james01gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα σοβαρό εστιατόριο με θέα θάλασσα (κατά προτίμηση γιατί κάτι τέτοιο δεν βρίσκω) για ένα ιδιαίτερο γεύμα μεσημέρι περίπου 10 ατόμων, οικογενειακό αλλά καθώς θα υπάρχουν κάποιοι από εξωτερικό προτιμώ με βάση ελληνική κουζίνα και αποκλείονται εστιατόρια που έχουν αποκλειστικά βάση το ψάρι. δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα στο μπάτζετ, αρκεί να είμαστε ευχαριστημένοι. επίσης αποκλείουμε όλα τα εστιατόρια του Αστέρα καθαρά για θέμα αντιμετώπισης και εξυπηρέτησης
Haldol Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, *nenya* είπε Τσέκαρε Mira στο Μικρολιμανο. Άψογο το Mira ( έχει και πολύ ωραία θέα ) αλλά σίγουρα έχει ποικιλία σε φαί; Τελευταία φορά που πήγα στην ταράτσα, το καλύτερο που είδα στον κατάλογο ήταν finger food. Εναλλακτικά ( ίδια περιοχή ) υπάρχει και ο Ιστιοπλοϊκός (άψογες μακαρονάδες & κορυφαία ταρτάρ με σολωμό ). EDIT: Επίσης, στο Mira δεν έχω πετύχει πάρκιν κοντά ( σε αντίθεση με "κάτω" στο μικρολίμανο, που έχει ). Οπότε αν μιλάμε για 10+ άτομα ( άρα το λιγότερο 3-4 αμάξια ) μιλάμε για living hell στο δρόμο. Οκ έχει παρκαδόρο που τ' αφήνει μπροστά στο μαγαζί, αλλά αυτό δε το λες και λύση. 1
marmagia Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Στην Ιθάκη στον λαιμό βουλιαγμένης θα μπορούσες αλλά δεν έχει ιδιαίτερη ποικιλία σε κρέας. Γενικά τα περισσότερα παραλιακά παίζουν πολύ με ψάρι. Παρόμοια φάση από θέμα κρεάτων και στο ark. Το moorings τα πάει καλύτερα στην ποικιλία κρεάτων αν μου έρθει τίποτα άλλο η πάρει το αυτί μου καμία καλή κριτική τις επόμενες μέρες θα επανέλθω 1
fragos Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) λαγονησι ή σουνιο Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από fragos
*nenya* Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 1 hour ago, Haldol said: Άψογο το Mira ( έχει και πολύ ωραία θέα ) αλλά σίγουρα έχει ποικιλία σε φαί; Τελευταία φορά που πήγα στην ταράτσα, το καλύτερο που είδα στον κατάλογο ήταν finger food. Εναλλακτικά ( ίδια περιοχή ) υπάρχει και ο Ιστιοπλοϊκός (άψογες μακαρονάδες & κορυφαία ταρτάρ με σολωμό ). EDIT: Επίσης, στο Mira δεν έχω πετύχει πάρκιν κοντά ( σε αντίθεση με "κάτω" στο μικρολίμανο, που έχει ). Οπότε αν μιλάμε για 10+ άτομα ( άρα το λιγότερο 3-4 αμάξια ) μιλάμε για living hell στο δρόμο. Οκ έχει παρκαδόρο που τ' αφήνει μπροστά στο μαγαζί, αλλά αυτό δε το λες και λύση. Οχι ρε συ, κανονικο φαι είχε. Ειχε διαφορα κυριως οπως ταλιατα, λιγκουινι, κριθαρωτο κλπ. Φυσικα και θαλασσινα. 1
james01gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Σούνιο είναι μακριά. Λαγονήσι θα μπορούσε. Ιστιοπλοϊκός αποκλείεται, το moorings μάλλον πρέπει να είναι κλειστό ενώ κάνουν και έργα στην μαρινα.. Σκεφτόμουν στο Νερό στην Βουλιαγμένη αλλά επίσης κλειστό. Τα δύο που έχω βρει δυστυχώς δεν έχουν θέα, το Malabar και το Rafale.
Bomber-21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Λάμπρος στη Βουλιαγμένη. Πάνω στη θάλασσα. Έχει και κρέας. https://labrosrestaurant.gr/menu2020/ 1
SabotazNic Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Λάμπρος στη Βουλιαγμένη. Πάνω στη θάλασσα. Έχει και κρέας. https://labrosrestaurant.gr/menu2020/ Κρέας, δηλαδή 2 μπιφτέκια, ένα rib eye και φιλέτα χοιρινά. Ότι πιο basic. Ο op είπε ότι δεν θέλει εστιατόρια με βάση ψάρι. Αυτό δίνει απλά επιλογή για να φάει κρέας ένας από την παρέα
greekfragma Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Με θέα θάλασσα δίπλα δεν υπάρχει καλό εστιατόρια με βάση τα κρεατικά. Αν η θέα θάλασσα σου κάνει και από πιο μακριά ψηλά σου προτείνω στο Μαντρί στα Άνω Σούρμενα. Η καλύτερη μέρα ώρα είναι καθημερινή 6-7 το απόγευμα ώστε να δεις τρομερό ηλιοβασίλεμα και να φροντίσεις το 10άρι τραπέζι να είναι έξω μπροστά στο μπαλκόνι του. δική μου εξόρμηση. 6
george1807 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, greekfragma είπε Με θέα θάλασσα δίπλα δεν υπάρχει καλό εστιατόρια με βάση τα κρεατικά. Αν η θέα θάλασσα σου κάνει και από πιο μακριά ψηλά σου προτείνω στο Μαντρί στα Άνω Σούρμενα. Η καλύτερη μέρα ώρα είναι καθημερινή 6-7 το απόγευμα ώστε να δεις τρομερό ηλιοβασίλεμα και να φροντίσεις το 10άρι τραπέζι να είναι έξω μπροστά στο μπαλκόνι του. δική μου εξόρμηση. Έχει φτιάξει στυλ σε κυριλέ ταβέρνα αλλά δεν νομίζω ότι θεωρείται γενικά κυριλέ. Επίσης Τερψιθέα είναι όχι άνω Σούρμενα .
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Κυριλέ, στη θάλασσα, χωρίς βάση το ψάρι, δεν έχω υπόψη μου. Σαν να ανέβω στο Ζαγόρι και να τους πω "δεν θέλω κρεατικά, φέρτε μου ψάρι". Στο Λαιμό είχε κάποια, αλλά έχω χρόνια να πάω, δεν ξέρω καθόλου τι παίζει. 5
Bomber-21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, SabotazNic είπε Κρέας, δηλαδή 2 μπιφτέκια, ένα rib eye και φιλέτα χοιρινά. Ότι πιο basic. Ο op είπε ότι δεν θέλει εστιατόρια με βάση ψάρι. Αυτό δίνει απλά επιλογή για να φάει κρέας ένας από την παρέα Κοίτα, πάνω στη θάλασσα και να σερβίρει γουρουνοπούλα και γλυκάδια είναι λίγο σπάνιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα