txcellas Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Εχω τα buds pro εδω και κανα 6μηνο. Φοβερος ηχος, απομονωση και αλλες λειτουργιες οπως οταν μιλας να αναγνωριζει τη φωνη σου και να χαμηλωνει την ενταση της μουσικης για να μιλησεις σε καποιον που θα δεις. Ουτε lag εχουν ουτε τιποτα. Εχουν πεσει και σε εμενα και ειναι μερικως αδιαβροχα. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν καθονται καλα στο αυτι. Για τρεξιμο ειδικα δεν βολευουν. Σε games και τηλεφωνο οτι καλυτερο εχω παρει. Κανει φοβερη απομονωση ηχου αλλα εχει και τη δυνατοτητα να ακους τους ''ηχους περιβαλλοντος'' (αμαξια,κορνες κλπ). Τα πηρα 120 τοτε. Με 95 ευρω νομιζω οτι αξιζει να επενδυσεις.
terry308 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, txcellas είπε Τα πηρα 120 τοτε. Με 95 ευρω νομιζω οτι αξιζει να επενδυσεις. 49.96€ στο public
txcellas Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 159 https://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/bluetooth/akoustika-bluetooth-samsung-galaxy-buds-pro--mauro/1584529
terry308 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, txcellas είπε 159 https://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/bluetooth/akoustika-bluetooth-samsung-galaxy-buds-pro--mauro/1584529 Ααα sorry νόμιζα τα του θέματος 🙃
txcellas Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Απαντουσα στο φιλο παραπανω που ρωτησε ποια ειναι τα καλυτερα βασικα. Εγω σε μπερδεψα,σορρυ! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, miltostammy είπε Από θέμα κλήσεων οποιος τα έχει μπορεί να βοηθήσει? Ακούγεται καθαρά στον συνομιλητή του? Ακούει αυτός καθαρά? Ναι σε ακουνε μια χαρα!Τα δοκιμασα φορωντας full face κρανος ,οδηγωντας μηχανη αποψε, και με ακουγαν ακομα και με ταχυτητα 100 χλμ/ωρα.Ειμαι σουπερ ευχαριστημενος.Το μονο μειον ειναι οτι δεν καθονται και τοσο τελεια στα αυτια μου. 3 ώρες πριν, miltostammy είπε Από θέμα κλήσεων οποιος τα έχει μπορεί να βοηθήσει? Ακούγεται καθαρά στον συνομιλητή του? Ακούει αυτός καθαρά? Ναι σε ακουνε μια χαρα!Τα δοκιμασα φορωντας full face κρανος ,οδηγωντας μηχανη αποψε, και με ακουγαν ακομα και με ταχυτητα 100 χλμ/ωρα.Ειμαι σουπερ ευχαριστημενος.Το μονο μειον ειναι οτι δεν καθονται και τοσο τελεια στα αυτια μου.
miltostammy Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 29 λεπτά πριν, gustom2008 είπε Ναι σε ακουνε μια χαρα!Τα δοκιμασα φορωντας full face κρανος ,οδηγωντας μηχανη αποψε, και με ακουγαν ακομα και με ταχυτητα 100 χλμ/ωρα.Ειμαι σουπερ ευχαριστημενος.Το μονο μειον ειναι οτι δεν καθονται και τοσο τελεια στα αυτια μου. Ναι σε ακουνε μια χαρα!Τα δοκιμασα φορωντας full face κρανος ,οδηγωντας μηχανη αποψε, και με ακουγαν ακομα και με ταχυτητα 100 χλμ/ωρα.Ειμαι σουπερ ευχαριστημενος.Το μονο μειον ειναι οτι δεν καθονται και τοσο τελεια στα αυτια μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για την βοήθεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα