terry308 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εντος 7 ημερων απο την παραλαβη λεει, οποτε μεχρι τις 20-4 θα σου ερθει αν ολα πανε καλα. Αν παρελαβες απο καταστημα βεβαια, αλλιως παει παραπερα το μαξιμουμ. Το διάβασα στην εικόνα που σύναψε ο @andreas1gr
andreas1gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, cosmo21 είπε Νταξει μην σε αγχωνει τοσο αυτο. Παραγγελνεις οτι θες μεσω ιντερνετ, εξαργυρωνεις την επιταγη + καποια ευρω ( 5 € ξερω γω ) και μολις παραλαβεις πας καταστημα και κανεις υπαναχωρηση προιοντος. Προσεχεις να μην το εχεις ανοιξει καν και μολις κανεις την επιστροφη σου πιστωνεται το ποσο στον λογαριασμο σου και μπορεις να το εξαργυρωσεις οποτε θες μετα. 1.Το έχεις κάνει; 2.Ελπίζω να μην υπάρχει χρονική δέσμευση για το πιστωτικό;
shamrock1404 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Ο Κωτσοβολος είναι μανούλα στο σπρώξιμο εκθεσιακών..Το νου σας!Όταν δείτε διαθέσιμο μόνο στο κατάστημα,ούτε καν να μπείτε στον κόπο..Καμμένος 3-4φορες, με πιο πρόσφατη το trex στα 59,90,το οποίο ενώ το έδινε κ αποστολή, τσιγκουνευτηκα το 3ευρω κι όταν πήγα να παραλάβω από το κατάστημα Γλυφάδας(πάνω στη Βουλιαγμένης) ήταν ανοιχτό κι έλειπε ο φορτιστής..Κι η υπάλληλος μου είπε ότι τα ανοίγουν για έλεγχο...χαχα..Βέβαια, δεν έβγαλα κανένα αποτέλεσμα, γιατί κάτι αντιπροτασεις που μου έκαναν ήταν τουλάχιστον 20% πάνω από σκρουτζ..Όταν τους το είπα, μου απάντησαν ότι δεν έχει σχέση η ποιότητα τους με αυτή των σκρουτζομάγαζων..Γελάνε και οι φριτέζες... 1
George! Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Όταν γράφει διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα είναι πάντα εκθεσιακό, γι' αυτό και δεν αφήνει να κάνεις παραγγελία από το site. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Αν ηταν εκθεσιακο δεν θα το πουλουσαν στην αρχικη τιμη των 1099 ευρω.Ετσι θελω να πιστευω.Δεν βαζω το χερι μου στην φωτια βεβαια..Παντως,πριν κανα μηνα ειχε το Mediamarkt αντιστοιχο προωθητικο που εδινε 180 ευρω δωροεπιταγη.
George! Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, gustom2008 είπε Αν ηταν εκθεσιακο δεν θα το πουλουσαν στην αρχικη τιμη των 1099 ευρω.Ετσι θελω να πιστευω.Δεν βαζω το χερι μου στην φωτια βεβαια..Παντως,πριν κανα μηνα ειχε το Mediamarkt αντιστοιχο προωθητικο που εδινε 180 ευρω δωροεπιταγη. Δίνουν πρώτα τα σφραγισμένα και όταν εξαντληθούν εμφανίζει διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα για τα εκθεσιακά. Και ναι είναι στην ίδια τιμή. 1
Jake07 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Giama είπε Μεχρι τωρα παντα μπορουσες με τη δωροεπιταγη να παρεις δωροκαρτα Κωτσοβολος και ετσι να παρατεινεις ουσιαστικα τη διαρκεια για 1 χρονο. Πήγα να παραλάβω σήμερα το mi 11T, και στο ταμείο ρώτησα και μου είπαν ότι δε γίνεται. Τους είπα ότι στο παρελθόν έχει γίνει. Πήρε λοιπόν μια Gift card και την περνάει στο ταμείο με επιλογή να πληρωθεί μέσω δωροεπιταγης και δε το δεχόταν το σύστημα. Πήρα τηλέφωνο κεντρικά και ενώ αρχικά μου είπαν γίνεται, επέμεινα να μου το πουν υπεύθυνα. Με σύνδεσαν με έναν που ήταν θεωρητικά ο υπεύθυνος και μου είπαν ότι “πλέον” δε γίνεται. Αυτά. Πήγα πλαίσιο και το πήρα από εκεί. 90€ δωροεπιταγη μου είπαν αντί των 100 που θα έπαιρνα από Κωτσοβολο. 3 ώρες πριν, pflipsen είπε Εχει καταλάβει κανείς αν η δωροεπιταγή έχει όριο αγορών. Γιατί κάποιος κάπου ανέφερε ότι η δωροεπιταγή των 100 ισχύει για αγορές άνω των 200. Κάτι το οποίο δεν αναφέρεται στους όρους. Νομίζω ότι σε άλλη περίπτωση, στο κωτσοβολο συγκεκριμένα, το έχω δει να αναφέρεται αναλυτικά σε τέτοια περίπτωση. Μόνη ελπίδα ο φίλος να κατάλαβε λάθος αλλιώς μεγάλο φάουλ. Επίσης ο ίδιος λέει ότι δεν σε αφήνουν να αγωράσεις δωροεπιταγή με τη δωροεπιταγή, που κράταγε ένα χρόνο Εγώ είμαι αυτός. Έτσι ακριβώς μου είπε ο Κωτσοβολος Χαϊδαρίου. Και είπα ότι δεν αναγράφετε πουθενά και μου λέει, ναι αλλά είναι για αγορά άνω των 200. Αυτό δε μπορώ να το πω με σιγουριά γτ δεν υπήρχε τρόπος να τσεκαριστει. Στο άλλο σκέλος όμως πήρε μπροστά μου gift card που τις έχουν εκεί μπροστά στα ταμεία και πήγε να την περάσει με επιλογή πληρωμής με δωροεπιταγη και μου λέει δε το περνάει το σύστημα. Τηλεφωνησα και στα κεντρικά και ενώ ο πρώτος τηλεφωνητής μου είπε ότι γίνεται, του εξήγησα το σκηνικό στον κωτσοβολο Χαϊδαρίου και με σύνδεσε με άλλον "μάλλον πιο εμπειρο/υπεύθυνο" και μου είπε παλιότερα γινόταν, τώρα όχι. Παρολαυτα η λύση που αναφέρει φίλος πιο πάνω να πάρεις κάτι αξίας ίσης ή λίγο μεγαλύτερης της δωροεπιταγης σου και να το γυρίσεις πίσω σφραγισμένο ώστε να σου πιστωσουν το ποσό μου φαίνεται καλή και δε βλέπω το λόγο να μη γίνεται. 1
ipal Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δε ξέρω τι ισχύει για το συγκεκριμένο αλλά μπαίνουν και σφραγισμενα εμπορεύματα, που όμως είναι προς κατάργηση κωδικου, στα "τελευταία τεμάχια". Συνήθως όμως όταν πρόκειται για κινητά , ναι είναι εκθεσιακά.
cosmo21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, andreas1gr είπε 1.Το έχεις κάνει; 2.Ελπίζω να μην υπάρχει χρονική δέσμευση για το πιστωτικό; 1. Ναι 2. Δεν το ρώτησα γιατί νομίζω ήταν πάνω από 6μηνο. 41 λεπτά πριν, ipal είπε Δε ξέρω τι ισχύει για το συγκεκριμένο αλλά μπαίνουν και σφραγισμενα εμπορεύματα, που όμως είναι προς κατάργηση κωδικου, στα "τελευταία τεμάχια". Συνήθως όμως όταν πρόκειται για κινητά , ναι είναι εκθεσιακά. Καλά ναι εννοείται. Για κινητά - smartwatch - τηλεοράσεις μιλάω πάντα. Σίγουρα παίζει και το παραπανω αλλά και στην τελική άμα είναι πχ μια σκούπα η κάτι αντίστοιχο που δεν έχει μπει στο ρεύμα δεν χάθηκε και ο κόσμος να είναι εκθεσιακό εάν είναι σε καλή τιμή. Απλά συσκευές που φθείρονται όσο δουλευονται καλό είναι να τις αποφεύγουμε aka κινητά τηλεοράσεις. Βέβαια εδώ το φτιάχνεις samsung αλλά θα έχεις ανοίξει brand new κινητό.
giorginho Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάμε πάλι γιατί βλέπω το έγραψαν μερικοί αλλά από τους υπόλοιπους κανένας δεν λέει να καταλαβει: "τελευταία τεμάχια" (με δυνατότητα όμως online παραγγελίας) και "διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα" είναι 2 διαφορετικά πράγματα! Πρώτα από όλα το 1ο σε αφήνει να παραγγείλεις από την ιστοσελίδα, το 2ο θέλει να πας σε κατάστημα, δεν κάνει καν κράτηση online για παραλαβή από κατάστημα. Το πρώτο είναι πιθανό (αλλά όχι σίγουρο!!!) ότι αφορά σφραγισμένο προϊόν, το 2ο είναι σίγουρο (!) ότι αφορά εκθεσιακό και η καλύτερη περίπτωση είναι προϊόν που είναι στην έκθεση χωρίς να χρησιμοποιείται, κάτι που προφανέστατα δεν ισχύει για κινητά (πχ πλυντήρια, κουζίνες κλπ). Είπε ένας δεν βάζει το χέρι στη φωτιά, ε εγώ το κόβω 10 φορές ότι είναι μόνο εκθεσιακό το προϊόν του θέματος στον Κωτσοβολο και επομένως δεν υφίσταται προσφορά. Εδώ ρωτούσα χθες για άλλο κινητό με ένδειξη "τελευταία τεμάχια" στον 1 κωδικό και "κανονική" διαθεσιμότητα στον 2ο κωδικό για το ίδιο ακριβώς μοντέλο (τρέχα γύρευε γιατί εμφανίζονται 2 κωδικοί προϊόντος για 100% το ίδιο προϊόν, το έδωσαν λέει προς διόρθωση γιατί είναι συστημικο λάθος, το είδα πάντως σε τουλάχιστον 3-4 κινητά) και αφού έψαξαν από το τηλέφωνικο κέντρο διεξοδικά αποθήκες/καταστήματα για διαθεσιμότητα μου απάντησαν ότι υπάρχει μόνο 1 εκθεσιακό (προσοχή ξαναλέω σε προϊόν που δεν λέει καν "μόνο σε καταστήματα"!). Σε παλιότερη αναζητηση μου το "τελευταία τεμάχια" περιελάμβανε πάντα 1 και μοναδικό τεμάχιο καινούργιο στην καλύτερη, ενώ η "κανονική" διαθεσιμότητα έχει τύχει να είναι από 3-4 τεμάχια έως και.... 1 τελευταίο (για σφραγισμένα πάντα), ενώ φυσικά δεν είναι και λίγα ούτε τα παραδείγματα που παραγγελίες σε προϊόντα με νορμάλ διαθεσιμότητα ακυρωθηκαν λόγω έλλειψης στοκ ή έπεσε τηλέφωνο ότι υπάρχει μόνο εκθεσιακό. Οποιου του φαίνονται παράξενα αυτά, απλά δεν έχει εμπειρία από Κωτσοβολο. Ανεξάρτητα πάντως από τα "σενάρια" που παίζουν με οποιαδήποτε άλλη ένδειξη διαθεσιμότητας, ξαναλέω το "μόνο σε καταστήματα" έχει μονο ένα σενάριο : Εκθεσιακό. 🔒 Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από giorginho 1
Makis38 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Καλά κάνετε, αλλά μία οδύσσεια για ένα κωλοκινητό και μία προσφορά με 500 αστερίσκους. 1 1
Giama Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 22 ώρες πριν, Jake07 είπε Εγώ είμαι αυτός. Έτσι ακριβώς μου είπε ο Κωτσοβολος Χαϊδαρίου. Και είπα ότι δεν αναγράφετε πουθενά και μου λέει, ναι αλλά είναι για αγορά άνω των 200. Αυτό δε μπορώ να το πω με σιγουριά γτ δεν υπήρχε τρόπος να τσεκαριστει. Έχεις δίκιο, πλέον το γράφουν και επίσημα στις σελίδες των προϊόντων. Μεγάλη χαζομάρα που δεν το έγραφαν από την αρχή...
hurin Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Αγ Παρασκευή, Χολαργός, Ν Ηράκλειο, όλα εκθεσιακά με εμφανές burn in 1 1 1
ChrisN.S. Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Στις 9/4/2022 στις 11:20 ΜΜ, George! είπε Όταν γράφει διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα είναι πάντα εκθεσιακό, γι' αυτό και δεν αφήνει να κάνεις παραγγελία από το site. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχει φάει ακόμη κανένα γερό πρόστιμο που πουλάει εκθεσιακά ως καινούργια αυτό το μαγαζί.
George! Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχει φάει ακόμη κανένα γερό πρόστιμο που πουλάει εκθεσιακά ως καινούργια αυτό το μαγαζί. Δεν τα πουλάει ως καινούρια γι' αυτό και δεν σε αφήνει να τα παραγγείλεις από το site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις