Προς το περιεχόμενο

100MB sto Yahoo? Ti eipes twra!

Lupus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

makari...who knows...alla 8a arghsei...pantws kai to co.uk kai to .com exoun 100mb pleon...kai logika 8a to kanoun me ola...alla pote? :P

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν και εμένα μου έβγαζε μέχρι πρίν από λίγο 4ΜΒ στο yahoo.com. Είχα ελληνικές ρυθμίσεις. Πήγα τις άλλαξα σε αγγλικές και όταν επανήλθε όλα ήταν μιά χαρά. Ο χώρος 100ΜΒ και οι ρυθμίσεις πάλι ελληνικές. Ελπίζω να βοήθησα.

Αλλά στο briefcase η χωρητικότητα παραμένει μόνο 30ΜΒ. Ενώ στην ιστοσελίδα μόνο 15ΜΒ. Ξέρει κανείς αν θα αλλάξει και αυτό?

Δημοσ.

paidia alla3te apo tis epiloges glwssa AGGLIKA-USA...

to yahoo.gr einai maska tou yahoo.co.uk

egw to alla3a se agglika USA mou evgale NEW T.O.S UPGRADE pathsa OK kai 100 MB se ola... kai yahoo.gr kai .com

Δημοσ.

Άλλο φρούτο αυτό. Πάω να στείλω mail με αρχείο και κάνω προσθήκη συνημμένων και μου πετά μια μαλακία που μου λέει 'Αν δε βλέπετε το κουμπί "Περιήγηση" ("Browse"), το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει συνημμένα'. Χρησιμοποιώ IE 6. Τί είναι πάλι τούτο?

Δημοσ.
Na itan kai pop3 ti kala pou tha itan...

Ποιος σου είπε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν pop3;;; Στείλε ένα email στην Yahoo και θα σου πει τον incoming και outgoing server. Αυτό είχα κάνει και εγώ παλιότερα αλλά τώρα πια με την DSL έχω ένα προγραμματάκι και βλέπω κατευθείαν τα email που μου έρχονται από 3 διαφορετικές εταιρίες (Hotmail, Yahoo και Tellas).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...