kavouras Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, έχω ενα σταθερό νούμερο οτε για κάποια ενοικιαζόμενα διαμερίσματα που έχω. Δεν το χρησιμοποιώ όμως καθόλου, όλες οι κλήσεις προωθούνται σε κινητό. Οπότε για οικονομικούς λόγους θα ήθελα να το καταργήσω. Όμως επειδή το γνωρίζουν όλοι οι παλιοί πελάτες, δε μπορώ να καταργήσω τον αριθμό. Υπάρχει οποιαδήποτε δυνατότητα να κρατήσω τον σταθερό αριθμό και να τον χρησιμοποιεί ενα κινητό; Δηλαδή αν σε καλούν στο σταθερό να απαντάει το κινητό και αν καλούμε απο το κινητό να φαίνεται οτι καλούμε απο το σταθερό νούμερο. Φαντάζομαι οτι δεν θα γίνεται, μήπως υπάρχει καμία λύση που να γνωρίζει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, kavouras είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω ενα σταθερό νούμερο οτε για κάποια ενοικιαζόμενα διαμερίσματα που έχω. Δεν το χρησιμοποιώ όμως καθόλου, όλες οι κλήσεις προωθούνται σε κινητό. Οπότε για οικονομικούς λόγους θα ήθελα να το καταργήσω. Όμως επειδή το γνωρίζουν όλοι οι παλιοί πελάτες, δε μπορώ να καταργήσω τον αριθμό. Υπάρχει οποιαδήποτε δυνατότητα να κρατήσω τον σταθερό αριθμό και να τον χρησιμοποιεί ενα κινητό; Δηλαδή αν σε καλούν στο σταθερό να απαντάει το κινητό και αν καλούμε απο το κινητό να φαίνεται οτι καλούμε απο το σταθερό νούμερο. Φαντάζομαι οτι δεν θα γίνεται, μήπως υπάρχει καμία λύση που να γνωρίζει κάποιος; Ας πουμε οτι γινεται πως ακριβως θα κερδίσεις οικονομικα αφου το νούμερο θα ειναι σε λειτουργία απο τον πάροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Γίνεται κάνοντας φορητότητα σε έναν VoIP πάροχο και να το δουλεύεις από κάποια εφαρμογή στο κινητό. Ωστόσο πρέπει το κινητό να έχει σύνδεση στο διαδίκτυο για να λαμβάνεις τις κλήσεις χωρίς να χρεώνεσαι. Μπορείς βέβαια να κάνεις προώθηση όπως τώρα στο κινητό χωρίς αυτό να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά τώρα θα χρεώνεσαι τις κλήσεις της προώθησης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 γραψε στο google "φορητοτητα σταθερου νουμερου σε voip" και θα βρεις μπολικες εταιριες και συζητησεις σχετικα με το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Η inter telecom δίνει σταθερό αριθμό σε κάρτα sim. Νομίζω όμως οτι δεν μπορείς να κρατήσεις τον ίδιο αριθμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Τι λετε ρε παιδια, αφου θελει να καταργήσει το νουμερο πως θα κανει αυτα που του λετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavouras Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Όντως παιδιά, θέλω να καταργήσω τη σταθερή σύνδεση, γιατι δεν τη χρειάζομαι. Χρειάζομαι μόνο τον σταθερό αριθμό. Και εφόσον ο οτε δεν δίνει voip (αν εχω καταλάβει σωστά), τότε δε μπορώ να κρατήσω το ίδιο σταθερό νούμερο. Μόνο αν πάρω καινούριο voip αριθμό και προωθώ όλες τις κλήσεις στο κινητό…Αλλα θα χάσω το σταθερό που ξέρουν όλοι οι πελάτες, τόσα χρόνια… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, kavouras είπε Μόνο αν πάρω καινούριο voip αριθμό και προωθώ όλες τις κλήσεις στο κινητό…Αλλα θα χάσω το σταθερό που ξέρουν όλοι οι πελάτες, τόσα χρόνια… Ακριβώς αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 27 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι λετε ρε παιδια, αφου θελει να καταργήσει το νουμερο πως θα κανει αυτα που του λετε 23 λεπτά πριν, kavouras είπε Όντως παιδιά, θέλω να καταργήσω τη σταθερή σύνδεση, γιατι δεν τη χρειάζομαι. Χρειάζομαι μόνο τον σταθερό αριθμό. Και εφόσον ο οτε δεν δίνει voip (αν εχω καταλάβει σωστά), τότε δε μπορώ να κρατήσω το ίδιο σταθερό νούμερο. Μια χαρά μπορείς να μεταφέρεις τον υπάρχοντα σταθερό αριθμό του ΟΤΕ, με φορητότητα σε οποιονδήποτε πάροχο VoIP. Εκατοντάδες το έχουν κάνει, μεταξύ αυτών κι εγώ. Η φορητότητα αριθμών, ακριβώς αυτό τον σκοπό έχει. Να τον μεταφέρουμε σε οποιονδήποτε πάροχο, καταργώντας τον από τον παλιό και ταυτόχρονα διατηρώντας τον στην κατοχή μας. 1 ώρα πριν, thant είπε Η inter telecom δίνει σταθερό αριθμό σε κάρτα sim. Νομίζω όμως οτι δεν μπορείς να κρατήσεις τον ίδιο αριθμό. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Δίνει sim με σταθερό αριθμό ελληνικό που χρησιμοποιείται σε όλες τις κλήσεις (εισερχόμενες και εξερχόμενες) και για sms ο αριθμός του κινητού μας, με τον οποίο γίνεται η εγγραφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 ενταξει τα ιδια λέμε με αλλα λογια, αλλο φορητοτητα αλλο κατάργηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Με την φορητότητα μεταφέρεται στον νέο πάροχο και καταργείται στον παλιό (με αυτή ακριβώς την σειρά) και δεν χρειάζεται καν να ενημερώσουμε τον παλιό πάροχο. Κάνουμε αίτηση στον νέο, που αναλαμβάνει τα πάντα. Αυτό ακριβώς που θέλει και όχι ότι θα καταργήσει τον αριθμό και θα πάρει καινούργιο σε VoIP πάροχο, που αναφέρθηκε πριν και συμφώνησες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 είχαν η cosmote και η vodafone Σταθερό σε σιμ δεν ξέρω αν το παρέχουν πλεον κάνε μια ερώτηση και στους2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Το κατάργησαν και οι 2 για νέες συνδέσεις, κοντά στα 2 χρόνια. Μέχρι πέρυσι το είχαμε σε μια θεία στην επαρχία, αλλά τελικά το αλλάξαμε σε Double Play γιατί είχε γίνει ασύμφορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα