Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, samorc είπε

Ευχαριστώ πολυ. Στον ίδιο δρόμο μέ εμένα έχει δύο σπίτια με μπλε κουφώματα αλουμινίου, ένα σπίτι βαμμένο πράσινο και πολλά σπίτια με λευκά κουφώματα αλουμινίου. Όλα αυτα αποσο γνωρίζω είναι παράνομα. Και ξαφνικά τους πείραξε το δικό μου.

Εσείς αν επιτρέπετε, σε τι χρώμα ακριβώς βάψατε το σπίτι σας και σας ήρθε πρόστιμο για αυτό;

Δημοσ.

Οι μόνες περιπτώσεις που υπάρχουν περιορισμοί στο χρώμα είναι διατηρητεα κτίρια, παραδοσιακοί οικισμοί, περιοχές που ανήκουν στην αρχαιολογία και ιστορικα κέντρα πολεων, εκεί χρειάζεται έγκριση αρχιτεκτονικής χρωματολογικης μελέτης από την αντίστοιχη επιτροπή της υπηρεσίας. Σε όλες τις άλλες περιορίσεις το βαφετε με ότι σας γουστάρει. 

Δημοσ.

Μα δεν θα γίνει δικαστήριο για να απολογηθω. Θα περνάει η πολεοδομία και θα χώνει πρόστιμα. 

1 ώρα πριν, Dante80 είπε

Εσείς αν επιτρέπετε, σε τι χρώμα ακριβώς βάψατε το σπίτι σας και σας ήρθε πρόστιμο για αυτό;

Μωβ το εβαψα. Δεν ήρθε ακόμα το πρόστιμο. Η πολιτικός μηχανικός μου είπε άλλαξε το να μην φας πρόστιμο. Μα εγώ για να αλλάξω το χρώμα θέλω κάνα 1500 αρι

• Thanks 1
Δημοσ.

Όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι πάρε γραπτή απάντηση που να αναφέρεται ρητά στο χρωματολογιο ή την μη... ύπαρξη αυτού. 

Για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αν χρειαστεί. 

Δημοσ.

Η διαδικασία είναι (όπως λένε) να φτιάξω φάκελο με πολιτικό μηχανικο και να το καταθέσω . Και είτε θα το εγκρίνουν είτε θα το απορρίψουν. Ε η παλέτα έχει 5000 χρώματα ,άρα θα κάνω 5000 εκθέσεις για να δω ποια θα πάρει έγκριση. Φυσικά επειδή για εμένα αυτό δεν είναι λογικό , δεν έκανα τίποτα. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, samorc είπε

Η διαδικασία είναι (όπως λένε) να φτιάξω φάκελο με πολιτικό μηχανικο και να το καταθέσω . Και είτε θα το εγκρίνουν είτε θα το απορρίψουν. Ε η παλέτα έχει 5000 χρώματα ,άρα θα κάνω 5000 εκθέσεις για να δω ποια θα πάρει έγκριση. Φυσικά επειδή για εμένα αυτό δεν είναι λογικό , δεν έκανα τίποτα. 

Δεν νομίζω να πηγαίνει έτσι πάντως, η παλέτα μπορεί να έχει 5000 χρώματα, κάνεις εσύ αίτηση για ένα από αυτά και εάν είναι μέσα σε αυτά που εγκρίνουν από την παλέτα, παίρνεις έγκριση, δεν χρειάζεται να κάνεις 5000 αιτήσεις.

Το θέμα είναι....υπάρχει παλέτα εγκεκριμένων χρωμάτων ή είναι όπως ξυπνήσει ο Χ ελεγκτής εκείνη την ημερα; Είχες πει πως δεν υπάρχει. 

Καλά ξεμπερδεματα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε

Δεν νομίζω να πηγαίνει έτσι πάντως, η παλέτα μπορεί να έχει 5000 χρώματα, κάνεις εσύ αίτηση για ένα από αυτά και εάν είναι μέσα σε αυτά που εγκρίνουν από την παλέτα, παίρνεις έγκριση, δεν χρειάζεται να κάνεις 5000 αιτήσεις.

Το θέμα είναι....υπάρχει παλέτα εγκεκριμένων χρωμάτων ή είναι όπως ξυπνήσει ο Χ ελεγκτής εκείνη την ημερα; Είχες πει πως δεν υπάρχει. 

Καλά ξεμπερδεματα.

Όχι δεν υπάρχει. Ευχαριστώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...