vaggos231 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, giorginho είπε Σε εμένα αυτή που έστειλαν ήθελε απλώς ένα οποιοδήποτε ποσό μεγαλύτερο της αξίας της (πχ έστω 1€ μεγαλύτερο, όχι διπλάσιο). Ακριβώς τα ίδια και εγώ (και επιβεβαίωση και για εσένα ότι στην δική μου περίπτωση, είπαμε παραγγελία Παρασκευη πρωί, παραλαβη Δευτέρα, η δωροεπιταγή είναι άνευ περιορισμού τύπου "διπλάσιας αξίας" 😉). xmm, στην αρχη η πωλητρια μου ειπε οτι ισχυει για διπλασια, μετα στο λαιβ τσατ μου ειπε εστω 1 ευρω μεγαλυτερο. και σαν χαζος την ρωτησα "σιγουρα;" και ειπε μισο, και εν τελει μου ειπε για διπλασια. και τωρα εγω εχω διλημμα, να παω να το τσιμπησω το κινητακι με ρισκο η οχι;
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Στις 11/4/2022 στις 12:45 ΜΜ, hurin είπε Αγ Παρασκευή, Χολαργός, Ν Ηράκλειο, όλα εκθεσιακά με εμφανές burn in Δεν βλεπω ουτε μια αναρτηση με κατι διαφορετικο τοσες ημερες μετα, οποτε προφανως δεν υπαρχει λογος να ειναι ανοικτο το θεμα αφου δεν υπαρχει η προσφορα του τιτλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις