Προς το περιεχόμενο

Honda Forza 350 κατανάλωση

giorgaras_OGAME

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 11/4/2022 στις 2:35 ΜΜ, Joshua21 είπε

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πόσο ακριβώς σου έκαιγε το SH, μήπως 1-2l/100km? Εκτός και αν ήσουν πολύ υπερβολικός όταν έγραφες για "τεράστια" διαφορά, και ότι "είμαι συνέχεια στο βενζινάδικο ενώ με το άλλο ξεχνούσα να βάλω βενζίνη".

Πάντως λίγο απίθανο να γράφει 4,3 και στην πραγματικότητα να καις 5, πιο πιθανό το βρίσκω να έκανες λάθος υπολογισμό.

Με γεμάτο ντεπόζιτο και στα δύο (το  sh μικρότερο) στις ίδιες αποστάσεις το sh μου έβγαζε 3 βδομάδες γεμάτες και το forza τώρα με το ζόρι 2 

Στις 11/4/2022 στις 9:46 ΠΜ, mp123 είπε

Εγω περιμενα το 350 να καει κατω απο 3.5. Εμενα το forza 750  4/100  καιει μεσα στην πολη κσι μονιμα στο sport mode.

Αυτό περίμενα και εγώ φίλε αλλιώς θα αγόραζα το 750. 4.5 λίτρα και πάνω σε 350αρι σκούτερ δεν λέει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, giorgaras_OGAME είπε

Με γεμάτο ντεπόζιτο και στα δύο (το  sh μικρότερο) στις ίδιες αποστάσεις το sh μου έβγαζε 3 βδομάδες γεμάτες και το forza τώρα με το ζόρι 2 

Άρα ήσουν υπερβολικός όταν έγραψες "είμαι συνέχεια στο βενζινάδικο ενώ με το άλλο ξεχνούσα να βάλω βενζίνη".

Πάντως είναι τέρμα μπακαλίστικος ο τρόπος που κάνεις σύγκριση, δλδ το πόσες βδομάδες βγάζει ένα γέμισμα.

26 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Άρα ήσουν υπερβολικός όταν έγραψες "είμαι συνέχεια στο βενζινάδικο ενώ με το άλλο ξεχνούσα να βάλω βενζίνη".

Πάντως είναι τέρμα μπακαλίστικος ο τρόπος που κάνεις σύγκριση, δλδ το πόσες βδομάδες βγάζει ένα γέμισμα.

Δεν είναι και λίγο να πηγαίνεις 1 βδομάδα νωρίτερα για γέμισμα και μάλιστα με μεγαλύτερο ντεπόζιτο. Και να πω ότι πήρα κάνα 750 οκ αλλά 350αρι έχω 

Στις 11/4/2022 στις 9:12 ΠΜ, afentiko είπε

Γύρω στο 4,5 καίει παιδιά. Ειδικά αν κινείσαι σε αστικό κλοιό (φανάρι κάθε 100 μέτρα + κίνηση) δε πρόκειται να κάψει λιγότερο. Γενικά η Χόντα τα τελευταία 10 χρόνια ήταν φοβερή όσον αφορά την κατανάλωση σε όλα τα μοντέλα που έχει βγάλει (σκουτερ και μοτοσυκλέτες), το φόρζα 300 πολύ τίμια κατανάλωση. Στο 350 απέτυχε όσον αφορά την κατανάλωση γιατί κατά τ'άλλα είναι φοβερό για την κατηγορία του.

Δυστυχώς το σταμάτα ξεκίνα είναι ότι χειρότερο για την κατανάλωση 

8 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε

Η κατανάλωση μετριέται σε lt/100km, το ανά πόσες βδομαδες παει κανείς πρατήριο δεν είναι τρόπος μέτρησης κατανάλωσης.

• Like 1
  • Thanks 1

Σου αρέσει το νέο σου μηχανάκι;
Το ευχαριστιέσαι;

Μην αναλώνεσαι για 4-5€ τον μήνα, αλλιώς να αγόραζες κάτι άλλο με κριτήριο την κατανάλωση μόνο και πιθανών μικρότερο σε κυβικά.

Με την πρωτοποριακή μέθοδο μέτρησης από το Α.Μ.Α.Ν. teleshoping aka εβδομάδες/ντεπόζιτο, δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη πόσο καις.

58 λεπτά πριν, halvas69 είπε

Με την πρωτοποριακή μέθοδο μέτρησης από το Α.Μ.Α.Ν. teleshoping aka εβδομάδες/ντεπόζιτο, δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη πόσο καις.

Δε τα ξέρεις καλά. Είναι η νέα μέθοδος εγκεκριμένη από το CERN.

Θα είναι αναγκασμενες από το νέο έτος να τη χρησιμοποιούν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες αλλιώς δε θα μπορούν να πουλήσουν τα αυτοκίνητα τους στην ΕΕ.

Και από το 2030 θα έχουμε νέα μέθοδο. Τραγούδια ανά ντεπόζιτο.

Δηλαδή πόσα τραγούδια μπορεί να παίξει το ηχοσύστημα μέχρι να χρειαστεί ανεφοδιασμό

Ts φαντάζομαι είσαι από αυτούς που λένε, δε με νοιάζει πόσο πήγε η βενζίνη. Εγώ 5€ έβαζα, 5€ θα βάζω. Άρα δε με επηρεάζει

• Like 1

Στις 13/4/2022 στις 11:44 ΠΜ, halvas69 είπε

Σου αρέσει το νέο σου μηχανάκι;
Το ευχαριστιέσαι;

Μην αναλώνεσαι για 4-5€ τον μήνα, αλλιώς να αγόραζες κάτι άλλο με κριτήριο την κατανάλωση μόνο και πιθανών μικρότερο σε κυβικά.

Πάλι καλά που δεν πήρα το tmax που ήθελα γιατί δεν θα προλάβαινα να βάζω βενζίνη 😂

7 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε

Πάλι καλά που δεν πήρα το tmax που ήθελα γιατί δεν θα προλάβαινα να βάζω βενζίνη 😂

Πιο tmax.παει αυτο ακλαφτο με τις τιμες που το δινει τωρα.   forza 750 τρενο με καταναλωση την μιση απο το tmax. 😎

3 hours ago, mp123 said:

Πιο tmax.παει αυτο ακλαφτο με τις τιμες που το δινει τωρα.   forza 750 τρενο με καταναλωση την μιση απο το tmax. 😎

Ίδια τιμή το βλέπω πάντως. 

Από κατανάλωση έχουν τουλάχιστον 1λ/100χλμ διαφορά υπέρ του Honda. 

7 ώρες πριν, mp123 είπε

Φίλος που έχει το 560 δεν έχει πρόβλημα με την κατανάλωση απ'όσο λέει 

Ψειριζεις τη μαιμου χωρις λογο, για να εκανες με το sh ενα  ντεποζιτο για 3 εβδομαδες αυτο σημαινει πως σε 20 ημερες εκανες  βαρια 230 χιλιομετρα, αρα σε 5νθημερο 15 χιλιομετρα την ημερα….. σε τοσα ουτε να ζεσταθει δε προλαβαινει , λογικο να εχει καταναλωση. Για τετοια χλμ δεν θες 350 αλλα 150 κυβικα. Λαθος χρηση κανεις

• Thanks 1

38 λεπτά πριν, oddios είπε

Ψειριζεις τη μαιμου χωρις λογο, για να εκανες με το sh ενα  ντεποζιτο για 3 εβδομαδες αυτο σημαινει πως σε 20 ημερες εκανες  βαρια 230 χιλιομετρα, αρα σε 5νθημερο 15 χιλιομετρα την ημερα….. σε τοσα ουτε να ζεσταθει δε προλαβαινει , λογικο να εχει καταναλωση. Για τετοια χλμ δεν θες 350 αλλα 150 κυβικα. Λαθος χρηση κανεις

Η πιο σωστή απάντηση είναι η δική σου φίλε. Αλλά τι να κάνω τα χλμ αυτά είναι αναγκαστικά για δουλειές δεν τα κάνω για βόλτες οπότε δεν αποφεύγονται 

2 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε

Φίλος που έχει το 560 δεν έχει πρόβλημα με την κατανάλωση απ'όσο λέει 

Εγω εναν που ρωτησα 6/100 παει νορμαλ.

7 ώρες πριν, NickTG είπε

Ίδια τιμή το βλέπω πάντως. 

Από κατανάλωση έχουν τουλάχιστον 1λ/100χλμ διαφορά υπέρ του Honda. 

Το απλο ναι αλλα κανεις δεν παιρνει το απλο.  Η θα πας στο τεκ η τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...