Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δημοσιεύω εδώ γιατί μου φαίνεται ότι έχουμε χάσει το μυαλό μας.  Έχω συμβόλαιο 24 μηνών με την Volterra, με ενιαία τιμή κιλοβατώρας 0,11 χωρίς ρήτρα προσαρμογής. Ξαφνικά, μου στέλνουν προχθές μια επιστολή, με την οποία μου γνωστοποιούν, ότι μου αλλάζουν μονομερώς το συμβόλαιο και πλέον με χρεώνουν 0,057 την κιλοβατώρα αλλά με ρήτρα προσαρμογής επειδή λέει δεν τους συμφέρει το συμβόλαιο λόγω των συγκυριών.  Και ρωτάω εγώ. Μπορούν να το κάνουν αυτό; Τότε τι υπογράφουμε συμβόλαια αφού τα αλλάζουν οπότε θέλουν και χρεώνουν ότι θέλουν;  Υπάρχει και κάποιος άλλος που να το έχει αντιμετωπίσει;;;;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Elric66 είπε

Το δημοσιεύω εδώ γιατί μου φαίνεται ότι έχουμε χάσει το μυαλό μας.  Έχω συμβόλαιο 24 μηνών με την Volterra, με ενιαία τιμή κιλοβατώρας 0,11 χωρίς ρήτρα προσαρμογής. Ξαφνικά, μου στέλνουν προχθές μια επιστολή, με την οποία μου γνωστοποιούν, ότι μου αλλάζουν μονομερώς το συμβόλαιο και πλέον με χρεώνουν 0,057 την κιλοβατώρα αλλά με ρήτρα προσαρμογής επειδή λέει δεν τους συμφέρει το συμβόλαιο λόγω των συγκυριών.  Και ρωτάω εγώ. Μπορούν να το κάνουν αυτό; Τότε τι υπογράφουμε συμβόλαια αφού τα αλλάζουν οπότε θέλουν και χρεώνουν ότι θέλουν;  Υπάρχει και κάποιος άλλος που να το έχει αντιμετωπίσει;;;;

διαβάζεις απο εδώ και κάτω

https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/?do=findComment&comment=59167269

και στέλνεις να τηρηθεί η εφαρμογή 60 μέρες μετά

https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/?do=findComment&comment=59167023

αν θες κάνεις καταγγελία στη ΡΑΕ να εξετάσει αν ήταν νόμιμη η αλλαγή των όρων και όχι έμμεσως τρόπος αύξησης τιμολογίου (εδώ να πω όμως οτι η Volteraa όντως είναι σε οικονομική δυσκολία)

εφόσον πήρες τις πληροφορίες κινείσαι όπως καταλαβαίνεις :)

ΥΓ. έκανα αναφορά για μεταφορά στο άλλο νήμα ,οπότε απαντάς στο άλλο αν δε μεταφερθεί και κλειδωθεί

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...