sarisn Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Νομίζω πάντως ότι και για τον incoming και για τον outgoing το όνομα είναι το ίδιο. Για δοκίμασε mail.yahoo.com (ή .gr). Δεν είμαι σίγουρος βέβαια αλλά για κοίταξέ το.
sarisn Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 egw me .com eimai sta 100 Nia nia nianiania:P LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
sarisn Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 paidia alla3te apo tis epiloges glwssa AGGLIKA-USA...to yahoo.gr einai maska tou yahoo.co.uk egw to alla3a se agglika USA mou evgale NEW T.O.S UPGRADE pathsa OK kai 100 MB se ola... kai yahoo.gr kai .com Σωστός! Το έκανα έτσι όπως το λέει ο φίλος MaTRiX57 και είδε τα 100 ΜΒ!
Dark_son20 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 ta pop einai afta Incoming Mail Server (POP3): pop.mail.yahoo.com Outgoing Mail Server (SMTP): smtp.mail.yahoo.com alla kai pali den tha se afisei na katevaseis xwris progy..dld meso outlook kai tetia... yahoo popper legotan nomizw..kati tetio...
sash Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 paidia alla3te apo tis epiloges glwssa AGGLIKA-USA...to yahoo.gr einai maska tou yahoo.co.uk egw to alla3a se agglika USA mou evgale NEW T.O.S UPGRADE pathsa OK kai 100 MB se ola... kai yahoo.gr kai .com Σωστός! Το έκανα έτσι όπως το λέει ο φίλος MaTRiX57 και είδε τα 100 ΜΒ! και εγώ τα ίδια!
Lothar Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Ουτε σε μενα εμφανιζει τη δυνατοτητα να εισαγεις συννημενο αρχειο. Αμαν τι κανουν?
chrismasgr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Να ρωτήσω κάτι άσχετο με τα size αλλά σχετικό με το yahoo. Δουλεύει σωστά; Ανοίγουν εύκολα οι σελίδες στα e-mail; Γιατί εγώ δυσκολεύομαι να ανοίξω σελίδες και σχεδόν δεν μπορώ να δω τα e-mail μου. Ευχαριστώ
marios07 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Re paidia ti na sas po. Ego pou koitaksa ton logariasmo mou pali mou leei oti xrisimopoio to 15% apo ta 6.0Mb. Tha ithela episis na simfoniso me ton prolalisanta sto gegonos oti den mporo me tipota na kano attachement. Telika ti paizei me auti tin allagi tis yahoo???
cig4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 sarisn το προγραμματακι που λες με ενδιαφερει! πως λεγετε?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 ρε καποιος ειπε για briefcase... εχει briefcase στο yahoo? εγω γιατι δεν το βλεπω πουθενα?
EPa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Na itan kai pop3 ti kala pou tha itan... Tespa... Είναι (τουλάχιστον ήταν). Δεν ξέρω αν τώρα μπορεί κανείς ακόμη να το κάνει αλλά όταν έκανα το email που έχω στο yahoo.gr υπήρχε η επιλογή (κρυμμένη μετά από 2-3 links) για να έχεις POP3 access. Ακόμη χρησιμοποιώ αυτόν τον λογαριασμό και τραβάω τα emails από outlook express. POP3 server είναι pop.mail.yahoo.com (ναι, .com κι ας είναι το email μου @yahoo.gr).
vagpap Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 To προγραμματάκι που έχει αναφερθεί λέγεται YahooPops
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 thnx guys...alla3a kai egw thn glwssa kai egine 100mb klasika pop3 xrhsh kanw sto yahoo
cronos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 ρε καποιος ειπε για briefcase... εχει briefcase στο yahoo? εγω γιατι δεν το βλεπω πουθενα? Εγώ έχω briefcase στο yahoo. Έμπα στο http://www.yahoo.com και βρες την επιλογή briefcase. Απλά το ενεργοποιείς και έχεις 30ΜΒ χώρου για ό,τι θέλεις. Έχεις επίσης και 15ΜΒ για ιστοσελίδα, ενώ μπορείς να ανεβάσεις και φωτογραφίες για προσωπική αλλά και κοινή χρήση. Δε ξέρω όμως πόσο χώρο σου δίνουν για φωτογραφίες. Αλλά μπορεί να μου πεί κάποιος, αν η επιλογή για τα συνημένα είναι εκτός προσωρινά ή κάτι δεν κάνουμε καλά?
morpheous Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 eleos....ekana kai gw to "kolpo" me thn glwssa kai doulepse.....dil h yahoo! snobarei tous mh aglofwnous!! mmmmmmeeeeeeeeeeercccccyyyyyyyyyyy re pou leei kai o georgioy!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.