Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG BUDS LIVE ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ 50 ΕΥΡΩ MEDIAMARKT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα buds pro εδω και κανα 6μηνο. Φοβερος ηχος, απομονωση και αλλες λειτουργιες οπως οταν μιλας να αναγνωριζει τη φωνη σου και να χαμηλωνει την ενταση της μουσικης για να μιλησεις σε καποιον που θα δεις. Ουτε lag εχουν ουτε τιποτα. Εχουν πεσει και σε εμενα και ειναι μερικως αδιαβροχα. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν καθονται καλα στο αυτι. Για τρεξιμο ειδικα δεν βολευουν. Σε games και τηλεφωνο οτι καλυτερο εχω παρει. Κανει φοβερη απομονωση ηχου αλλα εχει και τη δυνατοτητα να ακους τους ''ηχους περιβαλλοντος'' (αμαξια,κορνες κλπ).

Τα πηρα 120 τοτε. Με 95 ευρω νομιζω οτι αξιζει να επενδυσεις. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, miltostammy είπε

Από θέμα κλήσεων οποιος τα έχει μπορεί να βοηθήσει? 

Ακούγεται καθαρά στον συνομιλητή του? Ακούει αυτός καθαρά?

Ναι σε ακουνε μια χαρα!Τα δοκιμασα φορωντας full face κρανος ,οδηγωντας μηχανη αποψε, και με ακουγαν ακομα και με ταχυτητα 100 χλμ/ωρα.Ειμαι σουπερ ευχαριστημενος.Το μονο μειον ειναι οτι δεν καθονται και τοσο τελεια στα αυτια μου.

3 ώρες πριν, miltostammy είπε

Από θέμα κλήσεων οποιος τα έχει μπορεί να βοηθήσει? 

Ακούγεται καθαρά στον συνομιλητή του? Ακούει αυτός καθαρά?

Ναι σε ακουνε μια χαρα!Τα δοκιμασα φορωντας full face κρανος ,οδηγωντας μηχανη αποψε, και με ακουγαν ακομα και με ταχυτητα 100 χλμ/ωρα.Ειμαι σουπερ ευχαριστημενος.Το μονο μειον ειναι οτι δεν καθονται και τοσο τελεια στα αυτια μου.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, gustom2008 είπε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για την βοήθεια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...