tsaki_g Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Έχω παραγγείλει τα παρακάτω προϊόντα για ένα upgrade στο pc μου. Είμαι freelance γραφίστας και η χρήση του pc θα έχει να κάνει με Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere pro & After effects. Επίσης, θα είναι η πρώτη φορά που θα στήσω pc μόνος μου, οπότε οποιοδήποτε tip είναι καλοδεχούμενο. Ότι είναι με bold είναι καινούρια αγορά, τα υπόλοιπα θα τα πάρω από το τωρινό μου setup. Έχουμε και λέμε. CPU: Intel Core i5-10600KF 4.1GHz Cooler: CoolerMaster Masterliquid ML240L V2 RGB Motherboard: MSI MPG Z490 Gaming Edge WIFI Motherboard ATX GPU: MSI GTX 960 4GB RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 32GB DDR4 3600MHz NVME: Samsung 970 Evo Plus 500GB (για OS & Adobe suite) NVME: Samsung 970 Evo Plus 1TB (για ongoing projects, media που θα κάνω load κλπ) SSD: Samsung 850 evo 2.5'' 120GB (cache & scratch disk) HHD: WD 1TB (random downloads κλπ) Case: Be Quiet Pure Base 500DX PSU: Coolermaster 600W 80+ bronze Μελλοντικά πρόκειται να μπει μία RTX 3060 12GB (οτ)αν την βρω <400. Πείτε μου μία γνώμη και για το setup με τους σκληρούς, το έχω ψάξει αρκετά και οι περισσοτεροι προτείνουν κάτι τέτοιο για optimized performance καθώς & μία γνώμη για το setup γενικότερα. Έχω δει και άλλα παρόμοια topics εδώ μέσα, αλλά το δικό μου budget είναι πιο περιορισμένο. Στόχος είναι να μπορώ να δουλέψω premiere & AE αξιοπρεπώς καθώς με το τωρινό setup δεν... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από tsaki_g
tsaki_g Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 @radioheadό,τι βλέπεις με bold το έχω παραγγείλει, θα παραλάβω μέσα στη βδομάδα
triplex1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tsaki_g είπε @radioheadό,τι βλέπεις με bold το έχω παραγγείλει, θα παραλάβω μέσα στη βδομάδα Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πηγες σε 10η γενια οταν πας σε 3060 παρε και ενα 750gold Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από triplex1 1
nickol-us Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Πολύ μυστήρια σύνθεση, πραγματικά δεν έχει λογική η 10η γενιά. Επίσης γιατί ζητάς άποψη από την στιγμή που έχεις ήδη παραγγείλει; 2
tsaki_g Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 @triplex1το budget για cpu ήταν <200 και ήθελα να πάω σε intel για την αλλαγή. Θεωρείς πως δεν είναι οκ για την χρήση που προορίζεται;
triplex1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 ιδια λεφτα πανω-κατω θα εδινες σε κατι νεοτερο και επισης με την υδροψυξη που πηρες ευχομαι να μην ακους τραινα να περνανε
radiohead Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, tsaki_g είπε @radioheadό,τι βλέπεις με bold το έχω παραγγείλει, θα παραλάβω μέσα στη βδομάδα Απλά δε θα παραλαβεις. 1
triplex1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, radiohead είπε Απλά δε θα παραλαβεις. ετσι πες τον κουριερ οτι εφυγες επιγοντως για Ουκρανια
radiohead Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Γιατί είσαι δύο γενιές πίσω. Δώσε ένα budget για όλα όσα θες
tsaki_g Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 @nickol-usΣε τι θα πήγαινες σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια; Ο λόγος που ρωτάω γνώμη είναι επειδή έχω πετύχει κ άλλους να ψάχνουν κάτι αντίστοιχο αλλά όχι σε πιο low budget, γιατί θα είναι η πρώτη φορά που στήνω μόνος μου, για το setup των σκληρών & για το αν θεωρείτε πως το build θα μπορέσει να ανταπεξέλθει αξιοπρεπώς στην χρήση που προορίζεται. Επίσης στο AE, έχει σημασία το single core performance που ο 10600Κ είναι αρκετά δυνατός σε αυτό @radioheadγύρω στα 750 (κρατόντας τροφοδοτικό, gpu & τους 2 σκληρούς (2.5'' & HDD)
triplex1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, tsaki_g είπε @nickol-usΣε τι θα πήγαινες σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια; Ο λόγος που ρωτάω γνώμη είναι επειδή έχω πετύχει κ άλλους να ψάχνουν κάτι αντίστοιχο αλλά όχι σε πιο low budget, γιατί θα είναι η πρώτη φορά που στήνω μόνος μου, για το setup των σκληρών & για το αν θεωρείτε πως το build θα μπορέσει να ανταπεξέλθει αξιοπρεπώς στην χρήση που προορίζεται. Επίσης στο AE, έχει σημασία το single core performance που ο 10600Κ είναι αρκετά δυνατός σε αυτό ετσι οπως ειναι οι τιμες αυτη τη στιγμη αν δε πας σε 12η πας χαλαρα σε AM4
nickol-us Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, tsaki_g είπε @nickol-usΣε τι θα πήγαινες σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια; Ο λόγος που ρωτάω γνώμη είναι επειδή έχω πετύχει κ άλλους να ψάχνουν κάτι αντίστοιχο αλλά όχι σε πιο low budget, γιατί θα είναι η πρώτη φορά που στήνω μόνος μου, για το setup των σκληρών & για το αν θεωρείτε πως το build θα μπορέσει να ανταπεξέλθει αξιοπρεπώς στην χρήση που προορίζεται. Επίσης στο AE, έχει σημασία το single core performance που ο 10600Κ είναι αρκετά δυνατός σε αυτό Το πρώτο κριτήριο είναι το οικονομικό, πες μας λοιπόν πόσα κόστιζαν τα πράγματα που παρήγγειλες Δεν έχεις ιδέα για τα single core που βαράνε 2 γενιές μετά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα