samorc Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) εβαψα το σπιτι μου σε χρωμα που δεν εγκρινει ο σχοπ (ειναι παραδοσιακος οικισμος) και μου ειπαν θα παρω προστιμο. ξερουμε ποσο ειναι; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από samorc
thanasisxask Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν μπορείς να βάλεις το σωστό χρώμα που πρέπει να έχεις; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από thanasisxask
samorc Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 οταν ειχα παει στο σχοπ να ζητησω ποια χρωματα επιτρεπονται ,μου ειπαν πως δεν υπαρχει συγκεκριμενο χρωματολογιο
_Biohazard_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, samorc είπε οταν ειχα παει στο σχοπ να ζητησω ποια χρωματα επιτρεπονται ,μου ειπαν πως δεν υπαρχει συγκεκριμενο χρωματολογιο Σου λέει...."αν δεν του πούμε, παίζει να βάλει κάποιο που τελικά δεν εγκρίνουμε, οπότε να του ρίξουμε κανά πρόστιμο, να συνεχίσουμε να έχουμε χρηματοδότηση και λόγο ύπαρξης". Είχαν πρόγραμμα!
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 30 λεπτά πριν, samorc είπε οταν ειχα παει στο σχοπ να ζητησω ποια χρωματα επιτρεπονται ,μου ειπαν πως δεν υπαρχει συγκεκριμενο χρωματολογιο Το έχεις γραπτό;
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Περίμενε όταν σου έρθει το πρόστιμο πρώτα και μετά βλέπεις.
samorc Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Το έχεις γραπτό; Όχι,μα και τώρα που μου είπαν για το πρόστιμο ,πάλι δεν υπάρχει χρωματολογιο
fmarulezkd Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, samorc είπε Όχι,μα και τώρα που μου είπαν για το πρόστιμο ,πάλι δεν υπάρχει χρωματολογιο Δηλάδη αν θες να βάψεις το σπίτι πρέπει να διαλλέξεις ένα χρώμα από το χρωματολόγιο, αλλά χρωματολόγιο δεν υπάρχει, οπότε μπορείς να διαλλέξεις ότι χρώμα θέλεις, αρκεί να υπάρχει στο χρωματολόγιο, αλλά χρωματολόγιο δεν υπάρχει, οπότε μπορείς να διαλλέξεις ότι χρώμα θέλεις, αρκεί να υπάρχει στο χρωματολόγιο, αλλά χρωματολόγιο δεν υπάρχει, οπότε μπορείς να διαλλέξεις ότι χρώμα θέλεις, αρκεί να υπάρχει στο χρωματολόγιο,αλλά χρωματολόγιο δεν υπάρχει, οπότε μπορείς να διαλλέξεις ότι χρώμα θέλεις, αρκεί να υπάρχει στο χρωματολόγιο,αλλά χρωματολόγιο δεν υπάρχει, οπότε μπορείς να διαλλέξεις ότι χρώμα θέλεις, αρκεί να υπάρχει στο χρωματολόγιο; Ε καλά έκαναν και σου έχωσαν το πρόστιμο. Eγώ θα σου εμπηγα μεγαλύτερο, ανάγωγε. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από fmarulezkd 1
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, samorc είπε οταν ειχα παει στο σχοπ να ζητησω ποια χρωματα επιτρεπονται ,μου ειπαν πως δεν υπαρχει συγκεκριμενο χρωματολογιο Δεν ήξερα τι σημαίνει ΣΧΟΠ αλλά με βάση αυτό που είπες το εκεί ΣΧΟΠ σημαίνει αυτό: Σε Χρώμα Ο,τι Ποθείτε 1
samorc Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Στις 10/4/2022 στις 3:27 ΜΜ, Bourdoulas είπε Ρε ‘σύ μηπως ήταν σκετς από τους ΑΜΑΝ; Ελληνική πραγματικότητα Στις 10/4/2022 στις 4:09 ΜΜ, TriLoBiTe είπε Δεν ήξερα τι σημαίνει ΣΧΟΠ αλλά με βάση αυτό που είπες το εκεί ΣΧΟΠ σημαίνει αυτό: Σε Χρώμα Ο,τι Ποθείτε Και εγώ αυτό κατάλαβα! 1
geofak Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελευταία φορά που το έψαξα ίσχυε το Προεδρικό διάταγμα 21/7/98 , δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Άρθρο 4: Μορφολογικοί όροι και περιορισμοί δόμησης ζ) Για τους χρωματισμούς των εξωτερικών όψεων των κτιρίων χρησιμοποιούνται όλα τα γαιώδη χρώματα χωρίς να αποκλείονται πιο έντονοι χρωματισμοί σύμφωνα με τα παραδοσιακά πρότυπα του οικισμού. Βέβαια ανάλογα σε ποια περιοχή βρίσκεται ο παραδοσιακός οικισμός υπάρχουν επιπλέον ΦΕΚ για το χρωματισμό κι όχι μόνο. Πχ. τυχαία για Δήμο Δωρίδας ΦΕΚ, Δ-1358 α/ 14.12.2005 Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε άρθρο 2 Παρ.16 Όλα τα εξωτερικά κουφώματα των κτιρίων επιβάλλεται να έχουν ενιαίο χρωματισμό.Οι χρωματισμοί γίνονται σε τόνους των κυρίαρχων χρωμάτων του κάθε οικισμού κατά τα παραδοσιακά πρότυπα αυτού ή του φυσικού χρώματος του ξύλου. Στην περίπτωση σου, ποια είναι τα παραδοσιακά πρότυπα μόνο με το μάτι ότι βλέπεις. Απλά μη το βάψεις μπλε όταν δεν υπάρχει κάτι γύρω του έτσι. Κανονικά έπρεπε να το ήξερε κι ο μάστορας. Αν έρθει αυτοψία ένα 500αρι είναι και 250 για μη συμμόρφωση στην επόμενη. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από geofak
samorc Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Ευχαριστώ πολυ. Στον ίδιο δρόμο μέ εμένα έχει δύο σπίτια με μπλε κουφώματα αλουμινίου, ένα σπίτι βαμμένο πράσινο και πολλά σπίτια με λευκά κουφώματα αλουμινίου. Όλα αυτα αποσο γνωρίζω είναι παράνομα. Και ξαφνικά τους πείραξε το δικό μου. Αν μου βάλουν τα 500+250 θα σταματήσουν ή θα συνεχίσουν να έρχονται πρόστιμα; (Θέλω πιο πολλά για να το ξαναβαψω)
kostasbm Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 εγώ θα τους κατέγραφα όταν μου έλεγαν τετοια δεν υπάρχει χρωματολόγιο όποτε αν δε γουσταρουν το χρωμα σου λένε δεν είναι σωστό πάρε ένα προστιμο κάνε γραπτά ερώτημα να σου πουν τι χρωμα θέλουν να δεις θα απαντήσουν????
haris_216 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, kostasbm είπε εγώ θα τους κατέγραφα όταν μου έλεγαν τετοια δεν υπάρχει χρωματολόγιο όποτε αν δε γουσταρουν το χρωμα σου λένε δεν είναι σωστό πάρε ένα προστιμο κάνε γραπτά ερώτημα να σου πουν τι χρωμα θέλουν να δεις θα απαντήσουν???? Έτσι ακριβώς. Επειδή μόνο τα γραπτά μένουν, κάνεις (@ts) γραπτή αναφορά περιγράφοντας το θέμα/πρόβλημα και ζητάς ξεκάθαρη απάντηση. Είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν σε ορισμένο χρόνο (δεν θυμάμαι το χρονικό περιθώριο) και με βάση την απάντηση βλέπεις πως να πορευτείς. Πολλά από αυτά που που λένε οι όποιες δημόσιες ή δημοτικές αρχές στο μιλητό δεν στέκουν (κάποια μπορεί να είναι η προσωπική "θεωρία" ή ερμηνεία κάποιου υπαλλήλου) και αρκετές φορές αλλάζει το τροπάρι με το που θα ζητηθεί γραπτώς. Ακόμα και αν η γραπτή απάντηση είναι ίδια με την προφορική (δεν είναι αποδεκτό το χρώμα με βάση του χρωματολόγιο, που...δεν υπάρχει!!!) σίγουρα σου δίνει ένα πάτημα για να το "κυνηγήσεις" περαιτέρω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα