Προς το περιεχόμενο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.

tyf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια να σας πω κατι να μου πειτε την γνωμη σας.

Εχω μια 5700xt με τιμολογιο απο πλαισιο.

εχουν περασει 2 χρονια και σταματαει η καρτα να δινει εικονα.

την παω στο καταστημα μεταμορφωσης. την παιρνουν εκει λενε θα σας ενημερωσουμε.

παιρνω τηλ μετα απο 15 ημερες περιπου μου λενε εχει βγει αντικατασταση απλα λογω της καταστασης θα περιμενετε 10 15 ημερες.

λεω οκ. στον μηνα + μπαινω στο site να δω την πορεια και μου την βγαζει πρασινη οτι ειναι ετοιμο. παιρνω τηλ μου λενε ειναι στο καταστημα περαστε.

παω απο εκει και μου δινουν την ιδια καρτα. τους λεω δεν βγηκε αντικατασταση ? οχι λεει ειναι οκ η καρτα δεν εχει κατι.

λεω μην γινω βλακας οκ. παω σπιτι την κουμπωνω σε δυο μηχανηματα τιποτα τα ιδια.

παω ξανα στο καταστημα τους λεω βαλτην επανω. 

την βαζουν δεν δουλέυει.

λεω καλα ρε παιδια εγω περιμενα ενα μηνα να μου πειτε οτι ειναι οκ η καρτα? και τελικα δεν ειναι?

μου λεει το παλικαρι εκει. αστο θα το κοιταξω εγω.

περνανε 3 μερες μου λενε αντικατασταση με 6600 και να βαλω και 180 ευρω! τους λεω οχι κοφτε πιστωτικο.

μου λενε οκ 3-4 μερες να βγει το πιστωτικο.

παιρνω στις δυο εβδομαδες το βγαλατε το πιστωτικο λενε οχι πρεπει να ερθετε απο εδω δεν το βγαζουμε αλλιως το πιστωτικο !!!!

δεν το εχω ξαναδει πουθενα αυτο!!!

παω και σημερα μου βγαζουν το πιστωτικο και μου κοβουν απο την αρχικη αξια 137 ευρω !!!! το ειδα αφου εφυγα!!!

ακουω ρε παιδια την γνωμη σας εγω ειμαι περιεργος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, tyf είπε

Ρε παιδια να σας πω κατι να μου πειτε την γνωμη σας.

Εχω μια 5700xt με τιμολογιο απο πλαισιο.

εχουν περασει 2 χρονια και σταματαει η καρτα να δινει εικονα.

την παω στο καταστημα μεταμορφωσης. την παιρνουν εκει λενε θα σας ενημερωσουμε.

παιρνω τηλ μετα απο 15 ημερες περιπου μου λενε εχει βγει αντικατασταση απλα λογω της καταστασης θα περιμενετε 10 15 ημερες.

λεω οκ. στον μηνα + μπαινω στο site να δω την πορεια και μου την βγαζει πρασινη οτι ειναι ετοιμο. παιρνω τηλ μου λενε ειναι στο καταστημα περαστε.

παω απο εκει και μου δινουν την ιδια καρτα. τους λεω δεν βγηκε αντικατασταση ? οχι λεει ειναι οκ η καρτα δεν εχει κατι.

λεω μην γινω βλακας οκ. παω σπιτι την κουμπωνω σε δυο μηχανηματα τιποτα τα ιδια.

παω ξανα στο καταστημα τους λεω βαλτην επανω. 

την βαζουν δεν δουλέυει.

λεω καλα ρε παιδια εγω περιμενα ενα μηνα να μου πειτε οτι ειναι οκ η καρτα? και τελικα δεν ειναι?

μου λεει το παλικαρι εκει. αστο θα το κοιταξω εγω.

περνανε 3 μερες μου λενε αντικατασταση με 6600 και να βαλω και 180 ευρω! τους λεω οχι κοφτε πιστωτικο.

μου λενε οκ 3-4 μερες να βγει το πιστωτικο.

παιρνω στις δυο εβδομαδες το βγαλατε το πιστωτικο λενε οχι πρεπει να ερθετε απο εδω δεν το βγαζουμε αλλιως το πιστωτικο !!!!

δεν το εχω ξαναδει πουθενα αυτο!!!

παω και σημερα μου βγαζουν το πιστωτικο και μου κοβουν απο την αρχικη αξια 137 ευρω !!!! το ειδα αφου εφυγα!!!

ακουω ρε παιδια την γνωμη σας εγω ειμαι περιεργος?

Είδες το ποσό του πιστωτικού αφού έφυγες?? Με ποια λογική?? Δεν έχει κάτι άλλο να δεις στο πιστωτικό.. πήγες που πήγες, δες το ποσό βρε αδελφέ..

• Like 1

26 λεπτά πριν, tyf είπε

Μιας και ηταν τιμολογιο, μηπως τα 137 αντιστοιχουν στον ΦΠΑ της καρτας?

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Μιας και ηταν τιμολογιο, μηπως τα 137 αντιστοιχουν στον ΦΠΑ της καρτας?

οχι εχουν κοψει απο την αρχικη αξια

1 λεπτό πριν, tyf είπε

οχι εχουν κοψει απο την αρχικη αξια

Ποια ηταν η αρχικη αξια? Την pulse ειχες παρει στα 370 ευρω?

Γενικα, πρεπει να βρεις τους ορους του καταστηματος, μιας και μετα το 2ο χρονο ετρεχε ο επιπλεον χρονος του εμπορου (Πλαισιο)

• Like 1

475,81 ΑΡΧΙΚΗ + ΦΠΑ 590 ΕΥΡΩ.

-28.98%

337.90 + ΦΠΑ 

419 ΕΥΡΩ.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΤΟ  ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ.

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΤ ΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@tyf

Με 590 τελική τιμή, η αξία του ΦΠΑ είναι 115 ευρώ και η καθαρή αξία της καρτας είναι 475 ευρώ. Οπότε δεν κολλάει να είναι 137 ευρώ λιγότερα για αυτόν τον λόγο. 

Άρα εσύ είχες πληρώσει τελική τιμή 420 ευρώ? Και σου έδωσαν 590-137=453 πιστωτικό? 

Επεξ/σία από SabotazNic

4 hours ago, tyf said:

475,81 ΑΡΧΙΚΗ + ΦΠΑ 590 ΕΥΡΩ.

-28.98%

337.90 + ΦΠΑ 

419 ΕΥΡΩ.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΤΟ  ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ.

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΤ ΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ.

κλεινει

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...