marialeiv Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε σχέση με το alli express Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από marialeiv
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, marialeiv είπε Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε σχέση με το alli express Αν έλεγες και τι βοήθεια θες........θα ήταν πιο εύκολο.
marialeiv Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Το δέμα Μ δεν έχει ενημερωθεί τόσες μέρες... 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν έλεγες και τι βοήθεια θες........θα ήταν πιο εύκολο. Έχω παραγγειλει ένα δέμα από το άλλο εχπρεςς έρχεται μέσω Ουγγαρίας...από της 30/3 έχει να ενημερωθεί η κατάσταση τ.κ έχω αρχίσει κ αγχώνομαι λιγο
TheoAlex50 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, marialeiv είπε Το δέμα Μ δεν έχει ενημερωθεί τόσες μέρες... Έχω παραγγειλει ένα δέμα από το άλλο εχπρεςς έρχεται μέσω Ουγγαρίας...από της 30/3 έχει να ενημερωθεί η κατάσταση τ.κ έχω αρχίσει κ αγχώνομαι λιγο Έχει τύχει σε δέμα μου από Ali, να το λάβω και 2-3 μήνες μετά. Υπομονή.
jkoukos Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Με τα ΕΛΤΑ να έχουν αυτή την περίοδο σοβαρό θέμα αφού χάκαραν το πληροφοριακό τους σύστημα που υπολειτουργεί, υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις.
marialeiv Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Στις 9/4/2022 στις 9:21 ΜΜ, soundou είπε Δηλαδή αύριο η σε 11 μέρες από τώρα???
soundou Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, marialeiv είπε αν κρινω την ροη που ερχονται τα δικα μου εχουμε μερικες μερες διαφορα.πιστευω την αλλη τεταρτη εως παρασκευη θα παραλαβεις
marialeiv Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, soundou είπε αν κρινω την ροη που ερχονται τα δικα μου εχουμε μερικες μερες διαφορα.πιστευω την αλλη τεταρτη εως παρασκευη θα παραλαβεις Ωραία σε ευχαριστώ πολύ..ρωτάω γιατι δεν έχω ξαναπαραγγειλει από εκεί κ αγχώνομαι λιγο
marialeiv Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, soundou είπε σημερα παρελαβα παραγγελια απο 18/3 18/3 ξεκίνησε κ το δικό μ από Κίνα...αλλά δεν το έχω παραλάβει ακομα Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από marialeiv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα