναλλαγής και έπειτα από την απάντηση τους θα το ζητήσω από το paypal αν δεν το κάνουν. Υπάρχει ελπίδα να την γλυτώσω ή την πάτησα ;
kormos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, MINDER είπε Καλημέρα. Είχα τσιμπήσει κάποια προσφορά antivirus που είχα δει στο insomnia. Αργότερα είχα κάνει και ανανέωση μέσω άλλης προσφοράς για άλλο ένα χρόνο. Αυτό που δεν πήρα χαμπάρι είναι ότι είχε περάσει στο paypal αυτοματοποιημένη ανανέωση συνδρομής. Σήμερα είδα μήνυμα στο email ότι μου χρέωσαν 79.99€ για άλλο ένα χρόνο αυτόματα. Έστειλα μήνυμα πρώτα στην εταιρεία ότι επιθυμώ ακύρωση της συναλλαγής και έπειτα από την απάντηση τους θα το ζητήσω από το paypal αν δεν το κάνουν. Υπάρχει ελπίδα να την γλυτώσω ή την πάτησα ; Ανάλογα τι θα σου απαντήσουν... Υπάρχουν περιπτώσεις που το αποδέχονται ως λάθος του πελάτη και ακύρωση και περιπτώσεις που απλά σου λένε ακύρωσε την αυτόματη χρέωση όπου αυτό σημαίνει ότι θα κρατήσεις τη συνδρομή για ένα έτος ακόμα.
MINDER Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, kormos είπε Ανάλογα τι θα σου απαντήσουν... Υπάρχουν περιπτώσεις που το αποδέχονται ως λάθος του πελάτη και ακύρωση και περιπτώσεις που απλά σου λένε ακύρωσε την αυτόματη χρέωση όπου αυτό σημαίνει ότι θα κρατήσεις τη συνδρομή για ένα έτος ακόμα. Είχα πάρει άλλη προσφορά κάπου στα 25-30 δεν θυμάμαι και είχα κάνει ήδη πριν μερικούς μήνες παράταση του διαστήματος της συνδρομής. Τώρα με αυτή καπάκι μου βγάζει πάνω από 700 μέρες ότι απομένουν. Κοροιδία σκέτη αν δεν αποδεχτούν την ακύρωση.
kormos Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, MINDER είπε Είχα πάρει άλλη προσφορά κάπου στα 25-30 δεν θυμάμαι και είχα κάνει ήδη πριν μερικούς μήνες παράταση του διαστήματος της συνδρομής. Τώρα με αυτή καπάκι μου βγάζει πάνω από 700 μέρες ότι απομένουν. Κοροιδία σκέτη αν δεν αποδεχτούν την ακύρωση. Φυσικά και δεν είναι κοροϊδία. Άλλο οι προωθητικές ενέργειες και άλλο το δικό σου λάθος... 1
MINDER Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, kormos είπε Φυσικά και δεν είναι κοροϊδία. Άλλο οι προωθητικές ενέργειες και άλλο το δικό σου λάθος... Αν μου γινόταν ενημέρωση και ερώτηση κατά την εγκατάσταση εάν επιθυμώ να υπάρχει αυτόματη ανανέωση σαφώς και θα ήταν δικό μου λάθος. Μέσα στο πρόγραμμα δεν φαίνεται πουθενά. Πρέπει να γραφτείς σε ιστοσελίδα του πωλητή και να ξέρεις ότι υπάρχει για να το ψάξεις να το βρεις να το απενεργοποιήσεις.
kormos Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 40 λεπτά πριν, MINDER είπε Αν μου γινόταν ενημέρωση και ερώτηση κατά την εγκατάσταση εάν επιθυμώ να υπάρχει αυτόματη ανανέωση σαφώς και θα ήταν δικό μου λάθος. Μέσα στο πρόγραμμα δεν φαίνεται πουθενά. Πρέπει να γραφτείς σε ιστοσελίδα του πωλητή και να ξέρεις ότι υπάρχει για να το ψάξεις να το βρεις να το απενεργοποιήσεις. Για κοίτα καλύτερα την τότε πληρωμή σου και θα το βρεις και στους όρους συνδρομής
MINDER Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Φίλε antivirus έβαλα δεν έκανα συμβόλαιο για αγοραπωλησία ακινήτου. Καταλαβαίνω τι λες κανείς δεν τα διαβάζει αυτά τα κετεβατά με τα ψιλά γράμματα και σου είπα το σωστό είναι να υπήρχε ερώτηση. Επίτηδες το κάνουν όπως λες γιατί γνωρίζουν ότι κανείς δεν διαβάζει αυτά που αναφέρεσαι. 1
gamer73 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Στις 12/4/2022 στις 4:43 ΜΜ, MINDER είπε Φίλε antivirus έβαλα δεν έκανα συμβόλαιο για αγοραπωλησία ακινήτου. Καταλαβαίνω τι λες κανείς δεν τα διαβάζει αυτά τα κετεβατά με τα ψιλά γράμματα και σου είπα το σωστό είναι να υπήρχε ερώτηση. Επίτηδες το κάνουν όπως λες γιατί γνωρίζουν ότι κανείς δεν διαβάζει αυτά που αναφέρεσαι. Άλλη φορά να σου γίνει μάθημα αν θες τα φθηνά όλα κάποια παγίδα κρύβουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα