Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να περασει τις προδιαγραφες ασφαλειας που υπαρχουν τουλαχιστον στην ευρωπη

Λογω υλικων αλλα και σχηματος που δεν νομιζω  να γινεται να αλλαξουν,εστω μπροστα, για ασφαλεια πεζων/δικυκλων κτλ σε περιπτωση προσκρουσης

Τα χερουλια που ειπε καποιος, ο ουρανος σε περιπτωση ανατροπης και πολλα αλλα νομιζω το κανουν κατι σαν concept car παρα εφικτο να κυκλοφορησει αυτοκινητο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Black Demis είπε

Δύσκολα κάποιος που δίνει τόσο λεφτά για το αμάξι θα το κρατήσει πάνω από 8 χρόνια (και η εγγύηση του τόσο είναι περίπου), ουσιαστικά θα τσ έχουν μέχρι τέλος εγγύησης και θα τα πετάνε.

Εμείς τα φτοχουδακια δυστιχος ψάχνουμε να πάρουμε κάτι για να το κρατήσουμε πολλά πολλά χρόνια (και καλά κάνουμε γιατί αυτό μας επιτρέπει η τσέπη)

Τα ηλεκτρικά έχουν χρόνο ζωής γύρω στα 7 χρόνια, μετά είναι για πέταμα.

Έχω ένα Bravo του 2010 μεταχειρισμένο από πρόπερσι στα χέρια μου με 170 άλογα,  καίει υπό νορμάλ συνθήκες με cruise control 5.2 - 5.5 λτ/100 χλμ. 66 λίτρα χωρητικότητα. Δεν βλέπω τον λόγο να το αλλάξω, πόσο μάλλον να του βάλω αέριο. Άσε που στα Ιταλικά βρίσκεις πάμφθηνα ΓΝΗΣΙΑ ανταλλακτικά είτε από Ιταλία, είτε από εμπόρους που έχουν άκρες στην Ιταλία.

Δημοσ.

Τα pickup trucks είναι μία τεράστια αγορά για τις Η.Π.Α. . Θεωρώ ότι δύσκολα θα επιτύχει το Cybertruck μεγάλο market share όταν πλέον έχουν μπει στο παιχνίδι αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Ford (https://www.ford.com/trucks/f150/f150-lightning/2022/) με μεγαλύτερη εμπερία στη κατηγορία αυτή. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Black Flag είπε

Τα ηλεκτρικά έχουν χρόνο ζωής γύρω στα 7 χρόνια, μετά είναι για πέταμα.

Έχω ένα Bravo του 2010 μεταχειρισμένο από πρόπερσι στα χέρια μου με 170 άλογα,  καίει υπό νορμάλ συνθήκες με cruise control 5.2 - 5.5 λτ/100 χλμ. 66 λίτρα χωρητικότητα. Δεν βλέπω τον λόγο να το αλλάξω, πόσο μάλλον να του βάλω αέριο. Άσε που στα Ιταλικά βρίσκεις πάμφθηνα ΓΝΗΣΙΑ ανταλλακτικά είτε από Ιταλία, είτε από εμπόρους που έχουν άκρες στην Ιταλία.

καλά μην φανταστείς και εγώ με αρχαιολογία ειμαι (όχημα του 2012)  αν υπήρχαν λεφτά δεν κυκλοφορούσα προφανώς με μουσείο με ρόδες αλλα που χρήμα στης μέρες μας

Δημοσ.

Το να αρχίσει να δέχεται προπαραγγελίες με προκαταβολή χρόνια ολόκληρα πριν το λανσάρισμα του ήταν πραγματικά πανέξυπνο, ουσιαστικά πήρε άτοκο δάνειο εκατομμυρίων δολλαρίων, για ένα προιόν που, ακόμα και σήμερα, υπάρχει μόνο σε μορφή prototype. Love him or hate him, ο τύπος είναι πανέξυπνος επιχειρηματίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Black Demis είπε

καλά μην φανταστείς και εγώ με αρχαιολογία ειμαι (όχημα του 2012)  αν υπήρχαν λεφτά δεν κυκλοφορούσα προφανώς με μουσείο με ρόδες αλλα που χρήμα στης μέρες μας

Είμαι περίεργος να μάθω τι έχει αλλάξει τόσο δραματικά από το 12 ώστε το επόμενο μοντέλο από το δικό σου έχει καταστήσει το όχημα σου αρχαιολογία. Αυτή η λανθασμένη νοοτροπία έχει καταντήσει τα αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια σαν απλα ακριβά καταναλωτικά αγαθά με ημερομηνία λήξης. Μια χαρά έχουν καταφέρει οι αυτοκινητοβιομηχανίες να μας πασάρουν τις ίδιες πλατφόρμες με ελάχιστες αλλαγές αν λίγα χρόνια σαν καινοτομικά αγαθά. 

Υγ. Αφορμή πήρα απλά από το σχόλιο σου. 

Επεξ/σία από primeragt
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν έχεις pickup truck και δεν μπορεί να κάνει "Rolling Coal", τι νόημα έχει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, primeragt είπε

Είμαι περίεργος να μάθω τι έχει αλλάξει τόσο δραματικά από το 12 ώστε το επόμενο μοντέλο από το δικό σου έχει καταστήσει το όχημα σου αρχαιολογία. Αυτή η λανθασμένη νοοτροπία έχει καταντήσει τα αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια σαν απλα ακριβά καταναλωτικά αγαθά με ημερομηνία λήξης. Μια χαρά έχουν καταφέρει οι αυτοκινητοβιομηχανίες να μας πασάρουν τις ίδιες πλατφόρμες με ελάχιστες αλλαγές αν λίγα χρόνια σαν καινοτομικά αγαθά. 

Υγ. Αφορμή πήρα απλά από το σχόλιο σου. 

δεν ειναι τοσο για την τεχνολογία αυτοκινιτο παλιώνει το βαριέσαι λίγο γρατζουνιες λίγο ζηταει στα service κλπ πλέον ειναι παλιό ότι και να κάνω (το δικό μου δεν υπάρχει στο επόμενο ειναι το τελευταίο που βγήκε ποτέ colt 1.3 cleartec 2012 πλέον με 140,000 χιλομετρα)

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Black Demis είπε

δεν ειναι τοσο για την τεχνολογια αυτοκινιτο παλιονει το βαριεσαι λιγο γρατζουνιες λιγο ζηταει στα service κλπ πλεον ειναι παλιο οτι και να κανω

Αυτά όμως είναι προσωπικές γνώμες. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι ίδια αμάξια. Πχ το group vag που εκθειάζεται στη χώρα μας έχει ίδιες πλατφόρμες εδώ και τρεις γενιές με ελάχιστες αλλαγές τόσο σε σασί όσο και μηχανικά. Περιτύλιγματα αλλάζουν, το ίδιο ισχύει για όλους άλλους περισσότερο άλλους λιγότερο.

Μόλις τώρα, primeragt είπε

Αυτά όμως είναι προσωπικές γνώμες. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι ίδια αμάξια. Πχ το group vag που εκθειάζεται στη χώρα μας έχει ίδιες πλατφόρμες εδώ και τρεις γενιές με ελάχιστες αλλαγές τόσο σε σασί όσο και μηχανικά. Περιτύλιγματα αλλάζουν, το ίδιο ισχύει για όλους άλλους περισσότερο άλλους λιγότερο. 

Το αρχαιολογία πάντως το ακούω σταθερά τα τελευταία περίπου 10 χρόνια. Πιο πριν δεν έπαιζε τόσο έντονα σαν νοοτροπία.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, primeragt είπε

καθολου πρωσοπικες οταν ηταν καινουργιο ουτε σκεφτομουν οτι θελει αυτο εκεινο και το αλλο ειχε ενα καρο χρονια εγγηηση πηγενες μονο για service by the book ασχολιοσουν ελαχιστα...... τωρα ειναι σαν παιδακι + μικρο γρατζουνιες σιμαδια μεσα εξω απλα σε ξενερωνουν.

Δημοσ.
18 hours ago, Black Flag said:

Έχω ένα Bravo του 2010 μεταχειρισμένο από πρόπερσι στα χέρια μου με 170 άλογα,  καίει υπό νορμάλ συνθήκες με cruise control 5.2 - 5.5 λτ/100 χλμ

Υπό νορμάλ συνθήκες υποθέτω εννοείς σε εθνική με το cruise control στα 80-90 για να κάψει τόσο. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickTG είπε

Υπό νορμάλ συνθήκες υποθέτω εννοείς σε εθνική με το cruise control στα 80-90 για να κάψει τόσο. 

110 - 120. Πάντα εκτός πόλης. Δεν το χρησιμοποιώ για μέσα στην πόλη. Παίρνω το Hyundai του πατέρα μου για τις ειδικές αποστολές. Τον Σεπτέμβριο του 2020 έκανα 780 χιλιόμετρα με 85 λίτρα. Λάρισα - Αθήνα - Λάρισα.

13 ώρες πριν, Black Demis είπε

Χρήμα υπάρχει. Αν είσαι αυλικός του εκάστοτε κόμματος εξουσίας. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Black Flag είπε

110 - 120. Πάντα εκτός πόλης. Δεν το χρησιμοποιώ για μέσα στην πόλη. Παίρνω το Hyundai του πατέρα μου για τις ειδικές αποστολές. Τον Σεπτέμβριο του 2020 έκανα 780 χιλιόμετρα με 85 λίτρα. Λάρισα - Αθήνα - Λάρισα.

Χρήμα υπάρχει. Αν είσαι αυλικός του εκάστοτε κόμματος εξουσίας. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Μακάρι να ήμουν δεν θα κάναμε αυτή την συζήτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...