Προς το περιεχόμενο

Ανάμεσα σε Samsung A52s (snapdragon 778) 5G και realme 9 pro plus (dimensity 920)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει εγώ απλά έγραψα το λόγο που ξέχασα να το αναφέρω. Από την άλλη, μπορεί κάποιος να παίζει και με δύο sim οπότε εκ των πραγμάτων να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει sd.

Οπότε εγώ έγραψα τις βασικές διαφορές, όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, και από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει ποια συσκευή του ταιριάζει καλύτερα. Πάντως σίγουρα είναι και τα δύο καλές επιλογές με διαφορετικά θετικά σημεία. 

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ. 

Μετά από μια δυνατή πτώση το θρυλικό Mi8 τερματισε. Πολύ ευχαριστημένος ήμουν. Ημέρα στοκ κάμερα βραδυ gcam BSG.. Τέλος πάντων. 

Είμαι σε αναζήτηση νέου με έμφαση την όσο γίνεται καλή κάμερα και γλυκοκοιτάζω τα αναφερόμενα στο θέμα συν το Oneplus Nord 2 5G (όριο έχω τα 450€). Με έχει εντυπωσιάσει το realme σε βραδινές lowligh φωτογραφίες, ξεχωρίζει. Την ημέρα από αυτά που έχω δεί στο διαδίκτυο φαίνεται ιδιαίτερα το Nord και το Samsung πιο κοντά στα πραγματικά χρώματα. Το realme έχει αρκετά πιο έντονα χρώματα.

Antretng μιας και το έχεις πώς βλέπεις την απόδοση του 9 pro + την ημέρα;

Δημοσ.

Αν με ενδιέφεραν προσωπικά μόνο οι φωτογραφίες, θα πήγαινα ή στο realme ή στο Nord 2.

Αν ήθελα το καλύτερο σύνολο, θα πήγαινα στο A52s.

Αν έψαχνα τις καλύτερες επιδόσεις/αυτονομία, θα πήγαινα στο Realme Neo 2.

Αν πάλιθ διέθετα 450ευρώ, θα πήγαινα στο S21FE(τόσο παίζει στο bestprice).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Payne83 είπε

Το realme έχει αρκετά πιο έντονα χρώματα.

Ισως ειχες δει με ενεργό AI με το οποίο όντως εχει υψηλό κορεσμό. Με κλειστό όμως είναι πολύ ρεαλιστικό. Επίσης τα πάει εξαιρετικά το portrait mode.

Θα κοιτάξω να ανεβασω μερικές ημερήσιες στο thread των συγκριτικών καμερών ώστε να κρίνεις ο ίδιος αν σου αρέσει. 

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

Ορίστε και οι ημερήσιες. Προσωπικά τα χρώματα μου αρέσουν. Αν ηθελα κάτι διαφορετικό θα ήταν λιγο χαμηλότερο sharpening. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλύτερο και πιο κοντά στην πραγματικότητα (πιστεύω)το αποτέλεσμα απο άλλες που έχω δει στο διαδίκτυο. Πιστεύω για midrange κάνει πολύ καλή δουλειά. 

Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από Payne83
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Antretng είπε

Ορίστε και οι ημερήσιες. Προσωπικά τα χρώματα μου αρέσουν. Αν ηθελα κάτι διαφορετικό θα ήταν λιγο χαμηλότερο sharpening. 

Gcam δουλεύει καλά στο 9pro+;  Έχει Sony αισθητήρα αλλά μίας και δεν φοράει SD επεξεργαστή ήθελα να ρωτήσω τι απόδοση εχει; Από την άλλη οι βραδινές ληψεις με στοκ φαίνονται αρκετά έως πολύ καλές οπότε ίσως δεν χρειάζεται καν να το ψάξεις με Gcam.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Payne83 είπε

Gcam δουλεύει καλά στο 9pro+;  Έχει Sony αισθητήρα αλλά μίας και δεν φοράει SD επεξεργαστή ήθελα να ρωτήσω τι απόδοση εχει; Από την άλλη οι βραδινές ληψεις με στοκ φαίνονται αρκετά έως πολύ καλές οπότε ίσως δεν χρειάζεται καν να το ψάξεις με Gcam.

Παίζει gcam αλλά τι νόημα έχει όταν η στοκ του realme τρώει την gcam των άλλων; Εννοώ ότι ήδη παίζει σε καλύτερο επίπεδο από πολλά ακριβότερα κινητά (ακόμα και αν έχουν gcam). 

Προσωπικά μου θυμίζει πάρα πολύ το oneplus 9 pro .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...