pi314 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, pcmasterrace123 είπε Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα μαθήματα είναι πολύ πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους Ταπεινή μου άποψη: μόνο αν δούμε τι θέματα βάζουν στις εξετάσεις μπορούμε να εξάγουμε τέτοιο συμπέρασμα....
pcmasterrace123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pi314 είπε Ταπεινή μου άποψη: μόνο αν δούμε τι θέματα βάζουν στις εξετάσεις μπορούμε να εξάγουμε τέτοιο συμπέρασμα.... Καλησπέρα , δεν είναι τόσο θέμα θεμάτων αλλά θέμα του προγράμματος σπουδών. Πχ. στα άλλα τμήματα της Αθήνας δεν υπάρχουν μαθήματα φυσικής το οποίο από μόνο του ναι κάνει το πρόγραμμα σπουδών πιο εύκολο αν σκεφτείς ότι σχεδόν όλοι που περνάνε είναι από οικονομικά. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από pcmasterrace123
BayernMunich Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 18 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν θέλω να σε από πάρω ,αλλά στην Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή ,ειδικά αν θέλεις να περάσεις πληροφορική. Πχ. Στο ΕΚΠΑ ο μέσος όρος αποφοίτησης είναι τα 6 χρόνια . Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις όχι πολύ μακριά από τα 4 χρόνια είναι αν διαβάζεις 8 ώρες κάθε μέρα (βάζω και τις διαλέξεις μέσα). Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα πράγματα είναι πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους ,αλλά και εκεί θα θέλει αρκετό διάβασμα. Γενικά ο όρος πληροφορική είναι κάπως παραπλανητικός ,στην ουσία σχεδόν τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά. Επίσης το διάβασμα είναι διαφορετικό από τις άλλες σχολές. Τα περισσότερα μαθήματα έχουν ασκήσεις και εργασίες οι οποίες μπορεί να θέλουν και βδομάδες για να τις τελειώσεις ή μπορεί και περισσότερο ανάλογα τις δυνατότητες σου. Τώρα από χόμπι μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες ,στην Αθήνα υπάρχουν τα πάντα. Απλώς έχε στο νου σου ότι αν θέλεις να τελειώσεις πριν το n+2 θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά. Δε νομίζω ότι το ΠΑΠΕΙ θέλει τόσο διάβασμα, η αλήθεια είναι ότι από ένα γνωστό που είχα εκεί μου είπε ότι δεν είναι όπως πανελλήνιες, είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα αρκεί να έχω ένα πρόγραμμα για να κάνω και τις εργασίες, αλλά πολλές είναι και ομαδικές δε νομίζω ότι θα έχω θέμα, αν είναι πολύ μεγάλες λογικά θα κάνω κάθε μέρα από λίγο. Για ΕΚΠΑ δε ξέρω μάλλον ΠΑΠΕΙ θα βάλω πρώτη επιλογή, μαθηματικα έχει αρκετά τα πρώτα έτη αλλά δεν είναι τόσο δύσκολα αν έχω μια επαφή μαζί τους όλο το χρόνο. Η Αθήνα λες δεν έχει φοιτητική ζωή επειδή δεν είναι μια πόλη για φοιτητές? Έχει τόσο κόσμο όμως αν είσαι κοινωνικός κάνεις πολύ εύκολα γνωριμίες και έχεις πολλά μέρη να βγεις 18 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν θέλω να σε από πάρω ,αλλά στην Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή ,ειδικά αν θέλεις να περάσεις πληροφορική. Πχ. Στο ΕΚΠΑ ο μέσος όρος αποφοίτησης είναι τα 6 χρόνια . Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις όχι πολύ μακριά από τα 4 χρόνια είναι αν διαβάζεις 8 ώρες κάθε μέρα (βάζω και τις διαλέξεις μέσα). Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα πράγματα είναι πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους ,αλλά και εκεί θα θέλει αρκετό διάβασμα. Γενικά ο όρος πληροφορική είναι κάπως παραπλανητικός ,στην ουσία σχεδόν τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά. Επίσης το διάβασμα είναι διαφορετικό από τις άλλες σχολές. Τα περισσότερα μαθήματα έχουν ασκήσεις και εργασίες οι οποίες μπορεί να θέλουν και βδομάδες για να τις τελειώσεις ή μπορεί και περισσότερο ανάλογα τις δυνατότητες σου. Τώρα από χόμπι μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες ,στην Αθήνα υπάρχουν τα πάντα. Απλώς έχε στο νου σου ότι αν θέλεις να τελειώσεις πριν το n+2 θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά. Δε νομίζω ότι το ΠΑΠΕΙ θέλει τόσο διάβασμα, η αλήθεια είναι ότι από ένα γνωστό που είχα εκεί μου είπε ότι δεν είναι όπως πανελλήνιες, είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα αρκεί να έχω ένα πρόγραμμα για να κάνω και τις εργασίες, αλλά πολλές είναι και ομαδικές δε νομίζω ότι θα έχω θέμα, αν είναι πολύ μεγάλες λογικά θα κάνω κάθε μέρα από λίγο. Για ΕΚΠΑ δε ξέρω μάλλον ΠΑΠΕΙ θα βάλω πρώτη επιλογή, μαθηματικα έχει αρκετά τα πρώτα έτη αλλά δεν είναι τόσο δύσκολα αν έχω μια επαφή μαζί τους όλο το χρόνο. Η Αθήνα λες δεν έχει φοιτητική ζωή επειδή δεν είναι μια πόλη για φοιτητές? Έχει τόσο κόσμο όμως αν είσαι κοινωνικός κάνεις πολύ εύκολα γνωριμίες και έχεις πολλά μέρη να βγεις 18 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν θέλω να σε από πάρω ,αλλά στην Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή ,ειδικά αν θέλεις να περάσεις πληροφορική. Πχ. Στο ΕΚΠΑ ο μέσος όρος αποφοίτησης είναι τα 6 χρόνια . Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις όχι πολύ μακριά από τα 4 χρόνια είναι αν διαβάζεις 8 ώρες κάθε μέρα (βάζω και τις διαλέξεις μέσα). Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα πράγματα είναι πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους ,αλλά και εκεί θα θέλει αρκετό διάβασμα. Γενικά ο όρος πληροφορική είναι κάπως παραπλανητικός ,στην ουσία σχεδόν τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά. Επίσης το διάβασμα είναι διαφορετικό από τις άλλες σχολές. Τα περισσότερα μαθήματα έχουν ασκήσεις και εργασίες οι οποίες μπορεί να θέλουν και βδομάδες για να τις τελειώσεις ή μπορεί και περισσότερο ανάλογα τις δυνατότητες σου. Τώρα από χόμπι μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες ,στην Αθήνα υπάρχουν τα πάντα. Απλώς έχε στο νου σου ότι αν θέλεις να τελειώσεις πριν το n+2 θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά. Δε νομίζω ότι το ΠΑΠΕΙ θέλει τόσο διάβασμα, η αλήθεια είναι ότι από ένα γνωστό που είχα εκεί μου είπε ότι δεν είναι όπως πανελλήνιες, είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα αρκεί να έχω ένα πρόγραμμα για να κάνω και τις εργασίες, αλλά πολλές είναι και ομαδικές δε νομίζω ότι θα έχω θέμα, αν είναι πολύ μεγάλες λογικά θα κάνω κάθε μέρα από λίγο. Για ΕΚΠΑ δε ξέρω μάλλον ΠΑΠΕΙ θα βάλω πρώτη επιλογή, μαθηματικα έχει αρκετά τα πρώτα έτη αλλά δεν είναι τόσο δύσκολα αν έχω μια επαφή μαζί τους όλο το χρόνο. Η Αθήνα λες δεν έχει φοιτητική ζωή επειδή δεν είναι μια πόλη για φοιτητές? Έχει τόσο κόσμο όμως αν είσαι κοινωνικός κάνεις πολύ εύκολα γνωριμίες και έχεις πολλά μέρη να βγεις 18 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν θέλω να σε από πάρω ,αλλά στην Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή ,ειδικά αν θέλεις να περάσεις πληροφορική. Πχ. Στο ΕΚΠΑ ο μέσος όρος αποφοίτησης είναι τα 6 χρόνια . Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις όχι πολύ μακριά από τα 4 χρόνια είναι αν διαβάζεις 8 ώρες κάθε μέρα (βάζω και τις διαλέξεις μέσα). Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα πράγματα είναι πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους ,αλλά και εκεί θα θέλει αρκετό διάβασμα. Γενικά ο όρος πληροφορική είναι κάπως παραπλανητικός ,στην ουσία σχεδόν τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά. Επίσης το διάβασμα είναι διαφορετικό από τις άλλες σχολές. Τα περισσότερα μαθήματα έχουν ασκήσεις και εργασίες οι οποίες μπορεί να θέλουν και βδομάδες για να τις τελειώσεις ή μπορεί και περισσότερο ανάλογα τις δυνατότητες σου. Τώρα από χόμπι μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες ,στην Αθήνα υπάρχουν τα πάντα. Απλώς έχε στο νου σου ότι αν θέλεις να τελειώσεις πριν το n+2 θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά. Δε νομίζω ότι το ΠΑΠΕΙ θέλει τόσο διάβασμα, η αλήθεια είναι ότι από ένα γνωστό που είχα εκεί μου είπε ότι δεν είναι όπως πανελλήνιες, είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα αρκεί να έχω ένα πρόγραμμα για να κάνω και τις εργασίες, αλλά πολλές είναι και ομαδικές δε