basilis5 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Ενα μπραβο για το timing στους μαναγκερς του αντ1! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, d4mage said: Δεν έφτανε το ΟΤΕ TV με το ίδιο περιεχόμενο, ίδιες ώρες όλες τις εβδομάδες του χρόνου… η συνδρομή των ελληνικών άθλιων καναλιών έλειπε από το 2022. Αφού δεν ντράπηκαν να ανακοινώσουν το εντελώς αδιάφορο και ελεεινό περιεχόμενο (ατέλειωτες ώρες μουσικής) τι να αναλύσουμε τώρα. Την έχουν δει όλοι Netflix και Spotify. Θα φτάσει γρήγορα η εποχή που θα πληρώνουμε premium για να βλέπουμε σε λιγότερο χρόνο διαφήμισης οπότε ας μην μας προβληματίζει το αν θα πληρώνει κάποιο για να βλέπει το Κωνσταντινοελενοκάναλο κοντά στα 10,00€. Μένει να βγει και η Digea με συνδρομή για να μπορείς να πιάνεις τα κανάλια! tbh (to be honest) προσωπικά δεν με αγγίζει καν. Δεν έχω δει ποτέ νετφλιξ στη ζωή μου. Και την τηλεόραση την σταμάτησα. Απλά βαρέθηκα. Θέλω να σου πω μια χαρά μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτά... άστους να βγάζουν υπηρεσίες... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από NotAliki177 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Stremio αγάπη μου έλα πάρε με από δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperUnknownn Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 51 λεπτά πριν, insomniac01 είπε Σωστή κίνηση αλλά προσωπικά δεν θα πλήρωνα ΠΟΤΕ να δω ελληνική τηλεόραση. Και να με πλήρωναν δεν θα έβλεπα Ελληνική τηλεόραση... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 διαβάζοντας την είδηση δεν μου φαίνεται και σούπερ ιδέα... εκτός κι αν ο ελεύθερος ΑΝΤ1 παίζει μόνο telemarketing και όλες οι εκπομπές πάνε στο συνδρομητικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8051dt Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Πλήρωνα άνετα αν έκλεινε την δωρεάν μετάδοση και ησυχάσαμε από τα σκουπίδια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν κατάλαβα, τα 4.99 που μετά θα γίνουν 7.99 θα πρέπει να τα πληρώνουμε εμείς ή θα μας πληρώνει ο ANT1, κάτι σαν beta testers; Επίσης ποιά είναι η διαδικασία για την διακοπή της ΕΡΤ με την αντίστοιχη αφαίρεση χρέωσης από τους λογαριασμού ρεύματος; Την έχει κάνει κανείς; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από user2163 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Γελανε κ οι πετρες.. πριν περιπου κανα μηνα μου την ειχε εμφανισει στην τηλεοραση την εφαρμογη. προσπαθησα να γραφτω και οι σελιδες τους δεν επαιζαν καν για να με αφησουν να κανω register να δω την εφαρμογη στην τηλεοραση.. πιο beta πεθαινεις.. και θελουν και συνδρομη... χαχαχαχαχα! βαλε περιεχομενο, φτιαξε μια σωστη εφαρμογη κ μετά ζήτα και συνδρομή. Με πορδές δεν βάφουν αυγά. Να πληρωσω συνδρομη για να δω τι; Κωνσταντινου και Ελένης σε 1000στη επαναληψη; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Πιο ακριβή η υπηρεσία του Αντ1 απ' ότι του Netflix? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, alkpet είπε Stremio αγάπη μου έλα πάρε με από δω κλαιω 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 2 minutes ago, kallair said: Γελανε κ οι πετρες.. πριν περιπου κανα μηνα μου την ειχε εμφανισει στην τηλεοραση την εφαρμογη. προσπαθησα να γραφτω και οι σελιδες τους δεν επαιζαν καν για να με αφησουν να κανω register να δω την εφαρμογη στην τηλεοραση.. πιο beta πεθαινεις.. και θελουν και συνδρομη... χαχαχαχαχα! βαλε περιεχομενο, φτιαξε μια σωστη εφαρμογη κ μετά ζήτα και συνδρομή. Με πορδές δεν βάφουν αυγά. Να πληρωσω συνδρομη για να δω τι; Κωνσταντινου και Ελένης σε 1000στη επαναληψη; Εγώ προσπάθησα να βάλω το Trial της Vodafone και πήγε να με χρεώσει στο τέλος κανονικά. Τι το ονομάζουν trial τότε 😛 Μόνο της Cosmote το Trial μου δούλεψε και εκεί με τα ζόρια δηλαδή γιατί το site τους κάποιο θέμα έχει με το authentication και με πετάει έξω. Εντάξει συμπαθητικό είναι αλλά δεν έχω χρόνο για να βλέπω οπότε απλά για να μου φύγει η απορία τα έβαλα και να βρω και καμια σειρά που δεν γνώριζα μέχρι τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Kostasspil είπε Πιο ακριβή η υπηρεσία του Αντ1 απ' ότι του Netflix? Υποστηρίζεις το εγχώριο προϊόν. Spoiler Δεν ισχύει 100% των Αμερικάνων είναι ο ANT1 αλλά τέλος πάντων, ας πούμε ότι απασχολεί Έλληνες εργαζόμενους. ANT1 Owner: https://www.nexstar.tv/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 είναι τοσο απαράδεκτα κακή η διαχείριση στον αντ1 που ακομη και το νεο τους κανάλι δεν μπορεις να δεις τι έχει απο υλικό ή τι είναι τελος παντων χωρις να κανεις εγγραφη. έχει ενα μπανερ που λεει κανε εγγραφη πριν ακομα δεις τι ειναι αυτο που σου ζητάνε να πληρώσεις. θα πληρώσω παντως 8 ευρω το μήνα κυρίως για το gladiators, πρεπει να ειναι καλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 άλλη μια καινοτόμος επιχείρηση, σε μια γλώσσα που ομιλείται μετά βίας σε 16-18 μύρια ανθρώπους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopapa Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 8€ το μήνα για πλατφορμα ελληνικής Τιβί. Δεν πάτε καλά ρε .. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα