Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Σε προσφορα μονο το λευκο χρωμα στα 49,96 ευρω.Απο 62 ευρω ξεκινουν στο σκρουτζ.Απο mediamarkt ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας.Παραγγειλα χθες το βραδυ και σημερα το μεσημερι παρελαβα απο καταστημα Αμαρουσιου.Ειναι καινουρια σφραγισμενα στο κουτι τους και οχι εκθεσιακα. https://www.mediamarkt.gr/product/smartphones-smartliving/aksesouar-kiniton/bluetooth-akoustika/akoustika-bluetooth-samsung-galaxy-buds-live--mystic-white/1535459
Prasino Mantarinh Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Εχει την ιδια προσφορα και στα public απο οτι βλεπω https://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/bluetooth/akoustika-bluetooth-samsung-galaxy-buds-live--mystic-white/1535459 2
CaMp3on Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Αξίζουν; Τα έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;
ThanosR92 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Είναι απλά φοβερά. Από τις καλύτερες επενδύσεις που έχω κάνει ποτέ. Λόγο δουλειάς, τα έχω σχεδόν 8 ώρες στο αυτί μου, μένουν ακίνητα εκεί, έχουν φάει τούμπες και δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα. Επίσης εξαιρετικό συν για εμένα, η εύρεση με κοθδουνισμα. Τα είχα χάσει, το έβαλα να χτυπήσει και τα βρήκα (το δεξί μόνο) χωμένο κάτω από τα καθίσματα. Επίσης ο ήχος παίζει κρύσταλλο. Εγώ δεν τα έχω για μουσική, αλλά για ομιλία. Μην το σκέφτεστε καν. Ορμάτε.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Εχω τα creative outlier ,ειναι οκγωδης και βαρια για το αυτο και εψαχνα κατι πιο ελαφρυ,αλλα 6 ωρες μονο μπαταρια σε χρηση με προβληματιζει αρκετα
basilis_k6 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 43 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Είναι απλά φοβερά. Από τις καλύτερες επενδύσεις που έχω κάνει ποτέ. Λόγο δουλειάς, τα έχω σχεδόν 8 ώρες στο αυτί μου, μένουν ακίνητα εκεί, έχουν φάει τούμπες και δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα. Επίσης εξαιρετικό συν για εμένα, η εύρεση με κοθδουνισμα. Τα είχα χάσει, το έβαλα να χτυπήσει και τα βρήκα (το δεξί μόνο) χωμένο κάτω από τα καθίσματα. Επίσης ο ήχος παίζει κρύσταλλο. Εγώ δεν τα έχω για μουσική, αλλά για ομιλία. Μην το σκέφτεστε καν. Ορμάτε. με βιντεο πως τα πανε? εχουν lag?
Prasino Mantarinh Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Πηγα τα τσιμπησα απο Public τελευταιο κομματι ητανε (οχι οτι τα χρειαζομουν αλλα yolo 🤣), θα τα εχω για το γραφειο πιο πολυ για το ANC επειδη εχουμε 15 μηχανηματα μεσα σε γραφειο 30 τμ
basilis_k6 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Prasino Mantarinh είπε Πηγα τα τσιμπησα απο Public τελευταιο κομματι ητανε (οχι οτι τα χρειαζομουν αλλα yolo 🤣), θα τα εχω για το γραφειο πιο πολυ για το ANC επειδη εχουμε 15 μηχανηματα μεσα σε γραφειο 30 τμ στα review παντως λενε οτι το anc του ειναι τραγικά κακό. ελπίζω να εχει διορθωθει απο τις πρώτες παρτιδες η με καπιο update
Prasino Mantarinh Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Απο οτι διαβασα το ANC ειναι για χαμηλες συχνοτητες δεν ειναι οπως το ANC των Airpod max pro ('ή πως λεγονται δεν θυμαμαι 🤣) που δεν ακους ουτε την κλανια σου και ανησυχεις μηπως χεστηκες πανω σου, των Live ειναι για ηχος "μηχανηματων" ανεμιστηρων κτλπ και λεγονται Live για να μπορεις να μιλας με τον αλλος "ζωντανα" μπλοκαροντας τους "αχρειαστους" ηχους Τωρα που τα δοκιμασα στο pc δεν ακουγα το κλικ κλικ του πληκτρολογιου μου (και φοραω Cherry blues) ουτε τον ανεμιστηρα του A/C, ηχος πολυ καλος ποιοτικη συσκευη μεχρι τωρα ωραια ειναι, το μονο κακο που βρηκα ειναι οταν στελνω ηχητικα στο Insta χρησιμοποιει το μικροφωνο του κινητου παρα των ακουστηκων (στις κλησεις δεν το κανει αυτο) τι φαση? 2
ipal Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τέλος. Εξαντλημένο. Edit: Βλέπω υπάρχει ακόμα στο public Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από ipal
alexisss13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Υπάρχουν διαθέσιμα στο Public: https://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/bluetooth/akoustika-bluetooth-samsung-galaxy-buds-live--mystic-white/1535459?gclid=CjwKCAjw3cSSBhBGEiwAVII0Zx7GANGuBzBSygI1GwPdHRO_zOG3xbhXPIw5xaOBtxoK3_wu6uJyuxoCgW8QAvD_BwE
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Οσον αφορα το anc φορωντας τα εχθες και οδηγωντας το παπι,δεν απομονωνει τελειως τους ηχους.π.χ. ενα ktm με acrapovic διπλωμα ακουγοταν η εξατμιση σαν κλανια! .
miltostammy Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Από θέμα κλήσεων οποιος τα έχει μπορεί να βοηθήσει? Ακούγεται καθαρά στον συνομιλητή του? Ακούει αυτός καθαρά?
Arch11 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Ποια ειναι η πιο καλη εκδοση των buds που κυκλοφορει τωρα; /
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα