Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε golf του 93 με κύριο κριτήριο την οικονομική πρόταση και το αμορτισέρ να παρέχει άνεση για ταξίδια σε εθνική ποιό θα μου προτείνατε;

Δημοσ.

Δεν έχω κάποια πρόταση για κάποιο μοντέλο από το άλλο νήμα. 

Προσανατολίζομαι για αγορά sachs. Ποιό θα προτείνατε από αυτή την εταιρεία; Φαντάζομαι όπως με τα bilstein που είχα ως σήμερα υπάρχουν διαφορές σε μοντέλα. Πλέον στόχος είναι οικονομικό μοντέλο και να προσφέρει κυρίως άνεση. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dimitrismagp είπε

Δεν έχω κάποια πρόταση για κάποιο μοντέλο από το άλλο νήμα. 

Προσανατολίζομαι για αγορά sachs. Ποιό θα προτείνατε από αυτή την εταιρεία; Φαντάζομαι όπως με τα bilstein που είχα ως σήμερα υπάρχουν διαφορές σε μοντέλα. Πλέον στόχος είναι οικονομικό μοντέλο και να προσφέρει κυρίως άνεση. 

Εφόσον κοιτάζεις τα sachs , δες Sachs Advantage που βρίσκεις τη 4 αδα 160-170€

• Thanks 1
Δημοσ.

επειδή το αυτοκίνητο δεν έχει πολύ χρόνο ζωής ακόμη, π.χ. δεν θα υπερβώ με τίποτα τα 40 χιλ χλμ με τα νέα αμορτισέρ, ποια η γνώμη σας π.χ. για japanparts;

Δεν ξέρω που και τι μοντέλο να κοιτάξω για το δικό μου αυτοκίνητο (golf 3).

Επίσης τα bilstein τα b4 τα βρίσκω 20 ευρώ ποιο κάτω από τα sachs advantage, δεν νομίζω για αυτή τη διαφορά να αξίζει να πάω σε bilstein μαύρα, από τη στιγμή που έως σήμερα έβαζα πάντα τα b6

Δημοσ.

εχουμε ετοιμοπαραδωτα japan parts?

φιλε μου οτι και να παρεις δες να ειναι απο ελλαδα, να μην στειλουν λαθος ανταλλακτικα και μετα ψαχνεσαι

• Thanks 1
Δημοσ.

"εχουμε ετοιμοπαραδωτα japan parts?"

δεν βρήκα κάπου, για αυτό ρωτάω

εννοείται από Ελλάδα θα αγοράσω, αλλά είμαι μπερδεμένος. Νομίζω αξίζουν τα 20 ευρώ επιπλέον τα sachs η τετράδα σε σύγκριση με τα bilstein τα b4.

Είμαι ψείρας με τη συντήρηση του ομολογουμένως παμπάλαιου αυτοκινήτου, αλλά το έχω σαν καινούργιο προσπαθώντας να βάζω επάνω ότι καλύτερο, αν όμως στα αμορτισέρ η μόνη διαφορά είναι τα χλμ που θα βγάλουν τα zachs σε σύγκριση με κάποιο άλλο, δεν με απασχολεί πλέον η μακροχρόνια απόδοση του αμορτισέρ

Δημοσ.

τα Β4 εγω δεν τα εχω για καλα, βαρκα στον γυαλο σε 2 ιταλικα που τα ειχα δοκιμασει, ειδικα σε ενα απο αυτα τα εβγαλα την επομενη εβδομαδα

βασικα τις απλες σειρες των billstein δεν τις εχω για καλα, παντα προσωπικη αποψη και εμπειρια

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...