NickTG Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 29 minutes ago, mp123 said: Το απλο ναι αλλα κανεις δεν παιρνει το απλο. Η θα πας στο τεκ η τιποτα. Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα βέβαια. Το ότι υπάρχει πιο ακριβή έκδοση στο ένα δεν αλλάζει το γεγονός ότι η τιμή εκκίνησης είναι ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oddios Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε Η πιο σωστή απάντηση είναι η δική σου φίλε. Αλλά τι να κάνω τα χλμ αυτά είναι αναγκαστικά για δουλειές δεν τα κάνω για βόλτες οπότε δεν αποφεύγονται Θα προτεινα τοτε να απολαυσεις το μηχανακι, για τις αναγκαστικες δουλειες να παιρνεις τον πιο μακρυ δρομο, να το γλεντας 😎 κανε κ κανα ταξιδακι να το εκτιμήσεις παραπανω κ θα εισαι μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, NickTG είπε Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα βέβαια. Το ότι υπάρχει πιο ακριβή έκδοση στο ένα δεν αλλάζει το γεγονός ότι η τιμή εκκίνησης είναι ίδια. Οταν περσυ πηγα να παραγγείλω το τμαξ ολοι μου ελεγαν το απλο θελεις ( με υποτιμιτικο υφος ) η το τεκ. Ρε σεις δινω 12κ κσι μου λετε με υφακι το απλο ; φυσικα ουτε λογος για εκπτωση. Ε και εγω παω και κλεινω το forza 750 του εβσλα τα πάντα εκτοσ μπαγκαζιερα και πηγε 12800 πηρα και 500 ευρω εκπτωση.Τωρα το βλεπω το τμαξ και λεω παλι καλα που πηρα το φορζα.Φουλ ευχαριστημενος. Ολοι στο τεκ πανε . Σπανια πανε στο απλο.Δεν ειναι δικο μου συμπερασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 16 minutes ago, mp123 said: Οταν περσυ πηγα να παραγγείλω το τμαξ ολοι μου ελεγαν το απλο θελεις ( με υποτιμιτικο υφος ) η το τεκ. Ρε σεις δινω 12κ κσι μου λετε με υφακι το απλο ; φυσικα ουτε λογος για εκπτωση. Ε και εγω παω και κλεινω το forza 750 του εβσλα τα πάντα εκτοσ μπαγκαζιερα και πηγε 12800 πηρα και 500 ευρω εκπτωση.Τωρα το βλεπω το τμαξ και λεω παλι καλα που πηρα το φορζα.Φουλ ευχαριστημενος. Ολοι στο τεκ πανε . Σπανια πανε στο απλο.Δεν ειναι δικο μου συμπερασμα. Θες να πούμε ότι όλοι αγοράζουν το ακριβό. Δεν έχω θέμα. Παραμένει γεγονός ότι τα 2 αυτά σκούτερ έχουν ίδια τιμή εκκίνησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 50 λεπτά πριν, mp123 είπε Οταν περσυ πηγα να παραγγείλω το τμαξ ολοι μου ελεγαν το απλο θελεις ( με υποτιμιτικο υφος ) η το τεκ. Ρε σεις δινω 12κ κσι μου λετε με υφακι το απλο ; φυσικα ουτε λογος για εκπτωση. Ε και εγω παω και κλεινω το forza 750 του εβσλα τα πάντα εκτοσ μπαγκαζιερα και πηγε 12800 πηρα και 500 ευρω εκπτωση.Τωρα το βλεπω το τμαξ και λεω παλι καλα που πηρα το φορζα.Φουλ ευχαριστημενος. Ολοι στο τεκ πανε . Σπανια πανε στο απλο.Δεν ειναι δικο μου συμπερασμα. αστους ρε φίλε, μην ασχολείσαι με πλεμπαίους. Άκου να σε ρωτήσουν αν θέλεις το απλό. πως ξέπλυνες τέτοια προσβολή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Bitbit είπε αστους ρε φίλε, μην ασχολείσαι με πλεμπαίους. Άκου να σε ρωτήσουν αν θέλεις το απλό. πως ξέπλυνες τέτοια προσβολή; Πηγα στο απεναντι μαγαζι 😂. Dct , 4 modes , manual - auto. Παιχνιδι. 40 λεπτά πριν, NickTG είπε Θες να πούμε ότι όλοι αγοράζουν το ακριβό. Δεν έχω θέμα. Παραμένει γεγονός ότι τα 2 αυτά σκούτερ έχουν ίδια τιμή εκκίνησης. Οκ , αλλα να σου λενε το απλο θες , ενω πασ να δωσεις 12κ κάπως χτυπαει ασχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souljacker Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/4/2022 στις 5:25 ΠΜ, giorgaras_OGAME είπε Έχω αγοράσει το forza 350 από τον Οκτώβριο και καίει υπερβολικά . Έχει κανένας το συγκεκριμένο μηχανάκι να μου πει την γνώμη του? Να σημειωθεί ότι δεν είμαι τύπος που ανοίγει τέρμα το γκάζι συνέχεια για να δικαιολογηθεί αυτή η κατανάλωση. Σε σχέση με το Sh300i που είχα πριν η διαφορά είναι τεράστια, ξεχνούσα να του βάλω βενζίνη και τώρα είμαι συνέχεια στο βενζινάδικο Όπως σου είπαν και άλλοι, πρέπει να μας πεις πόσο σου καίει και αν έχεις κάνει μέτρηση κανονική. Δηλ, τιγκάρεις βενζίνη, κάνεις 200 χλμ και μετά ξανά τιγκάρεις. Εκεί θα δεις πόσο πραγματικά καίει. Μπες στην ομάδα του FB Honda Forza/Adv 350 Club Hellas και ρώτησε τους. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από souljacker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
19-67 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Περα απο καταναλωση υπαρχουν (παιδικες αρωστιες)??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα