Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, triplex1 είπε Οτι σε ειπε ο Kthulhou , παιρνεις καλωδιο rca με jack 3.5'' στη μητρικη ανταπτορα και στελνεις τον ηχο στην tv και σε παιζει κανονικοτατα https://www.skroutz.gr/s/24175127/Nedis-3-5mm-male-2x-RCA-female-CAGB22940BK.html 7 λεπτά πριν, Kthulhou είπε https://www.e-shop.gr/hama-30455-35mm-stereo-plug-2xrca-plugs-2m-p-PER.752679 Σας ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 anytime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 αν δεν παιξει με το παραπανω εχεις και αυτο https://www.skroutz.gr/s/10360759/Cable-Scart-male-3-5mm-male-1-5m-05-00-0016.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, hp8 είπε αν δεν παιξει με το παραπανω εχεις και αυτο https://www.skroutz.gr/s/10360759/Cable-Scart-male-3-5mm-male-1-5m-05-00-0016.html Δε νομίζω οτι θα κάνει κάτι με αυτό. Η τηλεόραση από σκαρτ δίνει κανάλι. Θεωρώ αδύνατο να δίνει σήμα από μια πηγή εισόδου video και να δίνει ήχο από άλλη πηγή εισόδου video. Αν υπάρχει περίπτωση μα παίξει κάτι είναι το jack to rca που σωστά προτάθηκε. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, nickol-us είπε Δε νομίζω οτι θα κάνει κάτι με αυτό. https://www.freetv.ie/3.5mm-to-scart/ αντιστοιχο αλλα με επιπλεον καλωδια https://www.e-shop.gr/cablexpert-ccv-4415-adapter-scart-plug-to-3-rca-jacks-and-1-s-video-jack-with-switch-p-PER.583638?gclid=EAIaIQobChMI2uPzwdGH9wIVxIjVCh3AYwEkEAYYASABEgKZVfD_BwE Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, hp8 είπε https://www.freetv.ie/3.5mm-to-scart/ Α είναι και βίντεο.... ακόμη χειρότερα Δεν ξέρω αν έχω δει υπολογιστή που να βγάζει βίντεο από jack, σίγουρα πάντως αυτός του ts έλεγξα και δεν... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, nickol-us είπε Δεν ξέρω αν έχω δει υπολογιστή που να βγάζει βίντεο από jack, σίγουρα πάντως αυτός του ts έλεγξα και δεν.. για μεταφορά ήχου μιλάω από 3,5 jack του pc μεσω του scart στην τβ Το βίντεο που το είδες στην ανάρτηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, hp8 είπε για μεταφορά ήχου μιλάω από 3,5 jack του pc μεσω του scart στην τβ Το βίντεο που το είδες στην ανάρτηση ? Μάλλον δεν κατάλαβες το πρώτο μου μήνυμα και προφανώς δεν κατάλαβα γιατί μου έβαλες το λινκ στη δεύτερη. Εγώ δεν είπα οτι δεν κάνει το καλώδιο που πρότεινες για μεταφορά ήχου, είπα το σκαρτ από την τηλεόραση χρησιμοποιείται ως κανάλι και ως πηγή εισόδου βίντεο. Θεωρώ σχεδόν αδύνατο να μπορεί να παίξει η τηλεόραση βίντεο από το hdmi ενώ αναπαράγει ήχο (ουσιαστικά)από άλλη πηγή εισόδου βίντεο. Αν το έχεις κάνει και το λες με σιγουριά 100% τότε πες το να μην εκτίθεμαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Μάλλον δεν κατάλαβες όντως δεν καταλαβαίνω Η όλη ιστορία είναι να έχει ήχο στην tv από το pc Tιποτα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, hp8 είπε όντως δεν καταλαβαίνω Η όλη ιστορία είναι να έχει ήχο στην tv από το pc Tιποτα παραπάνω Χωρίς μεταφορά βίντεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, nickol-us είπε Χωρίς μεταφορά βίντεο; εννοείται Διάβασες το θέμα απο την αρχή ? Χαμηλό ήχο άφορα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, hp8 είπε εννοείται Διάβασες το θέμα απο την αρχή ? Χαμηλό ήχο άφορα Βασικά δεν εννοείται... Ο ts δεν είπε οτι θέλει να μεταφέρει ΜΟΝΟ ήχο, είπε οτι ο ήχος ακούγεται από τον υπολογιστή και (θεωρώ) αυτονόητα εννοεί οτι το βίντεο πάιζει στην tv. Αν ισχύει για το μόνο ήχο, τότε πάσο, (ίσως)μπορεί και με το καλώδιο που πρότεινες (το ίσως γιατί μιλάμε για 4πλο καρφί σε 3πλη υποδοχή, θα ψάχνει τα μέσα-έξω), αν δεν ισχύει το ΜΟΝΟ ήχο, το καλώδιο που πρότεινες 99% δεν κάνει/ Όπως και να έχει το αφήνω εδώ γιατί κατεβάσαμε ένα σορό άσκοπα μηνύματα. Ας μας λύσει ο ts την απορία στο τι θέλει να κάνει Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από nickol-us 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, nickol-us είπε Βασικά δεν εννοείται... Ο ts δεν είπε οτι θέλει να μεταφέρει ΜΟΝΟ ήχο, είπε οτι ο ήχος ακούγεται από τον υπολογιστή και (θεωρώ) αυτονόητα εννοεί οτι το βίντεο πάιζει στην tv. Αν ισχύει για το μόνο ήχο, τότε πάσο, (ίσως)μπορεί και με το καλώδιο που πρότεινες (το ίσως γιατί μιλάμε για 4πλο καρφί σε 3πλη υποδοχή, θα ψάχνει τα μέσα-έξω), αν δεν ισχύει το ΜΟΝΟ ήχο, το καλώδιο που πρότεινες 99% δεν κάνει/ Όπως και να έχει το αφήνω εδώ γιατί κατεβάσαμε ένα σορό άσκοπα μηνύματα. Ας μας λύσει ο ts την απορία στο τι θέλει να κάνει πηρε dvi σε hdmi και βλέπει εικόνα οκ ? Το pc έχει ενα μικρο ηχείο και δεν ακούγεται Ρωτηθηκε γιατι δεν συνδέει την έξοδο ήχου από το pc στη tv για να ακουει δυνατά και αφου εβαλε την φωτο με τις εισοδους εξοδους για τον ήχο προτάθηκαν τα παραπάνω Τίποτε άλλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, hp8 είπε πηρε dvi σε hdmi και βλέπει εικόνα οκ ? Το pc έχει ενα μικρο ηχείο και δεν ακούγεται Ρωτηθηκε γιατι δεν συνδέει την έξοδο ήχου από το pc στη tv για να ακουει δυνατά και αφου εβαλε την φωτο με τις εισοδους εξοδους για τον ήχο προτάθηκαν τα παραπάνω Τίποτε άλλο Ειλικρινά δεν ξέρω που το έχουμε χάσει και που δεν γίνομαι κατανοητός... Το καλώδιο dvi σε hdmi δεν το καταργεί, σωστά; Προτείνεις να βάλεις δεύτερο καλώδιο (jack σε scart) για να πάρει ήχο απο εκεί σωστά; Μα το scart η τηλεόραση το χρησιμοποιεί ως πηγή εισόδου av και έχει επικό της κανάλι. Ισχυρίζεσαι οτι θα παίζει εικόνα από το dvi σε hdmi στο κανάλι του hdmi (1 πχ) αλλά θα παίρνει ήχο από το scart, δηλαδή την άλλη πηγή video(av), εγώ ισχυρίζομαι οτι κατά 99% δεν παίζει, σε ρώτησα αν το έχεις δοκιμάσει και δεν απάντησες. Btw I rest my case... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από nickol-us 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Το καλώδιο dvi σε hdmi δεν το καταργεί, σωστά; σωστα 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε αλλά θα παίρνει ήχο από το scart ναι 3 λεπτά πριν, nickol-us είπε σε ρώτησα αν το έχεις δοκιμάσει και δεν απάντησες παιζω dvi σε hdmi και 3,5 jack pc σε 3,5 jack tv ξεχωριστά Σε τι μπορεί να διαφέρει το 3,5 jack audio - scart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα