triplex1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, FireStarteR13 είπε Εννοείς ότι είναι overkill μητρική για 5600;;; Οπότε οι x570 η μία aorus master για τι επεξεργαστή είναι;;; εννοω οτι επαρκει φιλε μου , εκτος αν καποιος ειναι εντελως κανίβαλος
Aristomaxos Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Ρε παιδιά μη προτείνετε AsRock Β660 μητρική με i5 επεξεργαστή.
JDROGAS Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, Aristomaxos είπε Ρε παιδιά μη προτείνετε AsRock Β660 μητρική με i5 επεξεργαστή. Ο λογος ποιος ειναι;
triplex1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Ο λογος ποιος ειναι; εγω παντως περιμενω να γελασω
JDROGAS Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Mια χαρα δουλευει στο βιντεο μεχρι 12700! Προσωπικα απο την ωρα που υπαρχει στα 180 ευρω ετοιμοπαραδοτη η Μsi Pro Z690-p δεν προτεινω σε καμια περιπτωση κατι παραπανω σε Β660 το θεωρω κοροιδια παραπανω χρηματα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από JDROGAS 1
Aristomaxos Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πως δουλεύει μια χαρά, αφού κάνει throttle ! Κι εγώ κοίταξα τιμές, χάλια είναι γι' αυτό και δε πρότεινα κάτι άλλο. H MSI B660M-A έκανε πριν καιρό 140€ και είναι η καλύτερη σ' αυτά τα χρήματα. Καλύτερα να πάει σ' αυτή, αν πάει σε Intel : https://www.skroutz.gr/s/33571892/Asus-Prime-B660-Plus-D4-Motherboard-ATX-με-Intel-1700-Socket.html Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από Aristomaxos
radiohead Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Κι αυτή θαρρώ καλή είναι. https://www.skroutz.gr/s/33756799/Gigabyte-B660-GAMING-X-DDR4-rev-1-0-Motherboard-ATX-με-Intel-1700-Socket.html 2
triplex1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Καλα το πατε μεχρι να πεσετε για υπνο εχετε ωρα ακομη , ο φιλος αν δεν απατωμαι ειπε : ''Eυχαριστω πολυ ρε παιδια για τις απαντησεις σας !! Αυριο ετοιμαζω παραγγελια κ θα την αναρτησω μηπως εχω κανω τυχων λαθη'' 1
nickol-us Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Aristomaxos είπε Ρε παιδιά μη προτείνετε AsRock Β660 μητρική με i5 επεξεργαστή. Δέχομαι οτι υπάρχουν καλύτερες μητρικές με λίγα παραπάνω ευρώ οι οποίες είναι καλύτερες (εφόσον υπάρχει άνεση στο budget), ωστόσο η πρόταση μη προτείνετε AsRock Β660 μητρική με i5 επεξεργαστή είναι εντελώς λάθος... Καταρχήν δεν είναι όλες οι asrock ίδιες. Άλλο η hdv, άλλο η pro4 (pro rs εν προκειμένω) και άλλο η steel legend. Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλάθι. Για τον 12400 είναι σίγουρα υπέραρκετη, δεν θα έχει θέμα με temps και κάποιος που μπορεί να στήσει καλά αέρα άνετα μπορεί να σηκώσει και 12700 σε νορμάλ θερμοκρασίες χωρίς throttle Επίσης επειδή παρακολουθώ hu, γνωρίζεις οτι με την asrock δεν τα πηγαίνουν καλά γιατί (νομίζω μετά από αρνητικό review) σταμάτησαν να τους δίνουν hardware, την έχουν στο στόχαστρο ενώ την msi την διαφημίζουν πάντα και την έχουν πρώτη(σε όλα τα range). Δεν λέω οτι είναι κακές οι msi, είναι στις πάνω επιλογές μου κι εμένα απλά δεν είναι τόσο μονόδρομος όσο παρουσιάζεται από τους hu. 3
Aristomaxos Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, nickol-us είπε Δέχομαι οτι υπάρχουν καλύτερες μητρικές με λίγα παραπάνω ευρώ οι οποίες είναι καλύτερες (εφόσον υπάρχει άνεση στο budget), ωστόσο η πρόταση μη προτείνετε AsRock Β660 μητρική με i5 επεξεργαστή είναι εντελώς λάθος... Καταρχήν δεν είναι όλες οι asrock ίδιες. Άλλο η hdv, άλλο η pro4 (pro rs εν προκειμένω) και άλλο η steel legend. Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλάθι. Είδα AsRock στα 120 € και θυμόμουν το review των HWUnbox γι' αυτό ήμουν απόλυτος. Σίγουρα δεν είναι όλες το ίδιο, με παραπάνω χρήματα μπορεί να υπάρχουν αξιόλογες επιλογές,.
WhoseTheBoss Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Να σας πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει τιποτα απο τον διαλογο που ειχατε .. Θα σταθω στην προταση του παληκαριου JDROGAS διοτι εχω ξανα παραγγειλει στο παρελθον απο το συγκεκριμενο καταστημα... Τωρα οι διαφορες που εχουν οι μητρικες μεταξυ τους δεν νομιζω να με απασχολησουν ιδιαιτερα καθως δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται Σας ευχαριστω κ παλι για τον χρονο σας! 1
FireStarteR13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Ελπίζω τουλάχιστον να επέλεξες amd :)))
nickol-us Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 33 λεπτά πριν, WhoseTheBoss είπε Να σας πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει τιποτα απο τον διαλογο που ειχατε .. Θα σταθω στην προταση του παληκαριου JDROGAS διοτι εχω ξανα παραγγειλει στο παρελθον απο το συγκεκριμενο καταστημα... Τωρα οι διαφορες που εχουν οι μητρικες μεταξυ τους δεν νομιζω να με απασχολησουν ιδιαιτερα καθως δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται Σας ευχαριστω κ παλι για τον χρονο σας! Δώσε μας την αναλυτική λίστα πριν την αγορά μήπως προτείνουμε αλλαγή, επίσης στις προτάσεις του jdrogas δεν υπάρχεις cooler κάτι που είναι "λάθος" για gaming PC 1
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, JDROGAS είπε Mια χαρα δουλευει στο βιντεο μεχρι 12700! Προσωπικα απο την ωρα που υπαρχει στα 180 ευρω ετοιμοπαραδοτη η Μsi Pro Z690-p δεν προτεινω σε καμια περιπτωση κατι παραπανω σε Β660 το θεωρω κοροιδια παραπανω χρηματα. Μια χαρά λειτουργεί όταν υπάρχει πολύ καλό airflow στο κουτί. Το review είναι σαφέστατο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα