Nikos3254 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, Μου προτάθηκε θέση σε audit σε Deloitte και EY. Ποια από τις 2 εταιρείες θεωρείται είναι πιο ανθρώπινη και με καλύτερες συνθήκες?
panagiotis54 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 δεν ξερω για ernest αλλα για deloitte εχω ακουσε σε γ...πατανε αλλα σε χτιζουν κιολας με πτυχια κτλ, αμφιβαλλω πως διαφερουν ιδιαιτερα, χωρις να γνωριζω ομως
george1807 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Για ανθρώπινες συνθήκες δεν πας εκεί. Για να χτίσεις βιογραφικό πας. Deloitte θα έλεγα στην Ελλάδα. 2
Silverage Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Για την deloitte, προ κορωνοϊού (2019) είχα μιλήσει με κάποιους που δουλέυαν εκεί και είχαν έρθει στη δουλειά σε μια συνάντηση που είχαμε, μου είπανε ήταν γαλέρα. Με μια ομάδα της που δουλεύουμε για το SAP δεν έχει μείνει κανένας απο τους αρχικούς. Κάθε λίγους μήνες κάποιος φεύγει. Έχουν αλλάξει 20 άτομα σε 3 χρόνια.
NotAliki177 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 55 minutes ago, Silverage said: Για την deloitte, προ κορωνοϊού (2019) είχα μιλήσει με κάποιους που δουλέυαν εκεί και είχαν έρθει στη δουλειά σε μια συνάντηση που είχαμε, μου είπανε ήταν γαλέρα. Με μια ομάδα της που δουλεύουμε για το SAP δεν έχει μείνει κανένας απο τους αρχικούς. Κάθε λίγους μήνες κάποιος φεύγει. Έχουν αλλάξει 20 άτομα σε 3 χρόνια. 20 άτομα σε 3 χρόνια είναι πολύ λίγα για εταιρίες τέτοιου μεγέθους. Και να φανταστείς ζούμε μια εποχή που ο κόσμος κάνει πολύ συχνό job hopping (1-2 χρόνια).
sphinxgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 39 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε 20 άτομα σε 3 χρόνια είναι πολύ λίγα για εταιρίες τέτοιου μεγέθους. Και να φανταστείς ζούμε μια εποχή που ο κόσμος κάνει πολύ συχνό job hopping (1-2 χρόνια). Για μια ομάδα μιλάει. Όχι για το σύνολο της εταιρείας. Γενικά σε μια τέτοια εταιρεία πας μόνο για να φας σκάτα και να φτιάξεις βιογραφικό. Δεν μένεις για πάντα. Όταν μια εταιρεία έχει όνομα, πατάει πάνω σε αυτό και ούτε μισθούς ανεβάζει, ούτε την απασχολεί αν φεύγουν οι υπάλληλοι. Μοναδικός στόχος είναι το κέρδος των μετόχων, όπου για αυτούς δουλεύουν τα ανώτερα κλιμάκια της διοίκησης και θα κάνουν τα πάντα για αυτά τα κέρδη. Corporate animals τα λένε στο χωρίο μου. Μόνος τρόπος αύξησης των μισθών των υπαλλήλων θα ήταν η μείωση της ανεργίας ~ υψηλή ζήτηση υπαλλήλων στην αγορά. Τη δεκαετία του 2000 οι μισθοί ήταν εξαιρετικοί. Πλέον όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
SilentVoice Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 EY θα προτείνω. Θεωρώ πως ίσως υπάρχει καλύτερη εξέλιξη εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα