Τέρης Α. Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, paidaros4 είπε Συγγνώμη για τη λάθος διατύπωση. Δεν είναι λάθος διατύπωση, λάθος σύνδεση ήταν. Σχετικά με τις μνήμες, μπορείτε να τις βάλετε μία μία στο 2ο slot κάθε φορά και να τρέξετε το memtest μήπως κάποια από τις τέσσερις έχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 κατι ασχετο αλλα ποτε δεν ξερεις....... ειχες κανει overclock????????γιατι παλια σε μια μητρικη ειχα κανει bios update αλλα χωρις να κανω πρωτα bios default......... μετα δουλευαν μονο τα 2 slot μνημης....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petrosperan Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Το ότι η οθόνη βγάζει artifacts μου μυρίζει vram πρόβλημα. Οι θερμοκρασίες της κάρτας πώς είναι; Δοκίμασε την κάρτα και σε κάποιο άλλο pc αν έχεις (ή pc φίλου) να δεςι αν θα εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paidaros4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Τη θερμοκρασία δεν την εχω δει πάνω απο 35 βαθμούς. Την έδωσα σε έναν φιλο και μου είπε ότι την πέρασε, έβαλε στο YouTube ένα βίντεο 4k και μετά από λίγο του έσβησε στιγμιαία η οθόνη και κατέβασε την ποιότητα του βίντεο στα 480p. Ένα παιχνίδι που έβαλε να παίξει μόλις μπήκε στην αρχική οθόνη κρασαρε και έκλεισε το παιχνίδι. Η κάρτα γραφικών που έχει αυτός είναι η rtx 2060 και αυτα που εβαλε σαν τεστ στη δική μου τα έκανε άνετα η δικη του Ξέχασα να σας πω οτι όταν αναβοσβήνει η οθόνη ακούγεται πολύ έντονα ο ανεμιστήρας της cpu. Άφησα ανοιχτή τη διαχείριση εργασιών και την επόμενη φορά που το έκανε έδειξε τη διεργασία "Διακοπές συστήματος" με χρήση της cpu 100%. Μετά απο 4-5 δευτερόλεπτα επανέρχεται στα κανονικά 12-15%. 52 λεπτά πριν, alexcrx είπε κατι ασχετο αλλα ποτε δεν ξερεις....... ειχες κανει overclock????????γιατι παλια σε μια μητρικη ειχα κανει bios update αλλα χωρις να κανω πρωτα bios default......... μετα δουλευαν μονο τα 2 slot μνημης....... Αν εννοείς το xmp παλιά το είχα ενεργό αλλά το απενεργοποίησα γιατι μου φαινόταν οτι χειροτέρευε την κατάσταση. Άλλου είδους oc δεν εχω κάνει. 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Δεν είναι λάθος διατύπωση, λάθος σύνδεση ήταν. Σχετικά με τις μνήμες, μπορείτε να τις βάλετε μία μία στο 2ο slot κάθε φορά και να τρέξετε το memtest μήπως κάποια από τις τέσσερις έχει πρόβλημα. Αυτό δεν το δοκίμασα. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Για τη λάθος σύνδεση, αυτός μου είπε επι λέξη να συνδέσω με ξεχωριστό καλώδιο το 8pin και το 6pin να το συνδέσω στο καλώδιο που βγαίνει απο το τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Άλλο ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με ένα ποιοτικό τροφοδοτικό. Επίσης το τροφοδοτικό που σου έβαλε ο τεχνικός είναι καινούργιο ή στο έβαλε για να το ξεφορτωθεί? Αν είναι καινούργιο , επέστρεψε το συντομότερο δυνατό γιατί νομίζω το καλύπτει η Corsair με εγγύηση. Αλλιώς πουλά το σε κάποιον άλλον εδώ μέσα. Κάποιος θα βρεθεί να το αγοράσει…. Ψάξε για ποιοτικό τροφοδοτικό απο 600w και πάνω για να σε καλύψει και στο μέλλον ,μιας και δυστυχώς έχει ξεφύγει η κατάσταση ενεργειακά τα τελευταία χρόνια. Οι σύγχρονες κάρτες γραφικών και επεξεργαστές θέλουν αρκετά watt και σταθερά που μόνο ποιοτικά τροφοδοτικά μπορούν να καλύψουν . Τα επώνυμα τροφοδοτικά δεν είναι απαραίτητα και ποιοτικά. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paidaros4 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Χτες το βράδυ πάλι μου εμφάνισε μπλε οθόνη με το μήνυμα "video schedule internal error". Επίσης σήμερα πάγωσε εντελώς για άλλη μια φορά και τον έκανα reset από το κουμπί. Παρατήρησα ότι όταν ξανάνοιξε μετά το πάγωμα είχε σβηστεί η λίστα με τις πρόσφατα χρησιμοποιούμενες εφαρμογές καθώς και οι φάκελοι που είχα καρφιτσωμενους στην γρήγορη πρόσβαση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paidaros4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Έκανα format καθαρή εγκατάσταση από το cloud αλλά ξανά τα ίδια: artifacts, κόλλημα και μπλε οθόνη. Μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι βλέπω βίντεο στο YouTube 4k 6 στις 10 χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά όταν πατάω την έναρξη 9 φορές στις 10 αναβοσβήνει και συνήθως κολλάει και ο υπολογιστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 με τα 2 ντιμακια σε 2133 ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 26 λεπτά πριν, paidaros4 είπε Έκανα format καθαρή εγκατάσταση από το cloud αλλά ξανά τα ίδια: artifacts, κόλλημα και μπλε οθόνη. Μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι βλέπω βίντεο στο YouTube 4k 6 στις 10 χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά όταν πατάω την έναρξη 9 φορές στις 10 αναβοσβήνει και συνήθως κολλάει και ο υπολογιστης. απο την καρτα ειναι φιλε , στον δρομο για να παραδωσει πνευμα ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MINDER Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Ή στέλνεις την κάρτα σε κάνα ηλεκτρονικό που τις φτιάχνει μα δει αν φτιάχνεται ή πας για καινούργια ή της βγάζεις με τις δοκιμές περισσότερο τα μάτια και αυτής και στο σύστημα σου μέχρι να επιλέξεις μια από τις προηγούμενες επιλογές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paidaros4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, MINDER είπε Ή στέλνεις την κάρτα σε κάνα ηλεκτρονικό που τις φτιάχνει μα δει αν φτιάχνεται ή πας για καινούργια ή της βγάζεις με τις δοκιμές περισσότερο τα μάτια και αυτής και στο σύστημα σου μέχρι να επιλέξεις μια από τις προηγούμενες επιλογές. Δυστυχώς την πάτησα. Από ότι ξέρεις διορθώνονται οι καρτες; Δεν έχω διαβάσει ενθαρρυντικά άρθρα. Συνήθως απλά μετακομίζουν την ημερομηνία λήξης. Θα το κοιτάξω Γιατί μένω Καστοριά και πρέπει να την στείλω με courier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 44 λεπτά πριν, paidaros4 είπε Δυστυχώς την πάτησα. Από ότι ξέρεις διορθώνονται οι καρτες; Δεν έχω διαβάσει ενθαρρυντικά άρθρα. Συνήθως απλά μετακομίζουν την ημερομηνία λήξης. Θα το κοιτάξω Γιατί μένω Καστοριά και πρέπει να την στείλω με courier. Θεσ/νικη ειναι ενας μονο νομιζω που φτιαχνει αλλιως Αθηνα https://easyservice.gr/episkevi-desktop-karta-grafikon/ https://www.computer-systems.gr/el/content/επισκευή-κάρτας-γραφικών http://pcthessaloniki.blogspot.com/p/laptop.html και εδω κοιτα το βιντεο , μιλας και κατοπιν συνεννοησης αποφασιζεις , δεν γνωριζω κανεναν , αν τυχον γνωριζει καποιος να σε δωσει γνωμη Θα σ'ελεγα να την φτιαξεις μονος σου αλλα μπορει να την ανατιναξεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 ο πρώτος μιλάει για reballing gpu στην πρώτη σελίδα δεν γίνεται έτσι επισκευή θέλει αντικατασταση πάντα( ούτε συνήθως ούτε εξαρτάτε) με καινούργιο ic (αυτός λέει λειτουργικού) τουλάχιστον άμα ξέρεις τα γράφει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MINDER Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 15 ώρες πριν, triplex1 είπε Θεσ/νικη ειναι ενας μονο νομιζω που φτιαχνει αλλιως Αθηνα https://easyservice.gr/episkevi-desktop-karta-grafikon/ https://www.computer-systems.gr/el/content/επισκευή-κάρτας-γραφικών http://pcthessaloniki.blogspot.com/p/laptop.html και εδω κοιτα το βιντεο , μιλας και κατοπιν συνεννοησης αποφασιζεις , δεν γνωριζω κανεναν , αν τυχον γνωριζει καποιος να σε δωσει γνωμη Θα σ'ελεγα να την φτιαξεις μονος σου αλλα μπορει να την ανατιναξεις Αυτόν έχω δει και εγώ ότι τις φτιάχνει και έχω παρακολουθήσει πολλά βίντεο του. Όταν άκουσα βέβαια ότι σε βλάβη στο τσιπάκι στο bios μιας μητρικής πήρε 80€ τρόμαξα γιατί εγώ που είχε πάθει το τσιπάκι σε μια παλαιά μητρική το αντικατέστησα προγραμματισμένο με 10€ ( ευτυχώς ήταν κουμπωτό ). Εσύ με της κάρτα δεν έχεις επιλογή όμως. Δεν βρίσκεις εύκολα ηλεκτρονικούς να ασχολούνται με αυτό που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NealSutton Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 The combination of issues you've described, from power supply problems to graphics anomalies and memory slot concerns, suggests a complex hardware situation. While the graphics card could be a factor, the overall instability may involve other components like the motherboard or memory. Seeking professional diagnostics remains the best step forward. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα