agnostos13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Ζήτα τους γραπτά πότε θα έχεις απάντηση για έγκριση ή όχι και επεσήμανε τους οτι αν καθυστερήσει θα χρειαστείς όχημα αντικατάστασης. ΥΓ. Πάντως δεν έχω ακούσει γενικά κακά λόγια για τους συγκεκριμένους, αν εξαιρέσεις οτι σε γνωστό μου δεν δεχόταν να καλύψουν αντικατάσταση εμπρόσθιου παρ-μπριζ από αντιπροσωπεία παρά μόνο από συνεργάτη, το οποίο ήταν κάπως περίεργο. 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Ζήτα τους γραπτά πότε θα έχεις απάντηση για έγκριση ή όχι και επεσήμανε τους οτι αν καθυστερήσει θα χρειαστείς όχημα αντικατάστασης. ΥΓ. Πάντως δεν έχω ακούσει γενικά κακά λόγια για τους συγκεκριμένους, αν εξαιρέσεις οτι σε γνωστό μου δεν δεχόταν να καλύψουν αντικατάσταση εμπρόσθιου παρ-μπριζ από αντιπροσωπεία παρά μόνο από συνεργάτη, το οποίο ήταν κάπως περίεργο. Καθόλου περίεργο: https://blog.anytime.gr/thrafsi-krystallon-choris-defteri-skepsi-anytime-blog/ Στις αντιπροσωπείες θα πλήρωναν πολλά περισσότερα. Επίσης άλλο το τι μπορείς να τους ζητήσεις, και άλλο το τι έχουν υποχρέωση να σου παρέχουν. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2022 από Joshua21
bill999r Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Ζήτα τους γραπτά πότε θα έχεις απάντηση για έγκριση ή όχι και επεσήμανε τους οτι αν καθυστερήσει θα χρειαστείς όχημα αντικατάστασης. ΥΓ. Πάντως δεν έχω ακούσει γενικά κακά λόγια για τους συγκεκριμένους, αν εξαιρέσεις οτι σε γνωστό μου δεν δεχόταν να καλύψουν αντικατάσταση εμπρόσθιου παρ-μπριζ από αντιπροσωπεία παρά μόνο από συνεργάτη, το οποίο ήταν κάπως περίεργο. Παιδιά το όχημα αντικατάστασης πρέπει να προβλέπεται από το συμβόλαιο. Διαφορετικά είναι στην ευχέρεια του συνεργείου. Επίσης η μερική κλοπή καλύπτει ανταλλακτικά που αναφέρονται στο συμβόλαιο. Σε αντίστοιχο δικό μου θέμα που μου έκλεψαν τα πιτσιλιστιρια των φαναριών η Ευρωπαϊκή Πίστη που είχα τότε μου απάτησε ότι καλύπτουν ανταλλακτικά που είναι απαραίτητα για την κίνηση του αυτοκινήτου. Φαντάζομαι ροδες, τιμόνι, μοτέρ, εξάτμιση κτλ. Τώρα στην περίπτωση του φίλου δεν ξέρω τι λέει το συμβόλαιο του.
geont Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, dtzgr είπε Το να ανοίξει το ταμείο και να βγουν λεφτά για να πληρωθεί κάποιος (πχ μια ζημιά) δεν είναι υπόθεση ούτε ενός ούτε δύο ατόμων. Πρέπει να γίνει εσωτερικός έλεγχος (πχ ότι το συμβάν πληρεί τα χαρακτηριστικά που καλύπτει το συμβολαιο, ότι έχουν γίνει όλα σωστά, ότι οι εμπλεκόμενοι δεν είναι πχ συγγενείς, κλπ κλπ). και να δοθούν εγκρίσεις από αρκετούς διαφορετικούς ανθρώπους / επιτροπές ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος ασφαλιστικής απάτης. Αυτά θέλουν το χρόνο τους. Άρα ναι, ακόμα και για κάτι απλό, δυστυχώς θα χρειαστεί χρόνος. Και μάλιστα όσο μεγαλύτερο το επίμαχο ποσό, τόσο περισσότερη η πολυπλοκότητα. Όταν τα συμβόλαια δεν περιέχουν δέσμευση της εταιρίας ως προς το χρόνο διεκπεραίωσης, φαντάζομαι ότι ισχύει η λογική των συνήθων συναλλακτικών πρακτικών. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει χρονικός όρος (πχ 30 μέρες κλπ), αλλά αυτά είναι ανά εταιρία και ανά συμβόλαιο (και φυσικά το αντίστοιχο ρίσκο είναι υπολογισμένο στην τιμή). Ή μπορεί πχ να δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς κλπ κλπ (και πάλι ανάλογα με τους όρους που έχεις). Υπομονή, εφόσον η περίπτωσή σου είναι αυθεντική, θα γίνει η δουλειά σου έστω και με κάποια καθυστέρηση. Τον πελατη οταν αγοραζει κατι δεν τον ενδιαφερουν οι εσωτερικοι τους ελεγχοι. Στον πελατη μενει το αισθημα οτι κωλυσιεργουν. Και αυτο κανουν πισω απο την κουρτινα. Αν το συμβολαιο ειχε αγοραστει απο ασφαλιστικο συμβουλο αυτες τις μαλ... δε θα της εκαναν. Σου λεει το πηρε ηλεκτρονικα, αμα βγαλει ακρη γραψε μου και τριβουν τα χερια τους. Ξαναλεω δεν εγινε κανενα τρακαρισμα για να υπαρχει αυτο που αναφερεις παραπανω δηλαδη να εμπλεκεται συγγενεις. Εγινε κλοπη για την οποια πηγα στην αστυνομια και κατεθεσα μυνηση. Αν το ειχα κανει εγω που ημαρτον στα 45 χρονια μου το μονο που εχει μεινει ειναι η αξιοπρεπεια αν βρουν καποιο βιντεο να δειχνει οτι το εκανα εγω μπορουν να με κρεμασουν και πιστεψε με εχω μηδενικο ποινικο μητρωο. Απο εκει και περα επειδη καταλαβαινω οτι ζοριζονται με ολα αυτα που γινονται καθημερινα και το δουλεμα που τρωνε απο επιτηδειους, αυτο ομως δε σημαινει οτι πρεπει να τους παιρνει ολους η μπαλα. Αν αυριο δεν εχω καποια θετικη εξελιξη και θετικη εξελιξη εννοω να δωσουν εντολη στο συνεργειο να προχωρησει , απλα να προχωρησει... ο ανθρωπος ξερει οτι δεν θα παρει τα χρηματα του αμεσως τοτε θα αναγκαστω ναι σωστα το εγραψα γιατι ουσιαστικα σε αναγκαζουν να πληρωσεις για το αμαξι σου να παω να το κλειδωσω σε κανενα 24ωρο παρκινγκ και μετα θα τα βρουμε διαφορετικα. Αλλα ξαναλεω, αν λυση αυτοι θεωρουν να σε αναγκαζουν να πληρωσεις τη ζημια τοτε καληνυχτα... Παιρνω το πιο απλο συμβολαιο το βαζω σε παρκινγκ που εχει ασφαλεια 24ωρη και δεν τους χρειαζομαι ποτε ξανα. 30 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Ζήτα τους γραπτά πότε θα έχεις απάντηση για έγκριση ή όχι και επεσήμανε τους οτι αν καθυστερήσει θα χρειαστείς όχημα αντικατάστασης. ΥΓ. Πάντως δεν έχω ακούσει γενικά κακά λόγια για τους συγκεκριμένους, αν εξαιρέσεις οτι σε γνωστό μου δεν δεχόταν να καλύψουν αντικατάσταση εμπρόσθιου παρ-μπριζ από αντιπροσωπεία παρά μόνο από συνεργάτη, το οποίο ήταν κάπως περίεργο. Εχω το δικαιωμα αυτο; Να ζητησω γραπτα την εξελιξη της υποθεσης και αν θα εχω εγκριση η οχι; Οχημα αντικαταστασης δεν ειχα βαλει στο συμβολαιο μου γιατι δεν υπεθεσα οτι θα επεφτα σε τετοιο παγοβουνο. 13 λεπτά πριν, bill999r είπε Παιδιά το όχημα αντικατάστασης πρέπει να προβλέπεται από το συμβόλαιο. Διαφορετικά είναι στην ευχέρεια του συνεργείου. Επίσης η μερική κλοπή καλύπτει ανταλλακτικά που αναφέρονται στο συμβόλαιο. Σε αντίστοιχο δικό μου θέμα που μου έκλεψαν τα πιτσιλιστιρια των φαναριών η Ευρωπαϊκή Πίστη που είχα τότε μου απάτησε ότι καλύπτουν ανταλλακτικά που είναι απαραίτητα για την κίνηση του αυτοκινήτου. Φαντάζομαι ροδες, τιμόνι, μοτέρ, εξάτμιση κτλ. Τώρα στην περίπτωση του φίλου δεν ξέρω τι λέει το συμβόλαιο του. Βαζω κομματι απο το συμβολαιο αρθρο 25 1
moure Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Το Σμαρτ που έχεις τι μοντέλο είναι?Αν είναι παλιό πιθανόν να μην σε αποζημιώσουν πλήρως για καινούρια ανταλλακτικά.
geont Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, moure είπε Το Σμαρτ που έχεις τι μοντέλο είναι?Αν είναι παλιό πιθανόν να μην σε αποζημιώσουν πλήρως για καινούρια ανταλλακτικά. Ειναι του 2010 , δεν περιμενω να βαλουν καινουργια ανταλλακτικα. Μεταχειρισμενα θα βαλουν και δεν εχω κανενα προβλημα σε αυτο.
moure Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Αυτό το πράγμα με τα Σμαρτ έχει παραγίνει.Σε έναν φίλο μου του πήραν το τιμόνι! 1
geont Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Γινεται πραγματικα χαμος με τα σμαρτ. Σε μια φιλη το πηραν ολοκληρο τον ιανουαριο. Ο νομος ειναι με την μερια των κλεφτων, γιατι και να τους πιασουν τους αφηνουν. Οι ασφαλιστικες σφυριζουν αδιαφορα. Ο κοσμος τρεχει και δε φτανει. Ημαρτον στο 2022 ειμαστε 2
apostolosapok Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Τα smart δεν τα ασφαλίζουν ούτε για μερική ούτε για ολική κλοπή πλέον εκτός από την interamerican όπου ζητάνε κοντά στα 1000 ευρώ το εξάμηνο. Όπου εμφανίζεται online ακόμα ότι δήθεν τα ασφαλίζουν αν τους πάρεις τηλέφωνο η κανείς αίτηση θα σου πουν ότι δεν ισχύει πλέον. 1
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Ενα σμαρτ μια μερα παρκαρε μπροστα σε ενα γκαραζ, ειμασταν τρεις εκει το σηκωσαμε και ανοιξαμε το γκαραζ😂
geont Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, apostolosapok είπε Τα smart δεν τα ασφαλίζουν ούτε για μερική ούτε για ολική κλοπή πλέον εκτός από την interamerican όπου ζητάνε κοντά στα 1000 ευρώ το εξάμηνο. Όπου εμφανίζεται online ακόμα ότι δήθεν τα ασφαλίζουν αν τους πάρεις τηλέφωνο η κανείς αίτηση θα σου πουν ότι δεν ισχύει πλέον. Η anytime δεν ζηταει 1000 ευρω, το εξαμηνο βγαινει 260 , και το ετησιο 430+ δε θυμαμαι ακριβως. Δεν υπαρχει θεμα ας μην το ασφαλιζει και κανεις, το πας σε ενα 24ωρο παρκινγκ και τελειωσε ο χαβαλες.
stel106 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Σου κοβει προτιμολογιο ο φανοποιός για τις εργασίες Και προχωραει η ζημια με την ετοιμασια αυτης απο τον πράγματογνωμων! Καποια συνεργάζομενα συνεργεια αναλαμβανουν την ετοιμασια της ζημιας με δικας τους εξοδα και πληρωνονται αυτοί απο την εταιρια Χρονος αποζημιωσης περιπου 10- 20 μερες αναλογα ποσο γρήγορα θα προχωρησει την εκθεση πραγματογνωμων Αν κατι αλλο χρειαστείς πες μου 1
vali Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 46 λεπτά πριν, geont είπε anytime δεν ζηταει 1000 ευρω, το εξαμηνο βγαινει 260 , και το ετησιο 430+ δε θυμαμαι ακριβως Ford του 2019 μικτή ασφάλεια στην anytime με ασφαλισμένη αξία σχεδόν 13000 και πληρώνω ασφάλιστρα 360 το έτος. Και μιλάμε για μικτή, κλοπή, κακόβουλες ενέργειες, ίδιες ζημιές, νομική προστασία, θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια. Και ήθελα να πάρω ένα σμαρτάκι για να πηγαίνει η κόρη στη σχολή, αλλά με αυτά που ακούω...
agnostos13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Joshua21 είπε Καθόλου περίεργο: https://blog.anytime.gr/thrafsi-krystallon-choris-defteri-skepsi-anytime-blog/ Στις αντιπροσωπείες θα πλήρωναν πολλά περισσότερα. Επίσης άλλο το τι μπορείς να τους ζητήσεις, και άλλο το τι έχουν υποχρέωση να σου παρέχουν. Αυτό είναι το περίεργο. Αν δεν είναι αντιπροσωπεία πως θα είσαι σίγουρος οτι δεν έγιναν τσιγκουνιές στην ποιότητα των υπηρεσιών και έγιναν όλα σωστά και προβλεπόμενα; Λογικό να έχει κάποια συνεργαζόμενα για να γίνεται πιο γρήγορα η δουλειά (και χωρίς ανάγκη προπληρωμής από τον πελάτη όπως λέει) αλλά παράλογο να μην καλύπτει επισκευή από επίσημο επισκευαστή (με ότι συνεπάγεται αυτό-πχ προβλήματα με την εγγύηση του οχήματος κλπ). 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, agnostos13 είπε Αυτό είναι το περίεργο. Αν δεν είναι αντιπροσωπεία πως θα είσαι σίγουρος οτι δεν έγιναν τσιγκουνιές στην ποιότητα των υπηρεσιών και έγιναν όλα σωστά και προβλεπόμενα; Λογικό να έχει κάποια συνεργαζόμενα για να γίνεται πιο γρήγορα η δουλειά (και χωρίς ανάγκη προπληρωμής από τον πελάτη όπως λέει) αλλά παράλογο να μην καλύπτει επισκευή από επίσημο επισκευαστή (με ότι συνεπάγεται αυτό-πχ προβλήματα με την εγγύηση του οχήματος κλπ). Όχι, περίεργο και παράλογο είναι να έχεις υψηλές απαιτήσεις ενώ έχεις επιλέξει μία από τις φτηνότερες ασφαλιστικές, καθώς επίσης να μην έχεις διαβάσει τους όρους με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι ακριβώς καλύπτουν τα ασφάλιστρα που πληρώνεις. Και όχι, δεν γίνεται πιο γρήγορα η δουλειά στα συνεργαζόμενα, ούτε κολλάνε τα παρμπρίζ με logo στιγμής, όπως έγραψα και παραπάνω η διαφορά είναι ότι στα συνεργαζόμενα τους κοστίζει πολύ φτηνότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα