Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ,εχω ενα θεμα,σε ενα nzxt h1 πολλες φορες τον τελευταιο καιρο παταω και δεν φορτώνει...ανοιγει και μενει με μαυρη οθονη...με την δεύτερη καμια φορα και με την τρίτη ανοιγει.αλλες φορες κανονικα..

Το δευτερο θεμα που εχω απο χτες,απο την στιγμη που παταω το κουμπι κανει καποια δευτερολεπτα να ξεκινησει,δηλαδη να κανει On,παλια με το που παταγα κατευθειαν ανοιγε,δεν εννοω να μπει στα windows,να κανει On το Pc....

κανα τροφοδοτικο λετε η κατι αλλο?

εχει τύχει σε κανενα?

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμάσατε να κάνετε εκκίνηση του PC κουμπώνοντας το header του Reset στο Power Button;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

ειτε εχεις κανει oc ειτε οχι αλλαζεις το τροφοδοτικο σου ποιο ειναι πες μας και ποσο καιρο το εχεις και με τι μητρικη και cpu και καρτα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Δοκιμάσατε να κάνετε εκκίνηση του PC κουμπώνοντας το header του Reset στο Power Button;

οχι θα το τσεκαρω και θα σας πω...αυτο που διαβασα καπου και εκανα ειναι να βγαλω την ρυθμιση απο τα windows να κανει γρηγορη εκκίνηση

,το εκανα σημερα οποτε πρεπει να το παρακουλουθησω αν διορθώθηκε το προβλημα...

αλλα και αυτο που αργει να κανει on ειναι τρελο...παταω το κουμπι και μετα απο 3-4 δευτερολεπτα αναβει,αυτο αρχισε σημερα...

43 λεπτά πριν, triplex1 είπε

ειτε εχεις κανει oc ειτε οχι αλλαζεις το τροφοδοτικο σου ποιο ειναι πες μας και ποσο καιρο το εχεις και με τι μητρικη και cpu και καρτα

οχι oc δεν εχω κανει....το εχω 2 χρονια περιπου ,ειναι της nzxt γιατι το δινει μαζι με το case ,τροφοδοτικο ,υδροψυξη για cpu και καλωδια,το τροφοδοτικο ειναι 650w,amd 5 3600x - asus b550 i -rtx 3070 ti fe,

εχω κανει custom loop και εχω κανει και την καρτα με υδροψυξη

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, xakou1985 είπε

οχι θα το τσεκαρω και θα σας πω...αυτο που διαβασα καπου και εκανα ειναι να βγαλω την ρυθμιση απο τα windows να κανει γρηγορη εκκίνηση

,το εκανα σημερα οποτε πρεπει να το παρακουλουθησω αν διορθώθηκε το προβλημα...

αλλα και αυτο που αργει να κανει on ειναι τρελο...παταω το κουμπι και μετα απο 3-4 δευτερολεπτα αναβει,αυτο αρχισε σημερα...

οχι oc δεν εχω κανει....το εχω 2 χρονια περιπου ,ειναι της nzxt γιατι το δινει μαζι με το case ,τροφοδοτικο ,υδροψυξη για cpu και καλωδια,το τροφοδοτικο ειναι 650w,amd 5 3600x - asus b550 i -rtx 3070 ti fe,

εχω κανει custom loop και εχω κανει και την καρτα με υδροψυξη

αν μπορεις να βρεις ενα 2ο να δοκιμασεις καλως αλλιως παρε καινουριο και καποιο επωνυμο , εχεις βαρια καρτα και το cpu ειναι στα 95watt χωρις ζορια , αν πλακωνεσαι σε κανα παιχνιδι σε καθημερινη βαση τα εχει φτυσει , παρε ενα corsair 750 ή Seasonic , Coolermaster σε gold και θα'σαι καλυμμενος

Δημοσ.

τελικα βρεθηκε το προβλημα!ειχαν και αλλοι το ιδιο προβλημα σε διαφορα ξενα φορουμ.

Η λυση τελικα ηταν οτι λογο οτι εχω κανω custom loop σε μια σταλια κουτι,καπου πιεζε η μια σωληνα την μητρικη με αποτελεσμα 

να ειναι μονιμα πατημενο το κουμπι του bios,πριν ανοιξω το κουτι ηταν σαν κολλημενο,δεν μπορουσες να το πατησεις,anyway ολα καλα τελικα!

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...