Προς το περιεχόμενο

Αγορά 4g router με sim κ θυρα ethernet

tziminhio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε ολους. Μολις μετακόμισα και δυστυχώς δεν υπάρχει ελεύθερη γραμμη στο box οποτε ίντερνετ γιοκ (είμαι λιγο πριν την αυτοκτονία). Τωρα αναγκαστικά παμε σε λυση router με sim . Επειδή δεν το κατεχω το άθλημα τι router προτείνετε γυρω στο 100-150αρι; Επίσης θα χρειαστω να εχει θυρα ethernet για σύνδεση με το pc μου. Επειδή αυτο θα μπει στον 1ο όροφο θα μπορει να συνδεθεί με ασύρματο ρουτερ στο ισογειο ; Διαβασα και σε αλλα θεματα ότι παίζουν εξωτερικες κεραιες κλπ αλλα πρέπει ν ασχοληθείς αρκετα..

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

fritzbox 6820,6850(αναλογως τι θες). σε πιο φτηνα tp link .πχ mr200

On 09/04/2022 at 02:52, tziminhio said:

Καλησπέρα σε ολους. Μολις μετακόμισα και δυστυχώς δεν υπάρχει ελεύθερη γραμμη στο box οποτε ίντερνετ γιοκ (είμαι λιγο πριν την αυτοκτονία). Τωρα αναγκαστικά παμε σε λυση router με sim . Επειδή δεν το κατεχω το άθλημα τι router προτείνετε γυρω στο 100-150αρι; Επίσης θα χρειαστω να εχει θυρα ethernet για σύνδεση με το pc μου. Επειδή αυτο θα μπει στον 1ο όροφο θα μπορει να συνδεθεί με ασύρματο ρουτερ στο ισογειο ; Διαβασα και σε αλλα θεματα ότι παίζουν εξωτερικες κεραιες κλπ αλλα πρέπει ν ασχοληθείς αρκετα..

Ευχαριστώ.

αν δεν πιανεις κατω πας σε repeater

Με κλειστά τα μάτια Tp link Archer MR 600 .V2  γύρω στα 150€ . Εάν δώσεις λίγο παραπάνω τότε το MikroTik Chateau LTE 12  γύρω στα 220€ . Όλα τα αλλά είναι …….

Τα έχω και τα δυο και πραγματικά σκίζουν . 

On 14/04/2022 at 22:24, anaxiopistos said:

Με κλειστά τα μάτια Tp link Archer MR 600 .V2  γύρω στα 150€ . Εάν δώσεις λίγο παραπάνω τότε το MikroTik Chateau LTE 12  γύρω στα 220€ . Όλα τα αλλά είναι …….

Τα έχω και τα δυο και πραγματικά σκίζουν . 

1000 φορες fritzbox απο tp link για πολλους λογους

Στις 15/4/2022 στις 12:18 ΠΜ, poulinos είπε

1000 φορες fritzbox απο to link για πολλους λογους

Και το κυριότερο το MikroTik και το Tp-link MR600 κερδίζουν και στο τομέα της φορητότητας . Όπου και να πας τα έχεις μαζί σου και παίζουν . Το φριτσάκι είναι δέσμιο της σταθερής γραμμής που έχεις . Επίσης το Φριτσ χάνει από το MikroTik στο θέμα του carrier aggregation. Υπόψην στο γραφείο μου έχω σταθερή ΟΤΕ με ρουτερ Avm 7590 με δυο κανάλια φωνής και repeater τον 1750E της AVM . Στο θέμα όμως των ρουτερ μέσω κινητής υπερτερούν τα MikroTik.

14 hours ago, anaxiopistos said:

Και το κυριότερο το MikroTik και το Tp-link MR600 κερδίζουν και στο τομέα της φορητότητας . Όπου και να πας τα έχεις μαζί σου και παίζουν . Το φριτσάκι είναι δέσμιο της σταθερής γραμμής που έχεις . Επίσης το Φριτσ χάνει από το MikroTik στο θέμα του carrier aggregation. Υπόψην στο γραφείο μου έχω σταθερή ΟΤΕ με ρουτερ Avm 7590 με δυο κανάλια φωνής και repeater τον 1750E της AVM . Στο θέμα όμως των ρουτερ μέσω κινητής υπερτερούν τα MikroTik.

το 6820 kai to 6850 δεν ειναι adsl,vdsl αρα τα παιρνεις οπου θες.εκτος αν εννοεις για το φορητο μοντελο με μπαταρια της tp link.

το mikrotik σιγουρα εχει πολλα πλεονεκτηματα οπως και η τιμη συνηθως συγκριτικα με το fritz απλα στο σεταρισμα δεν ειναι οτι πιο ευκολο για καποιον που δεν εχει ιδεα. αν μπορει να το σεταρει ο αλλος που θα το παρει δαγκωτο Mikrotik αρκει να μπορει.γιατι πολλοι τα αγοραζουν και μετα ειναι πειτε μας οδηγιες.

η fritz γενικοτερα εχει κερδισει κοσμο για το θεμα της ευκολιας.οτι κανεις τα παντα ευκολα και οτι με το Mesh τα βλεπεις ολα μεσα απο το fritz!box. το mikrotik απλα παει σε πιο advanced χρηστες οπως και τα Ubiquiti.

για την tp link απλα την θεωρω value for money και τιποτα παραπανω. εχει χασει λιγο το παιχνιδι με τα 100 hardware versions που βγαζει αλλα κερδιζει στις τιμες.

On 19/04/2022 at 22:12, tziminhio said:

Ωραία με βοηθήσατε πάρα πολύ 😕

esy αποφασιζεις τι θες να παρεις αναλογως τις γνωσεις σου και τα οικονομικα σου

4 ώρες πριν, poulinos είπε

esy αποφασιζεις τι θες να παρεις αναλογως τις γνωσεις σου και τα οικονομικα σου

Ok. Μπορείτε να μου πείτε που αλλου μπορώ να προμηθευτω το TP link? Συμφωνα με το καταστημα που υπαρχει στο sksroutz ειναι το V1.

https://www.skroutz.gr/s/25466944/TP-LINK-Archer-MR600-v2-Ασύρματο-4G-Router-Wi-Fi-5-με-4-Θύρες-Ethernet.html#shops

το τι version εχει το καταστημα μαλλον θα το δεις απο κοντα ή ριξε τηλεφωνο.μην εισαι σιγουρος οτι επειδη πχ γραφει καποιος v2 οτι εχει το v2.μπορει να εχει ξεμεινει το v1 η μπορει να λεει οτι εχει το V1 και να εχει το V2.το ποιο ειναι το τελευταιο λογικα μπορεις να το δεις απο το site της tp link και απο τα firmware αφου πριν τα κατεβασεις σου λεει να διαλεξεις ποιο version εχεις.αυτος ακριβως ειναι και ο λογος που δεν γουσταρω την tp link. ενω η fritz βγαζει ενα hardware version και το βελτιωνει συνεχεια για πολλα χρονια με firmware ,η tp link βγαζει καθε χρονο και αλλο hardware version με αλλο firmware .

https://www.tp-link.com/gr/support/download/archer-mr600/

εδω βλεπω οτι υπαρχει και V2.

15 minutes ago, tziminhio said:

Ok. Μπορείτε να μου πείτε που αλλου μπορώ να προμηθευτω το TP link? Συμφωνα με το καταστημα που υπαρχει στο sksroutz ειναι το V1.

https://www.skroutz.gr/s/25466944/TP-LINK-Archer-MR600-v2-Ασύρματο-4G-Router-Wi-Fi-5-με-4-Θύρες-Ethernet.html#shops

• Like 1

Θα πρέπει να μιλήσ με το συγκεκριμένο μαγαζί λοιπόν για να δώ. Σε fritz τι προτείνεις ? Μπορείς να στειλεις λινκ? Το θέμα είναι οτι δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με τις εγκαταστάσεις των συγκεριμένων ρουτερ (με καρτα sim)..Ευχαριστώ και πάλι.

ειτε παρεις tp link ειτε παρεις fritz και τα δυο ειναι αρκετα ευκολα στο σεταρισμα.τιποτα το παραξενο.απλα τα tp link οπως ειπα τα θεωρω value for money ενω τα fritz πιο καλα και με 5 χρονια εγγυηση αλλα πιο ακριβα.σε fritz το φτηνο που δεν ειναι dual band ειναι το 6820.μετα παμε στο 6850 σε 4g και 5g μοντελα που ειναι dual band.

υπαρχουν και τα mikrotik αλλα προσωπικα δε εχω αποψη.

20 minutes ago, tziminhio said:

Θα πρέπει να μιλήσ με το συγκεκριμένο μαγαζί λοιπόν για να δώ. Σε fritz τι προτείνεις ? Μπορείς να στειλεις λινκ? Το θέμα είναι οτι δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με τις εγκαταστάσεις των συγκεριμένων ρουτερ (με καρτα sim)..Ευχαριστώ και πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...