Προς το περιεχόμενο

100MB sto Yahoo? Ti eipes twra!

Lupus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
paidia alla3te apo tis epiloges glwssa AGGLIKA-USA...

to yahoo.gr einai maska tou yahoo.co.uk

egw to alla3a se agglika USA mou evgale NEW T.O.S UPGRADE pathsa OK kai 100 MB se ola... kai yahoo.gr kai .com

Σωστός! Το έκανα έτσι όπως το λέει ο φίλος MaTRiX57 και είδε τα 100 ΜΒ! :lol:

Pou einai auti i epilogi glossas re paidia? De to vriskw...

Δημοσ.

Πρέπει να πας Επιλογές Mail -> Πληροφορίες Λογαριασμού -> Πληροφορίες Μέλους -> Επεξεργασία και εκεί που έχει ελληνική γλώσσα υπογραμμισμένη πατάς και βάζεις Αγγλικά - ΗΠΑ.

Ελπίζω να σε κατατόπισα!

Δημοσ.

Τί λέτε ρε παιδιά!! 100 Μb στο yahoo!!!! και δυνατότητα για POP3!!!

Nα το δω και να μην το πιστέψω!!! ...έφυγα σφαίρα...και έχω να τσεκάρω

mail καμιά εβδομάδα τώρα...

(Ρίξτε μια ματιά στο site μου...έχει καλή φάση!)

Δημοσ.
Εμένα ρε παιδιά δε μου δούλεψε...

Και όχι μόνο αυτό, αλλά επίσης τώρα δε μπορεί να συνδεθεί ούτε στο pop.mail.yahoo.com που με μέχρι τώρα συνδεόταν κανονικά και έπαιρνα τα mail απ' το outlook.. grrr :twisted: :twisted: :evil: :evil:

----------------------------------------------------------------------------------

Άκυρο παίδες, απλά άργησε λίγο να αλλάξει σε 100mb και έπρεπε να ξανακάνω signup για pop3 στο yahoo. Όλα ΟΚ τώρα :):):) :D :D

Δημοσ.

Παιδια να δείτε πλάκα, εγώ το Γενάτη πλήρωσα αυτά τα 16? κι είχα POP3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος...

Φανταστείτε πλάκα που έπαθα όταν μπήκα και είδα 100MB, αλλά σήμερα διάβασα το topic και είχε βάλει από μόνο του ρυθμίσεις English - Australia και τις άλλαξα σε English - United States και είδα το μαγικό νούμρο 2GB!!!!!!!!!!

Edit: Εγώ που μέτρησα τα mail μου, είναι 100MB ασυμπίεστα (INBOX-SENT-DELETED) και 63MB συμπιεσμένα!

Δημοσ.
Πρέπει να πας Επιλογές Mail -> Πληροφορίες Λογαριασμού -> Πληροφορίες Μέλους -> Επεξεργασία και εκεί που έχει ελληνική γλώσσα υπογραμμισμένη πατάς και βάζεις Αγγλικά - ΗΠΑ.

Ελπίζω να σε κατατόπισα!

To kana re c kai doulepse alla otan to ksanagirisa ellinika paly 6 evgale... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...