eko13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τον ταπεινο μου Lenovo G560 αργοπεθαινει, σιγουρα με 8 gb ram και ssd θα ξανανιωσει, αλλα σκεφτομαι αντι να δωσω κανα 70-80 για να φτιαξω να παω σε καποιο μεταχειρισμενο μεχρι 200-220 και να εχω καλυτερο νουμερα σε ολα στυλ i5-i7 δευτερης γενιας και πανω, 8 gb ram, δισκο ssd και nvidia γραφικα 1 gb και πανω. Υπαρχουν καλες περιπτωσουλες (εχασα rog, με 560 αν θυμαμαι καλα, με 220 απο την πολυ μελετη) και υπαρχει διαθεση για ψαξιμο. ΑΛΛΑ βρισκω σχετικα ευκολα περιπτωσεις turbox που σαν νουμερα με καλυπτουν αλλα ως γνωστον εχουν κακο ονομα. Ενας ξαδερφος ειχε αγορασει και ακριβα κιολας και το βγηκε οφ συντομα και δεν θελει ουτε να ακουει για turbo-x Η ερωτηση μου ειναι η εξης, αν ειναι λειτουργικα μεχρι σημερα τι εχεις να φοβασαι? Για εχω gaming σταθερο, το λαπτοπ το εχω για καθημερινη χρηση, αλλα θα ηθελα να σηκωνει κανα παιχνιδι εστω στο low. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από eko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 προσωπικά συμφωνώ με τον ξάδερφό σου. πηγαινε στο ποστ για βοήθεια αγοράς λάπτοπ, πες τι θες κ κονδύλι κ τα τσακαλάκια θα σου βρούνε στο φτερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 turbo x ισον tuvlo x. τοσο απλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaboomzer Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μεταχειρισμένο λάπτοπ κοιτάς ΜΟΝΟ επαγγελματικές σειρές δηλαδή thinkpad και latitude. Φυσικά αυτά κατά 99 % δεν έχουν αυτόνομη κάρτα γραφικών. Για gaming laptop θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά μόνο για εξαιρετική περίπτωση και σχετικά καινούριο καθώς το πιο πιθανό είναι να έχει τελειωμένη μπαταρία και να δούλευε πολλές ώρες στο ρεύμα σε υψηλές συχνότητες/θερμοκρασίες. Για consumer σειρές θα το ξεχνούσα για μεταχειρισμένο. Όσο για turbo-x και κουραφέξαλα θα έτρεχα κιόλας μακρυά. Με 200-220 και να παίζεις και παιχνίδια νομίζω ζητάς πολλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Με 350€ πήρα το laptop τη υπογραφής μου. Η μπαταρία του είναι σε πολύ καλή κατάσταση για τα χρόνια του και η 960m παίζει μέχρι και Assasins Creed odyssey στο low. Υπήρχαν κάποια σημάδια φθοράς στο πληκτρολόγιο αλλά υπάρχουν καλές περιπτώσεις αν ψαχτείς λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, Jason 93 είπε Με 350€ πήρα το laptop τη υπογραφής μου. Η μπαταρία του είναι σε πολύ καλή κατάσταση για τα χρόνια του και η 960m παίζει μέχρι και Assasins Creed odyssey στο low. Υπήρχαν κάποια σημάδια φθοράς στο πληκτρολόγιο αλλά υπάρχουν καλές περιπτώσεις αν ψαχτείς λίγο. Η αλήθεια είναι ότι 350 που το πήρες είναι καλή τιμή. Η απορία μου είναι η εξής οκ τα turbo-x είναι για πέταμα, αλλα αν άντεξαν τόσο καιρό και λειτουργούν ακόμα τι φοβάσαι? Πχ μπορεί να σου κάψει μητρική στα καλά καθούμενα? Δεν τα ξέρω για αυτό ρωτάω. Την lenovo σειρά G (ideapad) που εχω δεν τα φοβάμαι καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, eko13 είπε μπορεί να σου κάψει μητρική στα καλά καθούμενα? Ναι. Δεν είναι ακριβώς καλά καθούμενα. Έστω ότι τα Mosfet π.χ. έχουν αντοχή 5.000 ώρες στους 85 βαθμούς. Αν δούλευαν σταθερά στους 85-90 λογικά έχουν μείνει με λίγη ζωή ακόμα μέχρι να καεί κάποιο. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Παιδια να χαρειτε, μην κανετε τετοια εγκληματα, μακρια απο turbo-x. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα