Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George! είπε

Δεν τα πουλάει ως καινούρια γι' αυτό και δεν σε αφήνει να τα παραγγείλεις από το site.

Από τη στιγμή που δεν σε ενημερώνει ότι αυτό που αγοράζεις είναι μεταχειρισμένο πουθενά, ναι ως καινούργια τα πουλάει.

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Από τη στιγμή που δεν σε ενημερώνει ότι αυτό που αγοράζεις είναι μεταχειρισμένο πουθενά, ναι ως καινούργια τα πουλάει.

Οταν πας στο καταστημα σε ενημερωνουν. Εξαλου παιρνεις open box. 

• Sad 1
Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα μόλις διάβασα βιαστικά το thread, όσο αφορά τα τελευταία μοντέλα samsung μην μπείτε καν στο κόπο να σκεφτείτε εκθεσιακό η μη. Πλέον τα εκθεσιακά της samsung είναι φτιαγμένα καθαρά και μόνο γι αυτόν τον σκοπό είναι αδύνατο να λειτουργήσουν ως τηλέφωνο, για όποιον έχει ακόμα ενδοιασμούς ας πεταχτεί σε οποιοδήποτε κατάστημα με standακι samsung να βρει συσκευή με υποδοχή sim card 😉. Όσο για τις προσφορές που παίζουν τελευταία να πω ότι είχα πολλούς ενδοιασμούς μέχρι που κατάφερα και πήρα από public s22 ultra 12ram 512gb στα 1216 ευρώ τιμή λιανικής, αν είχα αφμ ΝΠ θα μου αφορούσαν και το ΦΠΑ (μου το πρότειναν). Συμβουλή σε όποιον παίρνει κάτι από κοτσόβολο με έκπτωση επόμενης αγοράς με χρονικό περιορισμό (πχ. 1 μήνα) απλά αγοράστε με αυτό την gift card τους για ένα χρόνο και στείλτε τους φιλάκια.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Kanellos_p είπε

Καλησπέρα κι από μένα μόλις διάβασα βιαστικά το thread, όσο αφορά τα τελευταία μοντέλα samsung μην μπείτε καν στο κόπο να σκεφτείτε εκθεσιακό η μη. Πλέον τα εκθεσιακά της samsung είναι φτιαγμένα καθαρά και μόνο γι αυτόν τον σκοπό είναι αδύνατο να λειτουργήσουν ως τηλέφωνο, για όποιον έχει ακόμα ενδοιασμούς ας πεταχτεί σε οποιοδήποτε κατάστημα με standακι samsung να βρει συσκευή με υποδοχή sim card 😉. Όσο για τις προσφορές που παίζουν τελευταία να πω ότι είχα πολλούς ενδοιασμούς μέχρι που κατάφερα και πήρα από public s22 ultra 12ram 512gb στα 1216 ευρώ τιμή λιανικής, αν είχα αφμ ΝΠ θα μου αφορούσαν και το ΦΠΑ (μου το πρότειναν). Συμβουλή σε όποιον παίρνει κάτι από κοτσόβολο με έκπτωση επόμενης αγοράς με χρονικό περιορισμό (πχ. 1 μήνα) απλά αγοράστε με αυτό την gift card τους για ένα χρόνο και στείλτε τους φιλάκια.

Ξερω τι λες, αλλα οταν τα πουλανε ετσι δεν ειναι μονο με wifi. Εχουν Imei κανονικα και συστημικα στην samsung δεν ειναι demo unit. Αυτο που αναφερεις εσυ εχει καιρο που εχει ψιλο σταματησει και οταν το κανουν τα μαζευουν συνηθως αντιπροσωποι.

Δημοσ.
Στις 9/4/2022 στις 8:18 ΜΜ, andreas1gr είπε

image.png.fa60bbb3732b34d51e475a6e8c2f573f.png

Παρέλαβα σήμερα τη δωροεπιταγή από αυτή την προσφορά και γράφει ότι λήγει 31 Μαΐου τελικά αντί για 30 Απριλίου. Μια χαρά.

Στο SMS έχει λινκ για τους όρους που είναι οι στάνταρ όροι εξαργύρωσης δωροεπιταγής, δεν αναγράφει δηλαδή εκεί κάτι για αγορά διπλάσιας αξίας. Μένει να φανεί στην πράξη βέβαια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giama είπε

Παρέλαβα σήμερα τη δωροεπιταγή από αυτή την προσφορά και γράφει ότι λήγει 31 Μαΐου τελικά αντί για 30 Απριλίου. Μια χαρά.

Στο SMS έχει λινκ για τους όρους που είναι οι στάνταρ όροι εξαργύρωσης δωροεπιταγής, δεν αναγράφει δηλαδή εκεί κάτι για αγορά διπλάσιας αξίας. Μένει να φανεί στην πράξη βέβαια.

Μακάρι να είναι έτσι.

Το ζητούμενο είναι να χρειάζεσαι να αγοράσεις κάτι, το οποίο θα το αγόραζες άμεσα και ανεξάρτητα από την προσφορά…

Αλλιώς βγαίνεις «χαμένος» από την «προσφορά»…

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Μακάρι να είναι έτσι.

Το ζητούμενο είναι να χρειάζεσαι να αγοράσεις κάτι, το οποίο θα το αγόραζες άμεσα και ανεξάρτητα από την προσφορά…

Αλλιώς βγαίνεις «χαμένος» από την «προσφορά»…

Σωστά.

Για μικρά πάντως σχετικά ποσά υπάρχουν επιλογές από πράγματα που έχουν και εκεί την ίδια τιμή όπως και αλλού και πιθανόν να είναι έξοδα που έτσι κι αλλιώς θα κάνεις, π.χ. κάρτες Netflix. Επιτόπου σε κατάστημα λογικά και κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας θα μπορείς να πάρεις.

Για μεγάλα ποσά είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Giama είπε

Σωστά.

Για μικρά πάντως σχετικά ποσά υπάρχουν επιλογές από πράγματα που έχουν και εκεί την ίδια τιμή όπως και αλλού και πιθανόν να είναι έξοδα που έτσι κι αλλιώς θα κάνεις, π.χ. κάρτες Netflix. Επιτόπου σε κατάστημα λογικά και κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας θα μπορείς να πάρεις.

Για μεγάλα ποσά είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

Έχεις την καλοσύνη να ανεβάσεις το link με τους όρους από το sms;

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Giama είπε

Παρέλαβα σήμερα τη δωροεπιταγή από αυτή την προσφορά 

Πότε έγινε η αγορά; Με sms παρέλαβες την δωροεπιταγη ή με email;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, terry308 είπε

Πότε έγινε η αγορά; Με sms παρέλαβες την δωροεπιταγη ή με email;; 

Online παραγγελία την Παρασκευή. Παρέλαβα χθες (edit: Λάθος, προχθές Δευτέρα) το απόγευμα την παραγγελία και σήμερα το μεσημέρι τη δωροεπιταγή με SMS.

(Δεν παρήγγειλα το S21 Ultra του τίτλου του θέματος, απλά κινητό άνω των 300 Ευρώ που παίρνει δωροεπιταγή με βάση την προσφορά που αναφέρθηκε στο θέμα.)

Επεξ/σία από Giama
  • Thanks 1
Δημοσ.

εμενα παντως, και στο καταστημα και στο live chat του κωτσου, μου ειπαν οτι ειναι μονο για αγορα διπλασιας αξιας. και για αυτο δεν αγορασα το κινητο. τωρα αν καποιος εχει εξαργυρωσει ας το πει1248903397_Screenshot2022-04-13at19-28-41SamsungGalaxyA52s5G128GBBlacknSmartphone-kotsovolos_gr-kotsovolos_gr.png.8cd6c0e132c9b374127e02369b66525e.png

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Giama είπε

Online παραγγελία την Παρασκευή. Παρέλαβα χθες το απόγευμα την παραγγελία και σήμερα το μεσημέρι τη δωροεπιταγή με SMS.

(Δεν παρήγγειλα το S21 Ultra του τίτλου του θέματος, απλά κινητό άνω των 300 Ευρώ που παίρνει δωροεπιταγή με βάση την προσφορά που αναφέρθηκε στο θέμα.)

Ούτε εγώ πήρα του τίτλου, Σάββατο πρωί 0830 παραγγελία & 1200 το παρέλαβα από κατάστημα, η κοπέλα που με εξυπηρετούσε μου απάντησε ότι θα έρθει σε sms... ακόμα τίποτα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vaggos231 είπε

εμενα παντως, και στο καταστημα και στο live chat του κωτσου, μου ειπαν οτι ειναι μονο για αγορα διπλασιας αξιας. και για αυτο δεν αγορασα το κινητο. τωρα αν καποιος εχει εξαργυρωσει ας το πει

Όταν έκανα την παραγγελία δεν το έγραφε αυτό ακόμα στη σελίδα του προϊόντος, έγραφε σκέτο για επόμενη αγορά. Δεν ξέρω αν τυχόν για όσους παρήγγειλαν νωρίτερα τους δίνουν δωροεπιταγή χωρίς τον περιορισμό της διπλάσιας αξίας. Ψιλοχλωμό το κόβω, αλλά καλό θα ήταν να ενημερώσει και κάποιος που παρήγγειλε αργότερα από εμένα. Θα ενημερώσω κι εγώ όταν την εξαργυρώσω.

1 λεπτό πριν, terry308 είπε

Ούτε εγώ πήρα του τίτλου, Σάββατο πρωί 0830 παραγγελία & 1200 το παρέλαβα από κατάστημα, η κοπέλα που με εξυπηρετούσε μου απάντησε ότι θα έρθει σε sms... ακόμα τίποτα 

Έχω πάρει πολλές φορές προϊόντα που δίνουν δωροεπιταγή. Όποτε δεν ήρθε από μόνη της 1-2 μέρες μετά την παράδοση με εξυπηρέτησαν εύκολα από το τσατ, με την προϋπόθεση να έχουν περάσει 7 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή. Όποτε ρωτούσα πριν περάσει αυτό το διάστημα μού απαντούσαν όλοι οι εκπρόσωποι με κασέτα "μην ανησυχείτε, θα την λάβετε εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή". Αν επικοινωνούσα όμως αφού περνούσε αυτό το διάστημα κατέθεταν σχετικό αίτημα και μέσα σε 24 ώρες ερχόταν η δωροεπιταγή. Πριν τις 7 εργάσιμες ημέρες αρνούνται να καταθέσουν αίτημα και απαντούν με σιγουριά ότι θα την παραλάβω εντός του διαστήματος των 7 εργάσιμων ημερών...

Πάντως δεν είχα ποτέ θέμα να μην παραλάβω κάποια δωροεπιταγή από κάποια προσφορά του Κωτσόβολου, μόνο το πρόβλημα με την καθυστέρηση και την κατάθεση αιτήματος που αναφέρω παραπάνω. Κάποιες φορές είχαν προσθέσει και μισό ή ένα  μήνα στο περιθώριο εξαργύρωσης, πιθανόν μόνο στις περιπτώσεις που είχα αναφέρει ότι απομένουν ελάχιστες μέρες για την εξαργύρωση λόγω της καθυστέρησης να την αποστείλουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vaggos231 είπε

εμενα παντως, και στο καταστημα και στο live chat του κωτσου, μου ειπαν οτι ειναι μονο για αγορα διπλασιας αξιας. και για αυτο δεν αγορασα το κινητο. τωρα αν καποιος εχει εξαργυρωσει ας το πει

Σε εμένα αυτή που έστειλαν ήθελε απλώς ένα οποιοδήποτε ποσό μεγαλύτερο της αξίας της (πχ έστω 1€ μεγαλύτερο, όχι διπλάσιο). 

5 ώρες πριν, Giama είπε

Online παραγγελία την Παρασκευή. Παρέλαβα χθες (edit: Λάθος, προχθές Δευτέρα) το απόγευμα την παραγγελία και σήμερα το μεσημέρι τη δωροεπιταγή με SMS.

Ακριβώς τα ίδια και εγώ (και επιβεβαίωση και για εσένα ότι στην δική μου περίπτωση, είπαμε παραγγελία Παρασκευη πρωί, παραλαβη Δευτέρα, η δωροεπιταγή είναι άνευ περιορισμού τύπου "διπλάσιας αξίας" 😉). 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...