james01gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Snoob είπε Κυριλέ, στη θάλασσα, χωρίς βάση το ψάρι, δεν έχω υπόψη μου. Σαν να ανέβω στο Ζαγόρι και να τους πω "δεν θέλω κρεατικά, φέρτε μου ψάρι". Στο Λαιμό είχε κάποια, αλλά έχω χρόνια να πάω, δεν ξέρω καθόλου τι παίζει. Με ενδιαφέρει να έχει αξιοπρεπή πιάτα με βάση το κρέας. όχι απλά μία μπριζόλα και ένα μπιφτέκι. Μιλάμε πως η Αθήνα έχει μία ακτογραμμή από Πειραιά έως Λαγονήσι που θα μπορούσα να πάω, μήκος 40 χλμ με εστιατόρια πάνω στο κύμα, και δεν υπάρχει ένα εστιατόριο με το μενού (εκτός του Αρκ αλλά το βλέπω λίγο casual) που ζητάω. δεν πιστεύω πως ζητάω κάτι το εξωφρενικό, μιλάμε για μία τεράστια αγορά ειδικά τουριστικά... 10 ώρες πριν, greekfragma είπε Με θέα θάλασσα δίπλα δεν υπάρχει καλό εστιατόρια με βάση τα κρεατικά. Αν η θέα θάλασσα σου κάνει και από πιο μακριά ψηλά σου προτείνω στο Μαντρί στα Άνω Σούρμενα. Η καλύτερη μέρα ώρα είναι καθημερινή 6-7 το απόγευμα ώστε να δεις τρομερό ηλιοβασίλεμα και να φροντίσεις το 10άρι τραπέζι να είναι έξω μπροστά στο μπαλκόνι του. δική μου εξόρμηση. έχω πάει εκεί, ουσιαστικά είναι ταβέρνα αλλά ''φτιαγμένη''. η θέα είναι πραγματικά απίστευτη εκεί, ο δρόμος λίγο χάλια αλλά οκ την παλεύεις.
C(r)y Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Agora Riviera - Καβούρι έχεις 2-3 πιάτα με βάση το κρέας που είναι πολύ καλά και όχι απλώς για να υπάρχουν στο μενού, βέβαια μιλάμε για μαγαζί με βάση τα ψάρια-θαλασσινά. https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g562635-d14993860-Reviews-Agora_Riviera-Vouliagmeni_East_Attica_Region_Attica.html Αλλιώς αν θες να ανέβεις κλείνεις μικρολίμανο 1ο όροφο Varoulko https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g9609272-d793594-Reviews-Varoulko_Seaside-Mikrolimano_East_Attica_Region_Attica.html 1
Conan2046 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Snoob είπε Κυριλέ, στη θάλασσα, χωρίς βάση το ψάρι, δεν έχω υπόψη μου. Σαν να ανέβω στο Ζαγόρι και να τους πω "δεν θέλω κρεατικά, φέρτε μου ψάρι". Στο Λαιμό είχε κάποια, αλλά έχω χρόνια να πάω, δεν ξέρω καθόλου τι παίζει. Θυμήθηκα ένα ανέκδοτο. Πάει ζευγάρι στα Ανώγεια (ορεινό χωριό της Κρήτης, γνωστό και για το αντικρυστό του κρέας όπως και για την χαρακτηριστική προφορά με το ρ των Ανωγειανών) Κάθονται σε ταβέρνα να φάνε και ακολουθεί η στιχομυθία: - Σε θαλασσινά έχετε κάτι; - Κι αμέ δεν έχουμε; (και φυσικά έχουμε) -Τέλεια, τι έχετε; - Αράτσι (Αλάτσι). Συγγνώμη για το off topic.
sphinxgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 35 λεπτά πριν, margaritagr είπε Vosporos Μικρολίμανο δεν έχει γίνει ανάπλαση εκεί κάτω πριν λιγο καιρο ?
