motox Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τι όριο υπάρχει στις αναλήψεις μετρητών από τράπεζα αν γνωρίζει κανείς,πχ αν θέλω να πάω στον γκισέ να κάνω ανάληψη 5000 ευρώ θα με ρωτήσουν γιατί τα θέλω ,που τα πάω η κάτι τέτοιο;Εν πάλι αυτά τα 5000 τα τραβάω κάθε μέρα από 1000 από ΑΤΜ θα έχω θέμα;.Ευχαριστω.
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Κάθε τράπεζα έχει προεπιλεγμένο ημερήσιο όριο ανάληψης από ΑΤΜ. Γκούγκλαρε αυτήν που σ' ενδιαφέρει και δες. Της Άλφα πχ το θυμάμαι (πρόπερσι) στα 8 κατοστάρικα. Μπορείς όμως να αιτηθείς επέκτασή του (πχ με mail, ή μέσω e-banking). Στο γκισέ (δεν ξερω αν είναι διαφορετικό το όριο) φυσικά και δεν θα σε ρωτήσουν (...αν το κάνουν πες τους θέλω να τα πάω σε ανταγωνίστρια τράπεζα ;ρ).
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 31 minutes ago, motox said: Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τι όριο υπάρχει στις αναλήψεις μετρητών από τράπεζα αν γνωρίζει κανείς,πχ αν θέλω να πάω στον γκισέ να κάνω ανάληψη 5000 ευρώ θα με ρωτήσουν γιατί τα θέλω ,που τα πάω η κάτι τέτοιο;Εν πάλι αυτά τα 5000 τα τραβάω κάθε μέρα από 1000 από ΑΤΜ θα έχω θέμα;.Ευχαριστω. οχι δεν εχεις θεμα.have done this σε atm.σε ταμειο αν σε ρωτησουν τι τα θες δεν νομιζω οτι εισαι υποχρεωμενος να πεις.ή απλα προσωπικοι λογοι. Just now, washcloud said: Κάθε τράπεζα έχει προεπιλεγμένο ημερήσιο όριο ανάληψης από ΑΤΜ. Γκούγκλαρε αυτήν που σ' ενδιαφέρει και δες. Της Άλφα πχ το θυμάμαι (πρόπερσι) στα 8 κατοστάρικα. Μπορείς όμως να αιτηθείς επέκτασή του (πχ με mail, ή μέσω e-banking). Στο γκισέ (δεν ξερω αν είναι διαφορετικό το όριο) φυσικά και δεν θα σε ρωτήσουν (...αν το κάνουν πες τους θέλω να τα πάω σε ανταγωνίστρια τράπεζα ;ρ). αλλαζεις το οριο και online σε μερικες τραπεζες
Bitbit Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) αν πάρεις μεγάλο ποσό θα σε ρωτήσουν. Βασικά το κάνανε παλαιότερα. Φαντάζομαι και τώρα. Δεν το άκουσα από κάπου. το ξέρω προσωπικά. Διότι πρέπει να δώσουμε και λογαριασμό τι θα κάνουμε τα λεφτά μας. Τυπικό είναι, δε τρέχει κάτι. Αν σε ρωτήσουν πες ότι θες να τα φας στις τάνες. Δε νομίζω να συνεχίσουν τη συζήτηση Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από Bitbit 2
gokuthelegend Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, washcloud είπε Κάθε τράπεζα έχει προεπιλεγμένο ημερήσιο όριο ανάληψης από ΑΤΜ Αλλά αν έχεις e-banking τότε μπορείς να μπεις και να το αλλάξεις, και δεν χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Για εντός του καταστήματος στον γκισέ δεν ξέρω.
motox Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Αλλά αν έχεις e-banking τότε μπορείς να μπεις και να το αλλάξεις, και δεν χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Για εντός του καταστήματος στον γκισέ δεν ξέρω. Το γνωρίζω αλλά δεν με αφηνει να το αλλάξω μέχρι 1000 πάει όσο το είχα δλδ.
GREGORYMO Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 25 λεπτά πριν, motox είπε Το γνωρίζω αλλά δεν με αφηνει να το αλλάξω μέχρι 1000 πάει όσο το είχα δλδ. Τα σηκώνεις από το γκισέ.
_Biohazard_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Σε γκισέ σε ρωτάνε, η απάντηση είναι "για προσωπικούς λόγους" και παπαλα.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 30 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Για ποιο λόγο ρωτάνε? Πάμε καλά? Γιατί μπορεί να είσαι θύμα απατεώνων.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δεν σε ρωτάνε απλα στο ταμείο σε βάζουν να υπογράψεις και χαρτί, εκτός αυτού πρεπει να τους ενημερώσεις για το ποσον που θα κανεις ανάληψη πριν πας και στην συνέχεια θα σου πουν ποτε μπορεις να το πάρεις.
eidikos33 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί μπορεί να είσαι θύμα απατεώνων. Και ο απατεώνας δεν θα ορμηνεψει τι θα πει στον ταμεία το θύμα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Εχω κανει αναληψη απο Εθνικη τραπεζα 33.500 ευρω με προειδοπιηση δυο μερες πριν χωρις κανενα προβλημα .Ηταν επιταγη που εγινε κατεθεση και ταυτοχρονα αναληψη στο λογαριασμο μου Δεν γινοταν αλοιως.Αν δεν ειχα λογαριασμο επρεπε να ανοιξω.
SilentVoice Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Τα βγάζεις με τραπεζική επιταγή αν είναι να πάνε όλα μαζεμένα. Π.χ. Για αγορά αυτοκινήτου. Αν βγει στο όνομα σου νομίζω δεν υπάρχει κόστος και απλά υπογράφεις από πίσω και την δίνεις. Νομίζω είναι το πιο ασφαλές από το να κουβαλάς τόσα μετρητά μαζί σου.
Lakou Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, SilentVoice είπε Τα βγάζεις με τραπεζική επιταγή αν είναι να πάνε όλα μαζεμένα. Π.χ. Για αγορά αυτοκινήτου. Αν βγει στο όνομα σου νομίζω δεν υπάρχει κόστος και απλά υπογράφεις από πίσω και την δίνεις. Νομίζω είναι το πιο ασφαλές από το να κουβαλάς τόσα μετρητά μαζί σου. Τραπεζική επιταγή από Πειραιώς χωρίς κόστος και χωρίς όριο.. αυτό το επιβεβαιώνω και εγώ (το εκανα την προηγούμενη εβδομάδα). Αλλά νομίζω ότι ο φίλος θέλει μετρητό στο χέρι…..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα