Προς το περιεχόμενο

Τα Windows διέκοψαν αυτήν τη συσκευή επειδή ανέφερε προβλήματα. (Κωδικός 43)

Montezuma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ότι και να δοκίμασα, δεν γινετε απολυτος τίποτα.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε ξαφνικά και σταμάτησαν τα windows   να το αναγνωρίζουν.....

Σκέφτηκα να κάνω ακόμα και Φορματ , αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι, οπότε το παράτησα το φορματ.

Δεν ξερω τι άλλο να κάνω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλώδιο το άλλαξες θέση εσωτερικά που σου είπα πριν; ΑΝ δεν το έκανες, κάντο.

Βάλε και το APP Center από τα utilities και κάνε μέσα από αυτό έναν έλεγχο για drivers.

Επεξ/σία από micos000

1 ώρα πριν, micos000 είπε

Το καλώδιο το άλλαξες θέση εσωτερικά που σου είπα πριν; ΑΝ δεν το έκανες, κάντο.

Βάλε και το APP Center από τα utilities και κάνε μέσα από αυτό έναν έλεγχο για drivers.

Το καλωδιο , το περασα απο την μια θυρα στην αλλη ,αλλα δεν αλλαξε κατι......

Ειδα το αρχειο καταγραφων και προσεξα οτι το προβλημα παρουσιαστικε απο της 4/4/2022

Screenshot_3.png

Στις 11/4/2022 στις 7:35 ΜΜ, Montezuma είπε

Έχει για chipset ,αλλά αυτά που δοκίμασα ήταν για win 11 και εγώ έχω 10

Χτες δοκίμασα κάποιους οδηγούς chipset που κατέβασα από την  intel ,και σταμάτησα να δουλεύουν όλες οι θύρες USB.

Έκανα επαναφορα ..

Αυτή είναι η σελίδα της μητρικής..

https://www.gigabyte.com/Motherboard/B460-AORUS-PRO-AC-rev-10/support#support-dl.

Ρε συ τι δεν έχει για win 10? Είναι δυνατόν να μην έχει? Πέρασε τους chipset drivers για win 10.

2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Ρε συ τι δεν έχει για win 10? Είναι δυνατόν να μην έχει? Πέρασε τους chipset drivers για win 10.

Δοκιμασα και περασα τα chipset drivers για win 10 αλλα δεν αλλαξε τιποτα, καθος εχουν mono Lan drivers & net drivers η για γραφικα, αλλα οχι για USB.

Επισης ,προσεξα οτι στους Οδηγους (τους ανοιξα με regedit)μου λειπει το ερχειο USB.inf, yparxei mono to arxeio USB STOR & USB HUB3

5 ώρες πριν, Montezuma είπε

Δοκιμασα και περασα τα chipset drivers για win 10 αλλα δεν αλλαξε τιποτα, καθος εχουν mono Lan drivers & net drivers η για γραφικα, αλλα οχι για USB.

Επισης ,προσεξα οτι στους Οδηγους (τους ανοιξα με regedit)μου λειπει το ερχειο USB.inf, yparxei mono to arxeio USB STOR & USB HUB3

Εντάξει. Μας τρολάρεις κανονικά.

10 ώρες πριν, Montezuma είπε

Κατέβασα και το  APpCenter αλλά δεν είχε Chipset Drivers ..

Οπότε πάμε για δοκιμές εκτός windows.

Κατέβασε το ubuntu, μετέφερε το σε usb με το Etcher ή κάψε το σε dvd με το imageburn (ή το πρόγραμμα εγγραφής σου σαν αρχείο εικόνας, όχι dvd δεδομένων). Μπούταρε μετά από το usb/dvd και μπες ε try mode. Δες αν εκεί σου δουλεύουν. Αν όχι τότε είναι hardware fault και μην ψάχνεσαι παραπάνω. Αν δουλεύουν τότε είναι κάτι με drivers. Εγώ πιστεύω ότι είναι hardware πάντως.

• Like 2

6 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Εντάξει. Μας τρολάρεις κανονικά.

Εχω ενα προβλημα ,και προσπαθω να βρω λυση, και εσυ λες οτι σε τρολαρο ????
Εχω κατεβασει αυτο εδω , αλλα δεν αλλαξε τιποτα απολυτος...

https://www.intel.com/content/www/us/en/download/19695/intel-chipset-device-software-for-windows-10-64-bit-and-windows-11-for-11th-generation-intel-nuc-products.html

Εχω κατεβασει και αυτο εδω, αλλα επισης τιποτα δεν αλλαξε...

https://www.gigabyte.com/Support/Utility

Τωρα αν εσυ εχεις καποια λυση υπαρκτη ,προτεινε μου, αλλιω μαλλον με τρολαρεις εσυ....

4 ώρες πριν, micos000 είπε

Κατέβασε το ubuntu, μετέφερε το σε usb με το Etcher ή κάψε το σε dvd με το imageburn (ή το πρόγραμμα εγγραφής σου σαν αρχείο εικόνας, όχι dvd δεδομένων). Μπούταρε μετά από το usb/dvd και μπες ε try mode. Δες αν εκεί σου δουλεύουν. Αν όχι τότε είναι hardware fault και μην ψάχνεσαι παραπάνω. Αν δουλεύουν τότε είναι κάτι με drivers. Εγώ πιστεύω ότι είναι hardware πάντως.

Χτες δοκιμασα και σε Safe Mode  αλλα δεν δουλεψε ...
Σημερα θα δοκιμασω και αυτον τον τροπο....
Αν ειναι hardware τοτε υπαρχει λυση ...... η οχι ???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Montezuma είπε

Όχι, εκτός αν είσαι ηλεκτρονικός και πιάνουν τα χέρια σου με πολύμετρα, τσιπάκια και κολλητήρια.

Εκτός αν αλλάξεις την πλακέτα για τις μπροστά θύρες.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

2 ώρες πριν, Montezuma είπε

Εχω ενα προβλημα ,και προσπαθω να βρω λυση, και εσυ λες οτι σε τρολαρο ????
Εχω κατεβασει αυτο εδω , αλλα δεν αλλαξε τιποτα απολυτος...

https://www.intel.com/content/www/us/en/download/19695/intel-chipset-device-software-for-windows-10-64-bit-and-windows-11-for-11th-generation-intel-nuc-products.html

Εχω κατεβασει και αυτο εδω, αλλα επισης τιποτα δεν αλλαξε...

https://www.gigabyte.com/Support/Utility

Τωρα αν εσυ εχεις καποια λυση υπαρκτη ,προτεινε μου, αλλιω μαλλον με τρολαρεις εσυ....

Χτες δοκιμασα και σε Safe Mode  αλλα δεν δουλεψε ...
Σημερα θα δοκιμασω και αυτον τον τροπο....

Intel NUC έχεις; Επίσης πώς άνοιξες τους οδηγούς με το... regedit; Ορίστε οι οδηγοί για Windows 10 από τη σελίδα της μητρικής. Εγκατέστησέ τους κανονικά χωρίς αλχημείες (εξαγωγή και κλικ στο .exe) για να δούμε αν θα δουλέψουν.

• Like 1

2 ώρες πριν, BadBoy είπε

Intel NUC έχεις; Επίσης πώς άνοιξες τους οδηγούς με το... regedit; Ορίστε οι οδηγοί για Windows 10 από τη σελίδα της μητρικής. Εγκατέστησέ τους κανονικά χωρίς αλχημείες (εξαγωγή και κλικ στο .exe) για να δούμε αν θα δουλέψουν.

Αυτους τους εχω εγκαταστησει ηδη ,πριν απο 2 μερες....και δεν αλλαξε κατι.

Screenshot_4.png

12 ώρες πριν, micos000 είπε

Telika file moy micos000, eixes DIKIO, grafo apo to Ubuntu , kai telika sto Ubuntu DOULEYOUN MIA XARA OLA...
Ara einai tema twn Windows...

1 ώρα πριν, BadBoy είπε

Αυτό είναι το tool της Intel, δεν είναι από τη σελίδα της μητρικής. Κατέβασες τους οδηγούς από τη Gigabyte και τους εγκατέστησες;

To ksero, apla ebala twn pinaka gia na deis oti to exv hdh kanei egkatastash....
Telika , mallon einai tema twn Windows, dioti twra poy grafw eimai sto Ubuntu kai douleyoun mia xara oi Thyres

• Thanks 1

Δε μπορώ να καταλάβω που κολλάμε, η ερώτηση είναι συγκεκριμένη, έχεις εγκαταστήσει τον οδηγό από τη σελίδα της Gigabyte, τον συγκεκριμένο που έδωσα στο link;  ΌΧΙ τον πιο πρόσφατο, ΌΧΙ από τη σελίδα ή το εργαλείο της Intel, αυτόν από τη σελίδα της μητρικής.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...