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, sphinxgr είπε δεν έχει γίνει ανάπλαση εκεί κάτω πριν λιγο καιρο ? Πρέπει να χουν τελειωσει οι εργασίες, δεν παίρνω κι όρκο αλλα μπροστά στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχει τίποτα
NeraBlack Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, sphinxgr είπε δεν έχει γίνει ανάπλαση εκεί κάτω πριν λιγο καιρο ? Ναι,είναι φοβερά ,αν θες να τρως με το ντίζελ των ακινητοποιημένων ταξί δίπλα σου. 1 1
C(r)y Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, NeraBlack είπε Ναι,είναι φοβερά ,αν θες να τρως με το ντίζελ των ακινητοποιημένων ταξί δίπλα σου. Για αυτο 1ος όροφος Varoulko ειναι οτι πρέπει για κάποιον που θέλει κάτι καλό , με φοβερη θέα 5
tuning123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Γιάννης στο Λουτράκι , εγγύηση! Μπορεί να μην είναι κυριλέ , αλλά τουλάχιστον θα φάτε.
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, C(r)y είπε Για αυτο 1ος όροφος Varoulko ειναι οτι πρέπει για κάποιον που θέλει κάτι καλό , με φοβερη θέα Κορυφαίο ειναι απλα μίλησε για κρέας ο φίλος Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από margaritagr
SabotazNic Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, james01gr είπε Με ενδιαφέρει να έχει αξιοπρεπή πιάτα με βάση το κρέας. όχι απλά μία μπριζόλα και ένα μπιφτέκι. Μιλάμε πως η Αθήνα έχει μία ακτογραμμή από Πειραιά έως Λαγονήσι Υπάρχει λόγος που βρίσκεις θαλασσινά κοντά στην θάλασσα, και κρέατα κοντά στα βουνά. Θα πρέπει να συμβιβαστείς και να ψάξεις κάτι που να έχει μακρινή θέα θάλασσα (όπως προτάθηκε ένα πιο πάνω) ή να αλλάξεις την θέα σου με καμία Ακρόπολη. 1
vamvakoolas Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, james01gr είπε Με ενδιαφέρει να έχει αξιοπρεπή πιάτα με βάση το κρέας. όχι απλά μία μπριζόλα και ένα μπιφτέκι. Μιλάμε πως η Αθήνα έχει μία ακτογραμμή από Πειραιά έως Λαγονήσι που θα μπορούσα να πάω, μήκος 40 χλμ με εστιατόρια πάνω στο κύμα, και δεν υπάρχει ένα εστιατόριο με το μενού (εκτός του Αρκ αλλά το βλέπω λίγο casual) που ζητάω. δεν πιστεύω πως ζητάω κάτι το εξωφρενικό, μιλάμε για μία τεράστια αγορά ειδικά τουριστικά... έχω πάει εκεί, ουσιαστικά είναι ταβέρνα αλλά ''φτιαγμένη''. η θέα είναι πραγματικά απίστευτη εκεί, ο δρόμος λίγο χάλια αλλά οκ την παλεύεις. επειδη ειχα προσφατη εμπειρια που επρεπε να βγαλω εξω ατομα απο Χιλη (!) τους πηγα στο εστιατοριο του σεφ Λαζαρου (Βαρουλκο;) στο μικρολιμανο και ξετρελαθηκαν. Μαλιστα ειχαμε μια εκπληξη μιας και τρωγαν κρεας και οχι αρκετο ψαρι που νομιζαμε (εχουν δικα τους) αλλα ο ιδιος ο Σεφ οχι μονο εφταιξε κατι εκεινη τη στιγμη αλλα τους εκανε ξεναγηση (οταν εμαθε περι Χιλης και γευστικες προτιμησεις) στη κουζινα του! Δε σταματησαν να μιλανε για μερες για το μαγαζι Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από vamvakoolas 5
maniacos93 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Γράψε μας την περιοχή που θέλεις να σου προτείνουμε. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και επίσης εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί Έλληνες που βρίσκονται εξωτερικό. Νομίζω δεν θέλεις να σου προτείνει κάποιος εστιατόριο που βρίσκεται π.χ. στην Αγγλία.
nvel Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 για να γράφει ότι αποκλείονται τα εστιατόρια του αστέρα μάλλον αναφέρεται σε συγκεκριμένη περιοχή που όλοι εκτός από εσένα την κατάλαβαν. Αν προτείνω ιταλικό θα είμαι off topic;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα