Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/224555-samsung-galaxy-s21-ultra-5g-phantom-black-128gb

Εχει δωρο επιταγη για επομενη αγορα αξιας 325 ευρω.Αρχικη τιμη 1099 ευρω.Αρα βγαινει εμμεσα στα 774 ευρω!

Στο skroutz ξεκιναει απο 1097 ευρω.

Επεξ/σία από gustom2008
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσοχη γιατι λεει μονο καταστηματα. Κατα 99% ειναι εκθεσιακο. Οχι οτι δεν σε καλυπτει η samsung για burn in, σε καλυπτει, απλα δεν ξερω εαν καποιος ειναι διατεθειμενος να δωσει τοσα λεφτα και να το παει με την μια για αλλαγη οθονης-αφης μπαταριας.

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, cosmo21 είπε

Προσοχη γιατι λεει μονο καταστηματα. Κατα 99% ειναι εκθεσιακο. Οχι οτι δεν σε καλυπτει η samsung για burn in, σε καλυπτει, απλα δεν ξερω εαν καποιος ειναι διατεθειμενος να δωσει τοσα λεφτα και να το παει με την μια για αλλαγη οθονης-αφης μπαταριας.

Τηλέφωνο που κυκλοφόρησε τέλη Ιανουαρίου του 2021 είναι, δεν ξέρω πότε ακριβώς ήρθε στη χώρα μας, αλλά δεν νομίζω με τίποτα, να είναι εκθεσιακό όπως λες. Ένα χρόνο κυκλοφορίας έχει μόνο. Εκθεσιακά είναι συνήθως μοντέλα διετίας και βάλε. Μάλλον μερικοί καήκατε στο χυλό και φυσάτε και το γιαούρτι μου φαίνεται...

Όπως το κόβω, πρόκειται μάλλον για παλιότερη παρτίδα που θέλουν να διώξουν να φέρουν νεότερη, ή απλά έπεσε η τιμή, επειδή βγήκε το galaxy s22 ultra. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ...μαλλον δεν εχεις επισκεφθει Κωτσοβολο γι αυτο το λες. Μολις βγαινει το καθε καινουριο κινητο, ΤΗΝ μερα κυριολεκτικα που κυκλοφορει, στα μεγαλα καταστηματα και στα mega stores στο ειδικο booth της samsung περναει ο εκπροσωπος και βαζει ολα τα καινουρια μοντελα για εκθεση και διαφημιση. Καλο θα ηταν να μην βγαζεις συμπερασματα χωρις εσυ να ξερεις που και τι δουλεια κανει ο καθενας. ΑΠΑΞ και λεει μονο σε καταστηματα κατα 99% ειναι εκθεσιακα. Διαφορετικα τα εχουν ηδη τσιμπησει οι υπαλληλοι μεταξυ τους και δεν περιμενουν τις προσφορες του insomnia. Εκθεσιακα μοντελα 2ετιας δεν εχω δει ποτε στην ζωη μου ετσι και αλλιως. Ηρθε στην χωρα μας αρχες μαρτιου του '21. Επισης εαν αμφιβαλεις εnναπερασμα απο οποιοδηποτε απο αυτα τα μαγαζια θα σε πεισει. Η ενα τηλεφωνο στο τηλεφωνικο κεντρο. Ο Κωτσο και οι μεγαλες εταιριες ποτε δεν ριχνουν τις τιμες κατω απο τις επισημες τιμες της samsung λογω συμβολαιων για προωθηση προιοντων. Εαν το κανουν ειτε η samsung εριξε τις τιμες ( ουτε καν στην προκειμενη περιπτωση ) ειτε το προιον εχει καποιο θεμα ( πχ εκθεσιακο ).

Επεξ/σία από cosmo21
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

SOS

*Η δωροεπιταγή αφορά επόμενη αγορά και είναι εξαργυρώσιμη μέχρι 30/04/2022.

Που το βρήκες αυτό;; 

Σήμερα έκανα μία αγορά, ακόμα ο κώδικας δεν ήρθε

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

SOS

*Η δωροεπιταγή αφορά επόμενη αγορά και είναι εξαργυρώσιμη μέχρι 30/04/2022.

Νταξει μην σε αγχωνει τοσο αυτο. Παραγγελνεις οτι θες μεσω ιντερνετ, εξαργυρωνεις την επιταγη + καποια ευρω ( 5 € ξερω γω ) και μολις παραλαβεις πας καταστημα και κανεις υπαναχωρηση προιοντος. Προσεχεις να μην το εχεις ανοιξει καν και μολις κανεις την επιστροφη σου πιστωνεται το ποσο στον λογαριασμο σου και μπορεις να το εξαργυρωσεις οποτε θες μετα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι σε υποχρεώνει εντός 20 ημερών να αγοράσεις κάτι που ίσως δεν θες, από το ίδιο μαγαζί, την κάνει μια "προσφορά" που αξίζει για ελάχιστες περιπτώσεις αγοραστών. 

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Μεχρι τωρα παντα μπορουσες με τη δωροεπιταγη να παρεις δωροκαρτα Κωτσοβολος και ετσι να παρατεινεις ουσιαστικα τη διαρκεια για 1 χρονο.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει καταλάβει κανείς αν η δωροεπιταγή έχει όριο αγορών. Γιατί κάποιος κάπου ανέφερε ότι η δωροεπιταγή των 100 ισχύει για αγορές άνω των 200. Κάτι το οποίο δεν αναφέρεται στους όρους. Νομίζω ότι σε άλλη περίπτωση, στο κωτσοβολο συγκεκριμένα, το έχω δει να αναφέρεται αναλυτικά σε τέτοια περίπτωση. Μόνη ελπίδα ο  φίλος να κατάλαβε λάθος αλλιώς μεγάλο φάουλ. Επίσης  ο ίδιος λέει ότι δεν σε αφήνουν να αγωράσεις δωροεπιταγή με τη δωροεπιταγή, που κράταγε ένα χρόνο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pflipsen είπε

Εχει καταλάβει κανείς αν η δωροεπιταγή έχει όριο αγορών. Γιατί κάποιος στο λαγονικά ανέφερε ότι η δωροεπιταγή των 100 ισχύει για αγορές άνω των 200. Κάτι το οποίο δεν αναφέρεται στους όρους. Νομίζω ότι σε άλλη περίπτωση, στο κωτσοβολο συγκεκριμένα, το έχω δει να αναφέρεται αναλυτικά σε τέτοια περίπτωση. Μόνη ελπίδα ο  φίλος να κατάλαβε λάθος αλλιώς μεγάλο φάουλ. Επίσης  ο ίδιος λέει ότι δεν σε αφήνουν να αγωράσεις δωροεπιταγή με τη δωροεπιταγή, που κράταγε ένα χρόνο

https://www.insomnia.gr/forums/topic/790478-samsung-galaxy-s21-ultra-128gb-774-ευρω-εμμεσα-κωτσοβολοσ/?do=findComment&comment=59171694

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως εαν καποιον τον ενδιαφερει αξιζει ειδικα με τιμολογιο που βγαινει στα 620. Και η samsung χωρις καν ερωτησεις κλπ σου καλυπτει δωρεαν σαν προβλημα οθονης το burn in και οταν κανει αλλαγη οθονης ειναι μαζι με μπαταρια. Εαν καποιος δεν εχει το κολλημα του να μην ανοιχθει καινουρια συσκευη τοτε ειναι πολυ καλη ευκαιρια και ακομα καλυτερη εαν κανω λαθος στα παραπανω και καποιος το βρει σφραγισμενο.

Επεξ/σία από cosmo21
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, terry308 είπε

Σήμερα έκανα μία αγορά, ακόμα ο κώδικας δεν ήρθε

Εντος 7  ημερων απο την παραλαβη λεει, οποτε μεχρι τις 20-4 θα σου ερθει αν ολα πανε καλα. Αν παρελαβες απο καταστημα βεβαια, αλλιως παει παραπερα το μαξιμουμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...