giorgaras_OGAME Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω αγοράσει το forza 350 από τον Οκτώβριο και καίει υπερβολικά . Έχει κανένας το συγκεκριμένο μηχανάκι να μου πει την γνώμη του? Να σημειωθεί ότι δεν είμαι τύπος που ανοίγει τέρμα το γκάζι συνέχεια για να δικαιολογηθεί αυτή η κατανάλωση. Σε σχέση με το Sh300i που είχα πριν η διαφορά είναι τεράστια, ξεχνούσα να του βάλω βενζίνη και τώρα είμαι συνέχεια στο βενζινάδικο Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από giorgaras_OGAME Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε Έχω αγοράσει το forza 350 από τον Οκτώβριο και καίει υπερβολικά . Έχει κανένας το συγκεκριμένο μηχανάκι να μου πει την γνώμη του? Να σημειωθεί ότι δεν είμαι τύπος που ανοίγει τέρμα το γκάζι συνέχεια για να δικαιολογηθεί αυτή η κατανάλωση. Σε σχέση με το Sh300i που είχα πριν η διαφορά είναι τεράστια, ξεχνούσα να του βάλω βενζίνη και τώρα είμαι συνέχεια στο βενζινάδικο Η κατανάλωση μετριέται σε λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, μόνο αν γράψεις αυτό το νούμερο θα μπορέσει να σου πει κάποιος αν του φαίνεται πολύ ή όχι, τα "καίει υπερβολικά" και "είμαι συνέχεια στο βενζινάδικο" δεν λένε κάτι. Πάντως αν καίει 10-15% παραπάνω από το sh είναι φυσιολογικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Παραπονιέσαι για την κατανάλωση και δεν αναφέρεις το σημαντικότερο. Πόση είναι αυτή. Δηλαδή τι να συζητήσουμε τώρα; Αναφέρουν πάντως ότι παίζει στα 4,5/100. Υποθέτω ότι ο τρόπος οδήγησης δεν έχει αλλάξει και κινείσαι στις ίδιες περιοχές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 έβαζα 10 ευρω, βάζω 10 ευρώ, παω πιο συχνα βενζινάδικο άρα καίει παραπάνω. sorry αλλα οπως ειπαν, γράψε ποσο καίει γιατι αλλιώς δεν βγάζει νοημα το thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Έαν σου καίει γύρω στα 4.5 4.7 όπως προαναφέρθηκε είναι απόλυτα φυσιολογικό μην κοιτάς το 3.5 που λέει η χοντα δεν υπάρχει σε πραγματικές συνθήκες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgaras_OGAME Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Bitbit είπε Παραπονιέσαι για την κατανάλωση και δεν αναφέρεις το σημαντικότερο. Πόση είναι αυτή. Δηλαδή τι να συζητήσουμε τώρα; Αναφέρουν πάντως ότι παίζει στα 4,5/100. Υποθέτω ότι ο τρόπος οδήγησης δεν έχει αλλάξει και κινείσαι στις ίδιες περιοχές Μου γράφει στο κοντέρ ότι μέσος όρος είναι 4.3 αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 5 λίτρα στα 100 έχω υπολογίσει εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, basilis_k6 είπε έβαζα 10 ευρω, βάζω 10 ευρώ, παω πιο συχνα βενζινάδικο άρα καίει παραπάνω. sorry αλλα οπως ειπαν, γράψε ποσο καίει γιατι αλλιώς δεν βγάζει νοημα το thread. Η βενζίνη είχε 1.50 και τώρα 2.10. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από spirosta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε Μου γράφει στο κοντέρ ότι μέσος όρος είναι 4.3 αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 5 λίτρα στα 100 έχω υπολογίσει εγώ Πας σβελτα, ειναι μαλλον αστρωτο και euro 5. Δυστυχώς τοσο καιει. Ισως σιγα σιγα να κατέβει στο 4.5 αλλα παρακατω δεν νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Γύρω στο 4,5 καίει παιδιά. Ειδικά αν κινείσαι σε αστικό κλοιό (φανάρι κάθε 100 μέτρα + κίνηση) δε πρόκειται να κάψει λιγότερο. Γενικά η Χόντα τα τελευταία 10 χρόνια ήταν φοβερή όσον αφορά την κατανάλωση σε όλα τα μοντέλα που έχει βγάλει (σκουτερ και μοτοσυκλέτες), το φόρζα 300 πολύ τίμια κατανάλωση. Στο 350 απέτυχε όσον αφορά την κατανάλωση γιατί κατά τ'άλλα είναι φοβερό για την κατηγορία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Εγω περιμενα το 350 να καει κατω απο 3.5. Εμενα το forza 750 4/100 καιει μεσα στην πολη κσι μονιμα στο sport mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Damn, 4,5λ/100 για 350αρι σκουτερ. Πηγα το ΜΤ μου λιγο ησυχα για ενα ντεποζιτο και εγραψε 5λ/100. Αρκετα υψηλη καταναλωση που προφανως θα ειναι θεμα μοντελου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 56 minutes ago, Dantε said: Damn, 4,5λ/100 για 350αρι σκουτερ. Πηγα το ΜΤ μου λιγο ησυχα για ενα ντεποζιτο και εγραψε 5λ/100. Αρκετα υψηλη καταναλωση που προφανως θα ειναι θεμα μοντελου. 5.5 έχω σε SV 650 με φυσιολογική χρήση αλλά χωρίς να με νοιάζει η κατανάλωση καθώς κάνω λίγα χιλιόμετρα. Πάντως μια ματιά που έριξα εδώ: https://www.spritmonitor.de/en/ Στο Forza 350 βγάζουν 3.5λ μέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, NickTG είπε 5.5 έχω σε SV 650 με φυσιολογική χρήση αλλά χωρίς να με νοιάζει η κατανάλωση καθώς κάνω λίγα χιλιόμετρα. Πάντως μια ματιά που έριξα εδώ: https://www.spritmonitor.de/en/ Στο Forza 350 βγάζουν 3.5λ μέση. Καλα οι καταναλωσεις που εχει στο spritmonitor ειναι παντα χαμηλοτερες. Αλλα ειναι χρησιμο για να κανεις συγκριση μεταξυ μοντελων,καθως η διαφορα που προκυπτει ειναι ρεαλιστικη. Σε μηχανη με το μοτερ του sv και το ψεκασμο πρωτης γενιας,εντος εγραφε καπου 6 σε χρηση οικονομικη.Ανεβαινε παραπανω αν πηγαινες πιο επιθετικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 18 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε Μου γράφει στο κοντέρ ότι μέσος όρος είναι 4.3 αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 5 λίτρα στα 100 έχω υπολογίσει εγώ Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πόσο ακριβώς σου έκαιγε το SH, μήπως 1-2l/100km? Εκτός και αν ήσουν πολύ υπερβολικός όταν έγραφες για "τεράστια" διαφορά, και ότι "είμαι συνέχεια στο βενζινάδικο ενώ με το άλλο ξεχνούσα να βάλω βενζίνη". Πάντως λίγο απίθανο να γράφει 4,3 και στην πραγματικότητα να καις 5, πιο πιθανό το βρίσκω να έκανες λάθος υπολογισμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/4/2022 στις 7:58 ΜΜ, giorgaras_OGAME είπε Μου γράφει στο κοντέρ ότι μέσος όρος είναι 4.3 αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 5 λίτρα στα 100 έχω υπολογίσει εγώ Εξαρταται απο το τροπο που το δουλευεις αλλα και απο το που το δουλευεις, αν εισαι συνεχως μεσα σε πολη και σταματα-ξεκινα ειναι νορμαλ αυτο που βλεπεις, δεν προκυτε να δεις ποτε κατω απο 4,5/100 ακομη και με τερμα οικονομικη οδηγηση σε τετοιες συνθηκες. Επισης οταν λες τεραστια διαφορα καταναλωσης σε σχεση με το sh δηλαδη ποσο εκαιγε αυτο? Αποκλειεται να ηταν κατω απο 3,5-4lt/100km Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα