Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Υπάρχει τρόπος να διαγραφουν οριστικά μηνύματα από τις συνομιλίες;Δηλαδή να μην μπορέσει να τα ανακτήσει κάποιος που είχαμε συνομιλία στο παρελθόν με κανένα τρόπο είτε στο Viber είτε στο Instagram.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Julian8484 είπε

Καλησπέρα.Υπάρχει τρόπος να διαγραφουν οριστικά μηνύματα από τις συνομιλίες;Δηλαδή να μην μπορέσει να τα ανακτήσει κάποιος που είχαμε συνομιλία στο παρελθόν με κανένα τρόπο είτε στο Viber είτε στο Instagram.

Καλησπέρα,

Απο τη στιγμή που υπάρχουν ήδη ""κατεβασμένα" στη συσκευή του άλλου ότι και να κάνεις πλέον δεν έχει νόημα.

Αυτό θα μπορούσες να το διαχειριστείς με τον νέο τρόπο που έχει το 1ο με τον ορισμό χρόνου εμφάνισης...

Μφχ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Καλησπέρα,

Απο τη στιγμή που υπάρχουν ήδη ""κατεβασμένα" στη συσκευή του άλλου ότι και να κάνεις πλέον δεν έχει νόημα.

Αυτό θα μπορούσες να το διαχειριστείς με τον νέο τρόπο που έχει το 1ο με τον ορισμό χρόνου εμφάνισης...

Μφχ

Η άλλη είναι σίγουρο ότι έχει κάνει διαγραφή συνομιλίας στο viber απλά δεν ξέρω τι παίζει  με το αντίγραφο ασφαλείας και αν μπορει να τα επαναφέρει..στο Instagram έχει κάνει απενεργοποίηση λογαριασμού.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Julian8484 είπε

Η άλλη είναι σίγουρο ότι έχει κάνει διαγραφή συνομιλίας στο viber απλά δεν ξέρω τι παίζει  με το αντίγραφο ασφαλείας και αν μπορει να τα επαναφέρει..στο Instagram έχει κάνει απενεργοποίηση λογαριασμού.

Κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το τί ακριβώς θες να γίνει ή ψάχνεις ίσως βοηθούσε περισσότερο.

Απο εκεί και πέρα φυσικά και αν υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας θα μπορεί να γίνει επαναφορά. Βέβαια κάποιος που θα τα ήθελε ακόμα ποιό ασφαλή θα μπορούσε να τα έχει κάνει και σκρηνσοτς οπότε....όλος ο προβληματισμός πάει "περίπατο"...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το τί ακριβώς θες να γίνει ή ψάχνεις ίσως βοηθούσε περισσότερο.

Απο εκεί και πέρα φυσικά και αν υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας θα μπορεί να γίνει επαναφορά. Βέβαια κάποιος που θα τα ήθελε ακόμα ποιό ασφαλή θα μπορούσε να τα έχει κάνει και σκρηνσοτς οπότε....όλος ο προβληματισμός πάει "περίπατο"...

Οχι δεν έχει κανει σκρινσοτ είναι βέβαιο.Εχει κάνει διαγραφή συνομιλίας επίσης βέβαιο.Πρόκειται για συνομιλία που είχα με κάποια στο παρελθόν μέσω viber.Θα ήθελα να μην κάνει ανάκτηση μηνυμάτων με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να τα χρησιμοποιήσει εναντίον μου..Πίστευω να έγινα κατανοητός.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Julian8484 είπε

Οχι δεν έχει κανει σκρινσοτ είναι βέβαιο.Εχει κάνει διαγραφή συνομιλίας επίσης βέβαιο.Πρόκειται για συνομιλία που είχα με κάποια στο παρελθόν μέσω viber.Θα ήθελα να μην κάνει ανάκτηση μηνυμάτων με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να τα χρησιμοποιήσει εναντίον μου..Πίστευω να έγινα κατανοητός.

Σε όποια περίπτωση δεν μπορείς να παρέμβεις εφόσον η συσκευή δεν είναι δική σου. Συνεπώς αν υπάρχει το ιστορικό από πλευράς της τότε επίσης δεν μπορείς να κάνεις πλέον τίποτα. :) 

Δημοσ.
1 hour ago, Julian8484 said:

αν εχει backup ειναι δικο της.εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα.τοσο απλα .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν εχει backup ειναι δικο της.εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα.τοσο απλα .

Τι εννοείς backup;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, poulinos είπε

στο viber μπορεις να κρατας backup και να το επαναφερεις αμα θες.

Screenshot_20220410-211028_Viber.jpg

Αν υπάρξει αλλαγή τηλεφώνου απο μεριάς μου ή απενεργοποιση λογαριασμού;

0000.jpg

Δημοσ.
10 minutes ago, Julian8484 said:

Αν υπάρξει αλλαγή τηλεφώνου απο μεριάς μου ή απενεργοποιση λογαριασμού;

0000.jpg

αλλο το δικο σου backup αλλο το backup της αλλης.αν μιλησουμε μαζι ενα backup της συνομιλιας το εχω εγω και ενα εσυ.

μολις πηρες ενα μαθημα.οτι γραφεις και λες στο internet μενει εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως τα ανέφερε και ο @poulinos γιατί  αλλιώς δεν βλέπω να το έχεις κατανοήσει.

Αν έχεις σφάλλει θα υποστείς τις συνέπειες. (Περαστικά δηλαδή)

Τα υπόλοιπα για αποφυγήν του λάθους τα θεωρώ άτιμα και ανεύθυνα.

Πέρα των άλλων κοίτα μην είναι και η κοπέλα μέλος εδώ και "κλαίει" με αυτά που διαβάζει :) 

Μφχ

Επεξ/σία από kormos
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...