GeorgeGK Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Καλησπερα, Επειδη το κινητο μου χαλασε σκεφτομαι να αγορασω το pixel 6 pro που το ζαχαρώνω καιρο τώρα Oι ερωτησεις που εχω να κανω επειδη εχω ατομο που μπορει να μου το φερει απο γερμανια μαλλον αξιζει να το παρω απευθειας απο google σε σχεση απο amazon ή καποιο αλλο καταστημα του εξωτερικου σωστά? Υπαρχει κατι που πρεπει να κοιταξω μιας και εγώ μενω Ελλαδα αρα εδώ θα το χρησιμοποιώ. Γνωριζετε αν θα εχω καποιο προβλημα? Ευχαριστώ
Waiss Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, GeorgeGK είπε Καλησπερα, Επειδη το κινητο μου χαλασε σκεφτομαι να αγορασω το pixel 6 pro που το ζαχαρώνω καιρο τώρα Oι ερωτησεις που εχω να κανω επειδη εχω ατομο που μπορει να μου το φερει απο γερμανια μαλλον αξιζει να το παρω απευθειας απο google σε σχεση απο amazon ή καποιο αλλο καταστημα του εξωτερικου σωστά? Υπαρχει κατι που πρεπει να κοιταξω μιας και εγώ μενω Ελλαδα αρα εδώ θα το χρησιμοποιώ. Γνωριζετε αν θα εχω καποιο προβλημα? Ευχαριστώ Δεν θα έχεις κάποιες βασικές λειτουργίες στην Ελλάδα, όπως VoLTE και Wifi calling. Επίσης δεν θα έχεις 5G εφόσον η συσκευή δεν είναι πιστοποιημένη από τους ελληνικούς παρόχους κινητής. Αν αυτά για εσένα δεν είναι βασικά, προχώρα το. Επίσης αν το άτομο που λες ζει μόνιμα στην Γερμανία, αν σου χρειαστεί η εγγύηση για κάποια βλάβη πχ, θα πρέπει να το στέλνεις σε αυτόν κι αυτός με την σειρά του στην Google store Γερμανίας, σε συνεννόηση με την Google φυσικά. 2
GeorgeGK Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Ευχαριστώ για την απαντηση. Αυτο δεν με απασχολει τρελα μιας και Ελλαδα δεν ειναι οτι εχει παντου 5g οπως επισης αυτο μπορει να αλλαξει με καποιο update στο software του κινητο μελλοντικα. Οποτε δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο. Αρα αν το αγορασω απο το γερμανικο play store δεν θα εχω καποιο προβλημα οπως το να ειναι κλειδωμενο στα ελληνικα δικτυα ή κατι τετοιο(εκτος απο το 5g που ηδη μου ανεφερες)
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 35 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Ευχαριστώ για την απαντηση. Αυτο δεν με απασχολει τρελα μιας και Ελλαδα δεν ειναι οτι εχει παντου 5g οπως επισης αυτο μπορει να αλλαξει με καποιο update στο software του κινητο μελλοντικα. Οποτε δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο. Αρα αν το αγορασω απο το γερμανικο play store δεν θα εχω καποιο προβλημα οπως το να ειναι κλειδωμενο στα ελληνικα δικτυα ή κατι τετοιο(εκτος απο το 5g που ηδη μου ανεφερες) Eπειδη δεν θα ερθει επισημα ελλαδα ποτε δεν παιζει ρολο το Update του , ισως παιζει σε κανα xda οδηγος για ξεκλειδωμα για volte/vowifi το 5g σε φιλο που ηρθε απο αγγλια επαιξε κανονικα με sim cosmote, τα volte/vowifi δεν επαιζαν (που τα θεωρω πιο συμαντικα απο 5g) Θεμα κλειδωματος εφοσον αγοραζεις συσκευη χωρις καποιο συμβολαιο δεν θα εχεις Θα προτεινα βεβαια να κοιταξεις εναλακτικες για να εχεις πιο αμεσο σερβις αν κατι χρειαστει μακρια απο εδω
GeorgeGK Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Ξερετε αν εχει διαφορα ειτε το παρω απο το playstore ειτε το παρω απο το γερμανικο mediamarkt πχ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα