Προς το περιεχόμενο

100MB sto Yahoo? Ti eipes twra!

Lupus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδιά έχω μια απορία. Αφού το Yahoo έγινε 100 ΜΒ δεν μπορούμε πλέον να λαμβάνουμε email μεγέθους ' date=' ας πούμε, 30-40 ΜΒ?[/quote']

Φυσικά και μπορείς να παίρνεις emails με τέτοιο μέγεθος. Το όριο των 10ΜΒ αναφέρεται στο μέγιστο μέγεθος των attachment που μπορείς να στείλεις με ένα email σου.

an to megisto megethos twn attachment ana mail einai 10MB, tote ta upoloipa 20-30MB gia na ftaseis mexri ta 30-40MB email megethos pws tha kalifthoun?? me keimeno??? :? :roll: :D

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

(Δεν έχω διαβάσει τις υπόλοιπες σελίδες του τοπικ) . Καλά ρε παιδιά που στο καλό βρίσκουν και διαθέτουν τσάμπα τόσο χώρο ?????

Δημοσ.
Ρε παιδιά έχω μια απορία. Αφού το Yahoo έγινε 100 ΜΒ δεν μπορούμε πλέον να λαμβάνουμε email μεγέθους ' date=' ας πούμε, 30-40 ΜΒ?[/quote']

Φυσικά και μπορείς να παίρνεις emails με τέτοιο μέγεθος. Το όριο των 10ΜΒ αναφέρεται στο μέγιστο μέγεθος των attachment που μπορείς να στείλεις με ένα email σου.

an to megisto megethos twn attachment ana mail einai 10MB, tote ta upoloipa 20-30MB gia na ftaseis mexri ta 30-40MB email megethos pws tha kalifthoun?? me keimeno??? :? :roll: :D

Apantoun tou paidiou oti mporei na lavei enamail 30 - 40MB me attachment sto orio twn 10MB

Opote ta alla 20 - 30MB pws tha kalifthoun?? Auto lew... :D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ενα mail μπορει να ειναι 30-40ΜΒ αλλα με 3-4 attachents των 10ΜΒ το καθενα. Απλα εχει περιορισμο στο καθε attachment, και οχι στο mail ολοκληρο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
το PopPeeper[/color'] ελεγχει μονο το Inbox ομως ετσι?? αν εχεις και αλλους φακελους?? για παραδειγμα εχω ενα φακελο Insomnia οπου ερχονται ολα τα μηνυματα απο το φορουμ...με το Microsoft Outlook εχω τετοια επιλογη...να βλεπω δηλαδη και τους αλλους φακελους...[/i]

Έφτιαξα κι εγώ ένα φάκελο στο hotmail (με όνομα 'InsomniaForumInbox') και με κατάλληλο συνοδευτικό rule μπορώ και λαμβάνω τα email από τον hal9000 στο δεδομένο φάκελο. Ωστόσο δεν μπορώ να βρώ πως θα δείξω στο Pop Peeper ότι σε νέο account μου (πχ. 'InsomniaForum') θέλω να μου βάζει τα email που βρίσκονται ΜΕΣΑ στο φάκελο της hotmail (αυτά που είναι στο φάκελο 'InsomniaForumInbox') και όχι αυτά που είναι απ'έξω, δηλαδή αυτά των υπολοίπων χρηστών.

Δοκίμασα να του δώσω email address ή και login name "[email protected]" καθώς και "[email protected]/InsomniaForumInbox" αλλά δεν πιάνει... Έχει κανείς καμιά ιδέα; :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...