Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Λήγει το συμβόλαιο μου με τη Vodafone αυτόν τον μήνα και δε θέλω να το ανανεώσω καθώς θα μετακομίσω μέσα στο καλοκαίρι και ακόμη δεν έχω βρει σπίτι. Δε θέλω να κάνω συμβόλαιο και να πάω κάπου όπου ο πάροχος μπορεί να μην έχει καλή κάλυψη. Αυτή τη στιγμή έχω 50mbps γιατί δουλεύουμε, η κόρη μου και εγώ από το σπίτι. Δηλαδή, δεν μπορώ να μείνω χωρίς σύνδεση. Τι επιλογές προτείνετε; Μπορώ να μείνω χωρίς συμβόλαιο και αν ναι, τι κόστος θα έχει για την ίδια σύνδεση; Αυτή τη στιγμή, πληρώνω 27 και κάτι. Δε με ενδιαφέρει το σταθερό. Το έχω γιατί δεν έχω βρει άλλη επιλογή. Για κινητό, έχω καρτοκινητό με την Wind και είμαι μια χαρά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, griego62 είπε

Γεια σας. Λήγει το συμβόλαιο μου με τη Vodafone αυτόν τον μήνα και δε θέλω να το ανανεώσω καθώς θα μετακομίσω μέσα στο καλοκαίρι και ακόμη δεν έχω βρει σπίτι. Δε θέλω να κάνω συμβόλαιο και να πάω κάπου όπου ο πάροχος μπορεί να μην έχει καλή κάλυψη. Αυτή τη στιγμή έχω 50mbps γιατί δουλεύουμε, η κόρη μου και εγώ από το σπίτι. Δηλαδή, δεν μπορώ να μείνω χωρίς σύνδεση. Τι επιλογές προτείνετε; Μπορώ να μείνω χωρίς συμβόλαιο και αν ναι, τι κόστος θα έχει για την ίδια σύνδεση; Αυτή τη στιγμή, πληρώνω 27 και κάτι. Δε με ενδιαφέρει το σταθερό. Το έχω γιατί δεν έχω βρει άλλη επιλογή. Για κινητό, έχω καρτοκινητό με την Wind και είμαι μια χαρά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να μείνεις ως έχει.

Να μεταφέρεις τη γραμμή εκεί που θα πας και αν για κάποιο λόγο δεν έχει καλή κάλυψη με υπαιτιότητα του παρόχου τότε θα μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση χωρίς ρήτρα.

Δεν βλέπω κάποιο πακέτο όταν λες ότι είναι βασικό σας εργαλείο από το σπίτι για εργασία...

• Like 1
Δημοσ.

Το συμβόλαιο μετά τη λήξη μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου. Το πρόβλημα είναι ότι θεωρητικά δεν ισχύουν πλέον οι τιμές προσφοράς που οι πάροχοι δίνουν όταν κάνεις νέο συμβόλαιο, οπότε πιθανώς να γυρίσουν σε τιμές του βασικού τιμοκαταλόγου (π.χ. η Vodafone λέει ότι το 50άρι το δίνει 26,5 από 33,5 σαν προσφορά όταν κάνεις συμβόλαιο). Τονίζω το "θεωρητικά", γιατί σε μια φάση που είχα μείνει κανα 2μηνο χωρίς νέο συμβόλαιο δεν μου αλλάξανε τιμή.

Στη δική σου περίπτωση μένεις με το αορίστου, και μετά βλέπεις αν θα κάνεις αίτημα μεταφοράς, φορητότητα, ή οτιδήποτε άλλο, χωρίς να δεσμεύεσαι. Στη χειρότερη να πληρώσεις λίγο παραπάνω για 2-3 μήνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...