νομίζω ότι θα έχω θέμα, αν είναι πολύ μεγάλες λογικά θα κάνω κάθε μέρα από λίγο. Για ΕΚΠΑ δε ξέρω μάλλον ΠΑΠΕΙ θα βάλω πρώτη επιλογή, μαθηματικα έχει αρκετά τα πρώτα έτη αλλά δεν είναι τόσο δύσκολα αν έχω μια επαφή μαζί τους όλο το χρόνο. Η Αθήνα λες δεν έχει φοιτητική ζωή επειδή δεν είναι μια πόλη για φοιτητές? Έχει τόσο κόσμο όμως αν είσαι κοινωνικός κάνεις πολύ εύκολα γνωριμίες και έχεις πολλά μέρη να βγεις 18 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν θέλω να σε από πάρω ,αλλά στην Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή ,ειδικά αν θέλεις να περάσεις πληροφορική. Πχ. Στο ΕΚΠΑ ο μέσος όρος αποφοίτησης είναι τα 6 χρόνια . Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις όχι πολύ μακριά από τα 4 χρόνια είναι αν διαβάζεις 8 ώρες κάθε μέρα (βάζω και τις διαλέξεις μέσα). Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα πράγματα είναι πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους ,αλλά και εκεί θα θέλει αρκετό διάβασμα. Γενικά ο όρος πληροφορική είναι κάπως παραπλανητικός ,στην ουσία σχεδόν τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά. Επίσης το διάβασμα είναι διαφορετικό από τις άλλες σχολές. Τα περισσότερα μαθήματα έχουν ασκήσεις και εργασίες οι οποίες μπορεί να θέλουν και βδομάδες για να τις τελειώσεις ή μπορεί και περισσότερο ανάλογα τις δυνατότητες σου. Τώρα από χόμπι μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες ,στην Αθήνα υπάρχουν τα πάντα. Απλώς έχε στο νου σου ότι αν θέλεις να τελειώσεις πριν το n+2 θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά. Δε νομίζω ότι το ΠΑΠΕΙ θέλει τόσο διάβασμα, η αλήθεια είναι ότι από ένα γνωστό που είχα εκεί μου είπε ότι δεν είναι όπως πανελλήνιες, είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα αρκεί να έχω ένα πρόγραμμα για να κάνω και τις εργασίες, αλλά πολλές είναι και ομαδικές δε νομίζω ότι θα έχω θέμα, αν είναι πολύ μεγάλες λογικά θα κάνω κάθε μέρα από λίγο. Για ΕΚΠΑ δε ξέρω μάλλον ΠΑΠΕΙ θα βάλω πρώτη επιλογή, μαθηματικα έχει αρκετά τα πρώτα έτη αλλά δεν είναι τόσο δύσκολα αν έχω μια επαφή μαζί τους όλο το χρόνο. Η Αθήνα λες δεν έχει φοιτητική ζωή επειδή δεν είναι μια πόλη για φοιτητές? Έχει τόσο κόσμο όμως αν είσαι κοινωνικός κάνεις πολύ εύκολα γνωριμίες και έχεις πολλά μέρη να βγεις 18 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν θέλω να σε από πάρω ,αλλά στην Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή ,ειδικά αν θέλεις να περάσεις πληροφορική. Πχ. Στο ΕΚΠΑ ο μέσος όρος αποφοίτησης είναι τα 6 χρόνια . Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις όχι πολύ μακριά από τα 4 χρόνια είναι αν διαβάζεις 8 ώρες κάθε μέρα (βάζω και τις διαλέξεις μέσα). Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα πράγματα είναι πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους ,αλλά και εκεί θα θέλει αρκετό διάβασμα. Γενικά ο όρος πληροφορική είναι κάπως παραπλανητικός ,στην ουσία σχεδόν τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά. Επίσης το διάβασμα είναι διαφορετικό από τις άλλες σχολές. Τα περισσότερα μαθήματα έχουν ασκήσεις και εργασίες οι οποίες μπορεί να θέλουν και βδομάδες για να τις τελειώσεις ή μπορεί και περισσότερο ανάλογα τις δυνατότητες σου. Τώρα από χόμπι μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες ,στην Αθήνα υπάρχουν τα πάντα. Απλώς έχε στο νου σου ότι αν θέλεις να τελειώσεις πριν το n+2 θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά. Δε νομίζω ότι το ΠΑΠΕΙ θέλει τόσο διάβασμα, η αλήθεια είναι ότι από ένα γνωστό που είχα εκεί μου είπε ότι δεν είναι όπως πανελλήνιες, είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα αρκεί να έχω ένα πρόγραμμα για να κάνω και τις εργασίες, αλλά πολλές είναι και ομαδικές δε νομίζω ότι θα έχω θέμα, αν είναι πολύ μεγάλες λογικά θα κάνω κάθε μέρα από λίγο. Για ΕΚΠΑ δε ξέρω μάλλον ΠΑΠΕΙ θα βάλω πρώτη επιλογή, μαθηματικα έχει αρκετά τα πρώτα έτη αλλά δεν είναι τόσο δύσκολα αν έχω μια επαφή μαζί τους όλο το χρόνο. Η Αθήνα λες δεν έχει φοιτητική ζωή επειδή δεν είναι μια πόλη για φοιτητές? Έχει τόσο κόσμο όμως αν είσαι κοινωνικός κάνεις πολύ εύκολα γνωριμίες και έχεις πολλά μέρη να βγεις 18 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν θέλω να σε από πάρω ,αλλά στην Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή ,ειδικά αν θέλεις να περάσεις πληροφορική. Πχ. Στο ΕΚΠΑ ο μέσος όρος αποφοίτησης είναι τα 6 χρόνια . Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις όχι πολύ μακριά από τα 4 χρόνια είναι αν διαβάζεις 8 ώρες κάθε μέρα (βάζω και τις διαλέξεις μέσα). Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα πράγματα είναι πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους ,αλλά και εκεί θα θέλει αρκετό διάβασμα. Γενικά ο όρος πληροφορική είναι κάπως παραπλανητικός ,στην ουσία σχεδόν τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά. Επίσης το διάβασμα είναι διαφορετικό από τις άλλες σχολές. Τα περισσότερα μαθήματα έχουν ασκήσεις και εργασίες οι οποίες μπορεί να θέλουν και βδομάδες για να τις τελειώσεις ή μπορεί και περισσότερο ανάλογα τις δυνατότητες σου. Τώρα από χόμπι μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες ,στην Αθήνα υπάρχουν τα πάντα. Απλώς έχε στο νου σου ότι αν θέλεις να τελειώσεις πριν το n+2 θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά. Δε νομίζω ότι το ΠΑΠΕΙ θέλει τόσο διάβασμα, η αλήθεια είναι ότι από ένα γνωστό που είχα εκεί μου είπε ότι δεν είναι όπως πανελλήνιες, είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα αρκεί να έχω ένα πρόγραμμα για να κάνω και τις εργασίες, αλλά πολλές είναι και ομαδικές δε νομίζω ότι θα έχω θέμα, αν είναι πολύ μεγάλες λογικά θα κάνω κάθε μέρα από λίγο. Για ΕΚΠΑ δε ξέρω μάλλον ΠΑΠΕΙ θα βάλω πρώτη επιλογή, μαθηματικα έχει αρκετά τα πρώτα έτη αλλά δεν είναι τόσο δύσκολα αν έχω μια επαφή μαζί τους όλο το χρόνο. Η Αθήνα λες δεν έχει φοιτητική ζωή επειδή δεν είναι μια πόλη για φοιτητές? Έχει τόσο κόσμο όμως αν είσαι κοινωνικός κάνεις πολύ εύκολα γνωριμίες και έχεις πολλά μέρη να βγεις 18 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν θέλω να σε από πάρω ,αλλά στην Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή ,ειδικά αν θέλεις να περάσεις πληροφορική. Πχ. Στο ΕΚΠΑ ο μέσος όρος αποφοίτησης είναι τα 6 χρόνια . Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις όχι πολύ μακριά από τα 4 χρόνια είναι αν διαβάζεις 8 ώρες κάθε μέρα (βάζω και τις διαλέξεις μέσα). Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα πράγματα είναι πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους ,αλλά και εκεί θα θέλει αρκετό διάβασμα. Γενικά ο όρος πληροφορική είναι κάπως παραπλανητικός ,στην ουσία σχεδόν τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά. Επίσης το διάβασμα είναι διαφορετικό από τις άλλες σχολές. Τα περισσότερα μαθήματα έχουν ασκήσεις και εργασίες οι οποίες μπορεί να θέλουν και βδομάδες για να τις τελειώσεις ή μπορεί και περισσότερο ανάλογα τις δυνατότητες σου. Τώρα από χόμπι μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες ,στην Αθήνα υπάρχουν τα πάντα. Απλώς έχε στο νου σου ότι αν θέλεις να τελειώσεις πριν το n+2 θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά. Δε νομίζω ότι το ΠΑΠΕΙ θέλει τόσο διάβασμα, η αλήθεια είναι ότι από ένα γνωστό που είχα εκεί μου είπε ότι δεν είναι όπως πανελλήνιες, είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα αρκεί να έχω ένα πρόγραμμα για να κάνω και τις εργασίες, αλλά πολλές είναι και ομαδικές δε νομίζω ότι θα έχω θέμα, αν είναι πολύ μεγάλες λογικά θα κάνω κάθε μέρα από λίγο. Για ΕΚΠΑ δε ξέρω μάλλον ΠΑΠΕΙ θα βάλω πρώτη επιλογή, μαθηματικα έχει αρκετά τα πρώτα έτη αλλά δεν είναι τόσο δύσκολα αν έχω μια επαφή μαζί τους όλο το χρόνο. Η Αθήνα λες δεν έχει φοιτητική ζωή επειδή δεν είναι μια πόλη για φοιτητές? Έχει τόσο κόσμο όμως αν είσαι κοινωνικός κάνεις πολύ εύκολα γνωριμίες και έχεις πολλά μέρη να βγεις 18 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν θέλω να σε από πάρω ,αλλά στην Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή ,ειδικά αν θέλεις να περάσεις πληροφορική. Πχ. Στο ΕΚΠΑ ο μέσος όρος αποφοίτησης είναι τα 6 χρόνια . Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις όχι πολύ μακριά από τα 4 χρόνια είναι αν διαβάζεις 8 ώρες κάθε μέρα (βάζω και τις διαλέξεις μέσα). Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα πράγματα είναι πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους ,αλλά και εκεί θα θέλει αρκετό διάβασμα. Γενικά ο όρος πληροφορική είναι κάπως παραπλανητικός ,στην ουσία σχεδόν τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά. Επίσης το διάβασμα είναι διαφορετικό από τις άλλες σχολές. Τα περισσότερα μαθήματα έχουν ασκήσεις και εργασίες οι οποίες μπορεί να θέλουν και βδομάδες για να τις τελειώσεις ή μπορεί και περισσότερο ανάλογα τις δυνατότητες σου. Τώρα από χόμπι μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες ,στην Αθήνα υπάρχουν τα πάντα. Απλώς έχε στο νου σου ότι αν θέλεις να τελειώσεις πριν το n+2 θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά. Δε νομίζω ότι το ΠΑΠΕΙ θέλει τόσο διάβασμα, η αλήθεια είναι ότι από ένα γνωστό που είχα εκεί μου είπε ότι δεν είναι όπως πανελλήνιες, είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα αρκεί να έχω ένα πρόγραμμα για να κάνω και τις εργασίες, αλλά πολλές είναι και ομαδικές δε νομίζω ότι θα έχω θέμα, αν είναι πολύ μεγάλες λογικά θα κάνω κάθε μέρα από λίγο. Για ΕΚΠΑ δε ξέρω μάλλον ΠΑΠΕΙ θα βάλω πρώτη επιλογή, μαθηματικα έχει αρκετά τα πρώτα έτη αλλά δεν είναι τόσο δύσκολα αν έχω μια επαφή μαζί τους όλο το χρόνο. Η Αθήνα λες δεν έχει φοιτητική ζωή επειδή δεν είναι μια πόλη για φοιτητές? Έχει τόσο κόσμο όμως αν είσαι κοινωνικός κάνεις πολύ εύκολα γνωριμίες και έχεις πολλά μέρη να βγεις 18 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν θέλω να σε από πάρω ,αλλά στην Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή ,ειδικά αν θέλεις να περάσεις πληροφορική. Πχ. Στο ΕΚΠΑ ο μέσος όρος αποφοίτησης είναι τα 6 χρόνια . Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις όχι πολύ μακριά από τα 4 χρόνια είναι αν διαβάζεις 8 ώρες κάθε μέρα (βάζω και τις διαλέξεις μέσα). Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα πράγματα είναι πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους ,αλλά και εκεί θα θέλει αρκετό διάβασμα. Γενικά ο όρος πληροφορική είναι κάπως παραπλανητικός ,στην ουσία σχεδόν τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά. Επίσης το διάβασμα είναι διαφορετικό από τις άλλες σχολές. Τα περισσότερα μαθήματα έχουν ασκήσεις και εργασίες οι οποίες μπορεί να θέλουν και βδομάδες για να τις τελειώσεις ή μπορεί και περισσότερο ανάλογα τις δυνατότητες σου. Τώρα από χόμπι μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες ,στην Αθήνα υπάρχουν τα πάντα. Απλώς έχε στο νου σου ότι αν θέλεις να τελειώσεις πριν το n+2 θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά. Δε νομίζω ότι το ΠΑΠΕΙ θέλει τόσο διάβασμα, η αλήθεια είναι ότι από ένα γνωστό που είχα εκεί μου είπε ότι δεν είναι όπως πανελλήνιες, είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα αρκεί να έχω ένα πρόγραμμα για να κάνω και τις εργασίες, αλλά πολλές είναι και ομαδικές δε νομίζω ότι θα έχω θέμα, αν είναι πολύ μεγάλες λογικά θα κάνω κάθε μέρα από λίγο. Για ΕΚΠΑ δε ξέρω μάλλον ΠΑΠΕΙ θα βάλω πρώτη επιλογή, μαθηματικα έχει αρκετά τα πρώτα έτη αλλά δεν είναι τόσο δύσκολα αν έχω μια επαφή μαζί τους όλο το χρόνο. Η Αθήνα λες δεν έχει φοιτητική ζωή επειδή δεν είναι μια πόλη για φοιτητές? Έχει τόσο κόσμο όμως αν είσαι κοινωνικός κάνεις πολύ εύκολα γνωριμίες και έχεις πολλά μέρη να βγεις 18 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν θέλω να σε από πάρω ,αλλά στην Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή ,ειδικά αν θέλεις να περάσεις πληροφορική. Πχ. Στο ΕΚΠΑ ο μέσος όρος αποφοίτησης είναι τα 6 χρόνια . Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις όχι πολύ μακριά από τα 4 χρόνια είναι αν διαβάζεις 8 ώρες κάθε μέρα (βάζω και τις διαλέξεις μέσα). Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα πράγματα είναι πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους ,αλλά και εκεί θα θέλει αρκετό διάβασμα. Γενικά ο όρος πληροφορική είναι κάπως παραπλανητικός ,στην ουσία σχεδόν τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά. Επίσης το διάβασμα είναι διαφορετικό από τις άλλες σχολές. Τα περισσότερα μαθήματα έχουν ασκήσεις και εργασίες οι οποίες μπορεί να θέλουν και βδομάδες για να τις τελειώσεις ή μπορεί και περισσότερο ανάλογα τις δυνατότητες σου. Τώρα από χόμπι μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες ,στην Αθήνα υπάρχουν τα πάντα. Απλώς έχε στο νου σου ότι αν θέλεις να τελειώσεις πριν το n+2 θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά. Δε νομίζω ότι το ΠΑΠΕΙ θέλει τόσο διάβασμα, η αλήθεια είναι ότι από ένα γνωστό που είχα εκεί μου είπε ότι δεν είναι όπως πανελλήνιες, είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα αρκεί να έχω ένα πρόγραμμα για να κάνω και τις εργασίες, αλλά πολλές είναι και ομαδικές δε νομίζω ότι θα έχω θέμα, αν είναι πολύ μεγάλες λογικά θα κάνω κάθε μέρα από λίγο. Για ΕΚΠΑ δε ξέρω μάλλον ΠΑΠΕΙ θα βάλω πρώτη επιλογή, μαθηματικα έχει αρκετά τα πρώτα έτη αλλά δεν είναι τόσο δύσκολα αν έχω μια επαφή μαζί τους όλο το χρόνο. Η Αθήνα λες δεν έχει φοιτητική ζωή επειδή δεν είναι μια πόλη για φοιτητές? Έχει τόσο κόσμο όμως αν είσαι κοινωνικός κάνεις πολύ εύκολα γνωριμίες και έχεις πολλά μέρη να βγεις 18 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν θέλω να σε από πάρω ,αλλά στην Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή ,ειδικά αν θέλεις να περάσεις πληροφορική. Πχ. Στο ΕΚΠΑ ο μέσος όρος αποφοίτησης είναι τα 6 χρόνια . Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις όχι πολύ μακριά από τα 4 χρόνια είναι αν διαβάζεις 8 ώρες κάθε μέρα (βάζω και τις διαλέξεις μέσα). Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα πράγματα είναι πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους ,αλλά και εκεί θα θέλει αρκετό διάβασμα. Γενικά ο όρος πληροφορική είναι κάπως παραπλανητικός ,στην ουσία σχεδόν τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά. Επίσης το διάβασμα είναι διαφορετικό από τις άλλες σχολές. Τα περισσότερα μαθήματα έχουν ασκήσεις και εργασίες οι οποίες μπορεί να θέλουν και βδομάδες για να τις τελειώσεις ή μπορεί και περισσότερο ανάλογα τις δυνατότητες σου. Τώρα από χόμπι μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες ,στην Αθήνα υπάρχουν τα πάντα. Απλώς έχε στο νου σου ότι αν θέλεις να τελειώσεις πριν το n+2 θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά. Δε νομίζω ότι το ΠΑΠΕΙ θέλει τόσο διάβασμα, η αλήθεια είναι ότι από ένα γνωστό που είχα εκεί μου είπε ότι δεν είναι όπως πανελλήνιες, είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα αρκεί να έχω ένα πρόγραμμα για να κάνω και τις εργασίες, αλλά πολλές είναι και ομαδικές δε νομίζω ότι θα έχω θέμα, αν είναι πολύ μεγάλες λογικά θα κάνω κάθε μέρα από λίγο. Για ΕΚΠΑ δε ξέρω μάλλον ΠΑΠΕΙ θα βάλω πρώτη επιλογή, μαθηματικα έχει αρκετά τα πρώτα έτη αλλά δεν είναι τόσο δύσκολα αν έχω μια επαφή μαζί τους όλο το χρόνο. Η Αθήνα λες δεν έχει φοιτητική ζωή επειδή δεν είναι μια πόλη για φοιτητές? Έχει τόσο κόσμο όμως αν είσαι κοινωνικός κάνεις πολύ εύκολα γνωριμίες και έχεις πολλά μέρη να βγεις 18 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν θέλω να σε από πάρω ,αλλά στην Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή ,ειδικά αν θέλεις να περάσεις πληροφορική. Πχ. Στο ΕΚΠΑ ο μέσος όρος αποφοίτησης είναι τα 6 χρόνια . Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις όχι πολύ μακριά από τα 4 χρόνια είναι αν διαβάζεις 8 ώρες κάθε μέρα (βάζω και τις διαλέξεις μέσα). Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα πράγματα είναι πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους ,αλλά και εκεί θα θέλει αρκετό διάβασμα. Γενικά ο όρος πληροφορική είναι κάπως παραπλανητικός ,στην ουσία σχεδόν τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά. Επίσης το διάβασμα είναι διαφορετικό από τις άλλες σχολές. Τα περισσότερα μαθήματα έχουν ασκήσεις και εργασίες οι οποίες μπορεί να θέλουν και βδομάδες για να τις τελειώσεις ή μπορεί και περισσότερο ανάλογα τις δυνατότητες σου. Τώρα από χόμπι μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες ,στην Αθήνα υπάρχουν τα πάντα. Απλώς έχε στο νου σου ότι αν θέλεις να τελειώσεις πριν το n+2 θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά. Δε νομίζω ότι το ΠΑΠΕΙ θέλει τόσο διάβασμα, η αλήθεια είναι ότι από ένα γνωστό που είχα εκεί μου είπε ότι δεν είναι όπως πανελλήνιες, είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα αρκεί να έχω ένα πρόγραμμα για να κάνω και τις εργασίες, αλλά πολλές είναι και ομαδικές δε νομίζω ότι θα έχω θέμα, αν είναι πολύ μεγάλες λογικά θα κάνω κάθε μέρα από λίγο. Για ΕΚΠΑ δε ξέρω μάλλον ΠΑΠΕΙ θα βάλω πρώτη επιλογή, μαθηματικα έχει αρκετά τα πρώτα έτη αλλά δεν είναι τόσο δύσκολα αν έχω μια επαφή μαζί τους όλο το χρόνο. Η Αθήνα λες δεν έχει φοιτητική ζωή επειδή δεν είναι μια πόλη για φοιτητές? Έχει τόσο κόσμο όμως αν είσαι κοινωνικός κάνεις πολύ εύκολα γνωριμίες και έχεις πολλά μέρη να βγεις 18 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε Δεν θέλω να σε από πάρω ,αλλά στην Αθήνα δεν έχει φοιτητική ζωή ,ειδικά αν θέλεις να περάσεις πληροφορική. Πχ. Στο ΕΚΠΑ ο μέσος όρος αποφοίτησης είναι τα 6 χρόνια . Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις όχι πολύ μακριά από τα 4 χρόνια είναι αν διαβάζεις 8 ώρες κάθε μέρα (βάζω και τις διαλέξεις μέσα). Τώρα στο ΟΠΑ ,στο ΠΑΠΕΙ κτλ τα πράγματα είναι πιο εύκολα βλέποντας το πρόγραμμα σπουδών τους ,αλλά και εκεί θα θέλει αρκετό διάβασμα. Γενικά ο όρος πληροφορική είναι κάπως παραπλανητικός ,στην ουσία σχεδόν τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά. Επίσης το διάβασμα είναι διαφορετικό από τις άλλες σχολές. Τα περισσότερα μαθήματα έχουν ασκήσεις και εργασίες οι οποίες μπορεί να θέλουν και βδομάδες για να τις τελειώσεις ή μπορεί και περισσότερο ανάλογα τις δυνατότητες σου. Τώρα από χόμπι μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες ,στην Αθήνα υπάρχουν τα πάντα. Απλώς έχε στο νου σου ότι αν θέλεις να τελειώσεις πριν το n+2 θα πρέπει να διαβάζεις αρκετά. Δε νομίζω ότι το ΠΑΠΕΙ θέλει τόσο διάβασμα, η αλήθεια είναι ότι από ένα γνωστό που είχα εκεί μου είπε ότι δεν είναι όπως πανελλήνιες, είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα αρκεί να έχω ένα πρόγραμμα για να κάνω και τις εργασίες, αλλά πολλές είναι και ομαδικές δε νομίζω ότι θα έχω θέμα, αν είναι πολύ μεγάλες λογικά θα κάνω κάθε μέρα από λίγο. Για ΕΚΠΑ δε ξέρω μάλλον ΠΑΠΕΙ θα βάλω πρώτη επιλογή, μαθηματικα έχει αρκετά τα πρώτα έτη αλλά δεν είναι τόσο δύσκολα αν έχω μια επαφή μαζί τους όλο το χρόνο. Η Αθήνα λες δεν έχει φοιτητική ζωή επειδή δεν είναι μια πόλη για φοιτητές? Έχει τόσο κόσμο όμως αν είσαι κοινωνικός κάνεις πολύ εύκολα γνωριμίες και έχεις πολλά μέρη να βγεις
BayernMunich Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, gii είπε ΟΠΑ όχι? Μάλλον όχι, αλλά δε ξέρω το σκέφτομαι ακόμη, είμαι ανάμεσα σε ΑΣΟΕΕ και ΠΑΠΕΙ, αλλά πιο πολύ τείνω προς ΠΑΠΕΙ Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από BayernMunich
kaliakman Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε. Γράψε εσύ και εδώ θα είμαστε να σου λέμε για τις σχολες
kr0m Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 αν ενδιαφερεσαι για την ψυχικη σου υγεια, μην πας για ΟΠΑ. 1
pi314 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 56 λεπτά πριν, kr0m είπε αν ενδιαφερεσαι για την ψυχικη σου υγεια, μην πας για ΟΠΑ. Χαχαχαχα, γιατί?
kr0m Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, pi314 είπε Χαχαχαχα, γιατί? το τμημα ειναι πολυ απαιτητικο
pi314 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, kr0m είπε το τμημα ειναι πολυ απαιτητικο Για ποιο τμήμα μιλάς?
Lanike71 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Σκέψου το εξής: Λόγω οικονομικών συνθηκών, ο φοιτητής πλέον χτυπάει σχολές στην πόλη που ζει, γιατί οι γονείς πιέζονται πολύ. Που σημαίνει ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των φοιτητών, είναι κάτοικοι Αττικής. Ζουν μία ζωή που ζει ένας μαθητής Λυκείου, λίγο πιο χαλαρή ίσως. Κάποιοι ίσως και να δουλεύουν περιστασιακά αλλά και μόνιμα. Που σημαίνει ότι παρτάκια σε φοιτητικά σπίτια, φοιτητικά στέκια, ξενύχτια και ποτά, σίγουρα είναι πολύ μειωμένα ως μηδαμινά. Η ίδια η πληροφορική από μόνη της απαιτεί συνεχή ενασχόληση και ψάξιμο για το επόμενο βήμα στην καριέρα. Οπότε πολλοί δεν είναι διαθέσιμοι. Αν ψάχνεις για τέτοια φάση, ψάξου Θεσ/νίκη, Γιάννενα, Λάρισα, Κομοτηνή αλλά κι εκεί θα δεις μείωση σε σχέση με άλλα χρόνια. Δε θα στο πρότεινα πάντως. Κοίτα το μέλλον σου. Ξέχνα τα παλιά, πλέον τα πράγματα είναι πολύ άσχημα στο οικονομικό κομμάτι. Και μην ακούσω μπούρδες τύπου "μα τα καφέ είναι γεμάτα μπλα μπλα". Φιλικά πάντα. 1
kr0m Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, pi314 είπε Για ποιο τμήμα μιλάς? εγραψα ηδη πιο πανω περι αυτου
BayernMunich Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, Lanike71 είπε Σκέψου το εξής: Λόγω οικονομικών συνθηκών, ο φοιτητής πλέον χτυπάει σχολές στην πόλη που ζει, γιατί οι γονείς πιέζονται πολύ. Που σημαίνει ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των φοιτητών, είναι κάτοικοι Αττικής. Ζουν μία ζωή που ζει ένας μαθητής Λυκείου, λίγο πιο χαλαρή ίσως. Κάποιοι ίσως και να δουλεύουν περιστασιακά αλλά και μόνιμα. Που σημαίνει ότι παρτάκια σε φοιτητικά σπίτια, φοιτητικά στέκια, ξενύχτια και ποτά, σίγουρα είναι πολύ μειωμένα ως μηδαμινά. Η ίδια η πληροφορική από μόνη της απαιτεί συνεχή ενασχόληση και ψάξιμο για το επόμενο βήμα στην καριέρα. Οπότε πολλοί δεν είναι διαθέσιμοι. Αν ψάχνεις για τέτοια φάση, ψάξου Θεσ/νίκη, Γιάννενα, Λάρισα, Κομοτηνή αλλά κι εκεί θα δεις μείωση σε σχέση με άλλα χρόνια. Δε θα στο πρότεινα πάντως. Κοίτα το μέλλον σου. Ξέχνα τα παλιά, πλέον τα πράγματα είναι πολύ άσχημα στο οικονομικό κομμάτι. Και μην ακούσω μπούρδες τύπου "μα τα καφέ είναι γεμάτα μπλα μπλα". Φιλικά πάντα. Καλά αυτό δεν ισχύει που λες, το ότι τα πράγματα είναι άσχημα στο οικονομικό κομμάτι δεν λέει κάτι αφού τόσα χρόνια την ίδια ζωή κάνουν οι φοιτητές, είχαν σταματήσει λόγω καραντίνας αλλά Αθήνα έχω ακούσει από φίλους γίνεται χαμός από πάρτυ και όλα αυτά που λες, το ότι κοιτάω το μέλλον μου δεν σημαίνει ότι θα αφήσω την υπόλοιπη ζωή μου, άλλο άμα δουλεύει κάποιος, εγώ δε θα δουλεύω αφού θα μένω σε συγγενείς, δυστυχώς η ευτυχώς δε ξέρω κάποιον φοιτητή που να κάνει ζωή λυκείου, δε λέω ότι η πληροφορική δεν απαιτεί ενασχόληση αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Lanike71 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, BayernMunich είπε Καλά αυτό δεν ισχύει που λες, το ότι τα πράγματα είναι άσχημα στο οικονομικό κομμάτι δεν λέει κάτι Εδώ σταματάω να διαβάζω. ΥΓ. Σε φοιτητούπολη μένω.
BayernMunich Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Εδώ σταματάω να διαβάζω. ΥΓ. Σε φοιτητούπολη μένω. Συγγνώμη αλλά δεν είπα ότι δεν υπάρχουν άτομα που δυσκολεύονται αλλά ακόμα και αυτοί βρίσκουν φθηνές επιλογές σε μια τόσο μεγάλη πόλη αυτό θέλω να πω Οι περισσότεροι δυσκολευόμαστε αλλά βρίσκουμε τρόπους Ειδικά αν μένουμε με συγγενείς εντάξει ο ένας βοηθάει τον άλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα